Skip to main content

Portugal - Algarve, Pestana Palm Gardens

Algarve har länge varit känt för sina fina golfbanor och ett mycket behagligt klimat. Strax utanför den charmiga staden Carvoeiro hittar du Pestana Palm Gardens. Här väntar en fantastisk mysig lägenhetsresort med trevliga lägenheter och fin utsikt över den vackra klippkusten. Carvoeiro är en mysig portugisisk småstad som utvecklats från fiskeby till trevlig semesterort. Här hittar du flera trevliga restauranger, caféer och barer.

Snabbfakta

Algarve - utsedd till världens bästa golfdestination
Obegränsad golf på 5 banor
Gemytlig lägenhetsresort
Nära Carvoeiro och strand
Sevärda utflyktsmål

Golfbanorna
I resan ingår obegränsat med golf på Pestanas fem olika banor på Algarve! Här nedanför kan du läsa mer om alla banorna. Med andra ord har du en månad fylld med massor av golfrundor att se fram emot. Läs mer »

Hotellet
Pestana Palm Gardens är vår mysigaste lägenhetsresort belägen i vacker grönska och med fin utsikt över den vackra klippkusten från den allmänna trädgården. Området är känt för sina fina stränder omgivna av spektakulära och branta klippor. Från vårt boende finns det trappor som tar dig till den vackra stranden. Läs mer »

Väder

Blogginlägg

Banor

Vale da Pinta
Vale da Pinta
Vale da Pinta är en mästerskapsbana designad av Ronald Fream. Banan har flera gånger stått värd för kvalet till Europa Senior Tour och är en välmeriterad bana på Algarve som invigdes 1992. Banan bjude...
Gramacho
Gramacho
Gramacho är en väldigt uppskattad bana på Algarve och är designad av Ronald Fream och Nick Price. Banan är relativt kuperad och flera ondulerade greener och fairways kommer sätta dina golfkunskaper på...
Silves
Silves
Silves är Pestanas senaste skapelse och invigdes 2006. Banan har snabbt vuxit sig stark som en mycket populär semesterbana uppskattad för sin trevliga layout och fina skick. Banan är lätt att gå och p...
Alto
Alto
Alto GC är belägen strax utanför fiskebyn Alvor i västra Algarve. Banan är den sista som Sir Henry Cotton designat och invigdes 1997. Hål 16 sticker ut lite extra var en gång i tiden Europas längsta p...
Vila Sol
Vila Sol
Vila Sol är är designad av den välkända engelska banarkitekten Donald Steel. Anläggningen ligger strax utanför Villamoura. Mitt i vacker pinjeskog breder denna 18-hålsbana ut sig och passar alla typer...

Hotell

Pestana Palm Gardens
Pestana Palm Gardens
Pestana Palm Gardens är vår mysigaste lägenhetsresort belägen i vacker grönska och med fin utsikt över den vackra klippkusten från den allmänna trädgården. På anläggningen finns en utomhuspool och end...

Utflykter

Sköna utflyktsförslag vid omgivningarna av Pestana Palm Gardens

Närmaste by Carvoeiro ca1,5 km ˜ 5 min med bil
Är en trevlig liten by med bra utbud på restauranger, caféer och barer. Naturen kring staden är känd för spektakulära stränder som omges av branta klippor. Längs med kusten finns det dessutom grottor som är populära att besöka. Vill man bara ta en promenad erbjuder byn fina vandringsleder. Från vårt boende finns det en nyasfalterad promenadsträcka så att du kan ta dig till Carvoeiro till fots, promenaden tar ca 20min.

Andra intressanta platser

Albufeira 35 km ˜ 35 min
Ligger vackert mellan mäktiga klippor och fina stränder. Vill du uppleva den kulturellt charmerande delen med vitkalkade hus och små kullerstensgator bör du besöka den gamla delen. Är du mer intresserad av nöjesliv och färgglada skyltar ska du ta dig till den nyare delen, som kallas ”The Strip”.

Tavira 91 km ˜ 1 h
Små trånga gränder, broar och mysiga torg är i princip vad Tavira består av. Mångfaceterad historisk bakgrund med orörda arkelogiska spår, är staden Tavira också känd för. Stadens historiska arv är ett hopkok av bl.a. av de romerska, arabiska och kristna historiska kulturerna. Vilket man kan beundra på stadens byggnader så som på slottets väggar, på kyrkor och broar. Detta gör staden unik. Taviras restauranger erbjuder typisk portugisisk mat.

Endagsutflykter

Lissabon 275 km ˜ 2 h 25 min
Staden kallas även ”de sju kullarnas stad” vilket innebär fantastiska vyer att upptäcka samtidigt som man får ett träningspass. Eller så kan man ta spårvagn 28 - en gammaldags spårvagn, som enkelt tar dig till de bästa sevärdheterna. I Lissabon finns gamla kulturskatter blandat med modern arkitektur. Här finns många möjligheter att titta närmare på Portugals historia bland stadens alla museum och gallerier.

Faro 67 km ˜ 50 min
Kallas även ”huvudstad” och är den största staden på Algarvekusten. Faro är beläget intill en vacker lagun och ett naturreservatet - Ría Formosa. Staden ses som en modern stad trots att där finns välbevarad historia från den romeska och arabiska tiden. Faro bjuder även på trevlig shopping.

Marknad
I Loulé hålls en av de största marknaderna varje lördag. Till staden har ni 54 km och det tar cirka 40 minuter. Här säljs allt ätbart du kan tänka dig, förutom textiler och sovenirer.

Spårvagn i Lissabon
Utflyktsrunda för en heldag - 208 km och tar cirka 4 h att köra -

Portimao
Vill du besöka en hamn som kantas av färgrika hus runt om eller vill du bara shoppa ska du stanna till i Portimao.

Lagos
Är du intresserad av att besöka en mysig stad med en unik historia som kantas av kilometervis med breda sandstränder, är Lagos staden du gör ett stopp i. Det är också ett bra tillfälle att titta till ett annat av Easton Golfs longstay resmål. Lagos är en historiskt intressant stad med bebyggelse från 1400- talet och för att det är platsen för Europas första slavmarknad.

På förmiddagarna är marknaderna i Lagos en vanlig träffpunk. Här säljs allt från färsk fisk till grönsaker. En bit utanför ligger Camilo Beach som är en mycket speciell strand med röda klippor. En av de vackraste platserna i Algarve är de skulpturerade klipporna utanför Lagos vid Ponta da Piedade som absolut är värt ett besök.

Sagres även kallat ”Världens ände”
Ligger på Europas sydligaste udde som är en nationalpark omringat av Atlanten. Sagres är en mindre portugisisk fiskeby med närmare 2000 invånare. Staden är känd för sina sardiner som portugiser från olika delar av landet åker för att handla. Det är en populär ort för surfare, tack vare sina stora vågor. För att ta dig till stranden - Praia do castelejo, kör du igenom ett underbart landskap som påminner om en törnrosdal. De vita rosorna blommar i slutet av april.

Aljezur
Bortom turiststråken hittar du Aljezur där de vita husen har röda tak. En flod delar staden, den äldre delen på ena sidan och den nyare på andra sidan. Cirka 5 km från staden Aljezur ligger ett av Europas vackraste naturreservat som heter Costa Vicentina.

Monchique
Den pittoreska charmiga byn Monchique ligger i Algarves högst belägna område (902m över havet). Byn är känd för sina typiska vita hus med färgglad inramning runt fönster och dörrar. Området ger fantastiska vyer att upptäcka. Vill man spaa/bada som romarna gjorde för 2000 år sedan hittar du det enda Thermal Spa i Algarve området här.

Silves
Staden som omges av mandel-, apelsin- och citronträd. Överallt i Silves blir man påmind om vilken betydelse staden en gång i tiden haft. Under arabernas styre var Silves huvudstad. Staden är formad runt en höjd med borgen på toppen.

Inför resan

Pass

Passet måste vara giltigt under hela resan. Passet får inte vara skadat eller reparerat.

Reseförsäkring

Sverige har sjukvårdsavtal med Portugal (inom EU) så det är viktigt att du tar med ditt kort från försäkringskassan. Du kan enkelt beställa hem ett nytt kort via försäkringskassans hemsida (www.forsakringskassan.se/). Tänk på att det skickas hem till din folkbokföringsadress samt att det kan ta upp till 10 arbetsdagar efter beställningen är genomförd. Vill du komplettera din försäkring, rekommenderar vi ERV reseförsäkringar som ger dig ett bra skydd för en relativt liten kostnad. Telefon: 0770-456900, www.erv.se

Vaccinationer

Du bör ha tillräckligt grundskydd för polio, difteri och stelkramp. Kontakta din vårdcentral eller vaccinationscentral, eller se www.vaccination.nu

Flygbiljett

Din biljett för resan är ditt resebevis samt flygbiljett tillsammans med giltigt pass. Du kan när som helst logga in på din bokning via vår hemsida www.eastongolf.se/Mina-bokningar och beställa ett nytt resebevis. Observera att det är tiden på flygbiljetten som gäller, om tiden skiljer på flygbiljetten och ditt tidigare resebevis från oss.

Flygbolag och Terminal

Vid bokning av din resa framgår vilket flygbolag som används för din specifika avgång. Denna information finns även med på din flygbiljett. För vidare information om terminal hänvisar vi till respektive flygplats hemsida.

Golfbag vid flygning med Norwegian / SAS / TAP / Lufthansa

På biljetten ska det framgå att golfbag är inkluderad samt betald.  

Golfbagsvoucher för KLM/Air France-flygningar
Vid flygning med KLM och Air France måste golfbagsvouchers visas upp vid incheckningen. Dessa skapas online via medlemskap i ”Flying Blue” samt ”Flying Blue Golf”. Vänligen se separat dokument för detaljerade instruktioner om anmälningsprocessen och skapandet av golfbagsvouchers. 

Incheckning      
Incheckningen öppnar två timmar före avgång. Vi rekommenderar att du är på flygplatsen minst 90 minuter före avgång.

Bagage
Norwegian: 20 kg bagage + 10 kg handbagage + golfbag (max 20 kg).
SAS: 23 kg bagage + 8 kg handbagage + golfbag (max 23 kg).
KLM/Air France: 23 kg bagage + 12 kg handbagage + golfbag.
(OBS! Krävs golfbagsvoucher, max 23 kg).
TAP: 23 kg bagage + 8 kg handbagage + golfbag (max 23 kg).

Lufthansa: 23 kg bagage + 8 kg handbagage + golfbag (max 20 kg).

Använd gärna bärbag då bagageutrymmet på planet är begränsat. Tänk på att golfbagsfodralet normalt sätt endast får innehålla en golfbag, ett par skor samt ett 3-pack bollar. Det vill säga att det är endast detta som du har rätt att få ersättning för av försäkringsbolaget vid förlorat/skadat bagage. Hör gärna efter med ditt försäkringsbolag om vad som gäller för just din resa. Innan du lämnar ankomsthallen bör du kontrollera ditt bagage så att allt är oskadat. Vid skada ska detta anmälas direkt, innan ni lämnar ankomsthallen. Observera att det i handbagaget endast får finnas vätskor, krämer, geléer och sprayer i behållare som rymmer max 100 ml (1 dl). Dessa skall placeras i en genomskinlig och återförslutningsbar enlitersplastpåse. En enliterspåse per passagerare.

Mat & dryck på flyget
Norwegian: Mat & dryck ingår ej men kan köpas ombord.
SAS: Vi ber dig att kontrollera din flygbiljett för exakt och uppdaterad information.
KLM/Air France: Snacks/ lättare måltid ingår.
TAP: En lättare kall eller varm måltid ingår.


Lufthansa: Mat & dryck ingår ej men kan köpas ombord.

Observera att Easton Golf reserverar sig för bristande måltider/snacks ombord.

Tullbestämmelser

Portugal är medlem i EU och därmed är det EUs tullbestämmelser som gäller. Inom EU så gäller följande regler vid köp av alkohol: du måste ha fyllt 20 år, du ska själv transportera (eller bära) alkoholen samt att alkoholen måste vara för ditt eller din familjs privata bruk. Enligt tullverkets bedömning utgår bland annat följande referens: du får ta med dig 10 liter spritdrycker, 90 liter vin, 20 liter starkvin samt 110 liter öl. För vissa läkemedel krävs uppvisande av läkarintyg. Vänligen gå in på www.tullverket.se om ni har fler frågor. Notera att det är den enskilde resenärens eget ansvar att hålla sig à jour gällande tullregler för respektive inreseland.  

Lokal turistskatt

Vissa resmål har börjat införa lokal turistskatt som varje resenär måste betala direkt till hotellet vid utcheckning. Detta är inga avgifter som Easton Golf kan påverka eller betala i förväg.

Ankomst & hyrbil

Hyrbil är förbokad hos lokal agent och hämtas upp på flygplatsen. Kolla på vouchern från Auto Europe vilken som är den lokala agenten och gå till deras bemanningsdisk. OBSERVERA att den som står som huvudförare för bilen måste ha ett giltigt kreditkort. (Betalkort fungerar ej). Vi rekommenderar att du läser igenom dokumentet ”Hyrbil med Easton Golf” som du finner bifogat samt på vår hemsida. Chauffören på hyrbilen ska alltid ha med sitt pass alternativt kopia på sitt pass vid användning av bilen. För dig som har sen ankomst eller en tidig hemresa och behöver hyrbilsfirmans service utanför ordinarie öppettider gäller följande:

Sen ankomst

Kolla på vouchern från Auto Europe vilken som är den lokala agenten och gå till deras bemanningsdisk. Vi har föranmält din sena ankomst så där finns personal som väntar på dig. Vid uthämtning av bilen tillkommer en extra kostnad på ca 35€. Spara kvittot och skicka in det till Easton Golf efter hemkomst så får du tillbaka ditt utlägg.

Tidig hemresa

Kolla redan vid ankomst var den lokala agenten har sin så kallade nyckelbox (drop off key box). På hemresedagen ska du parkera bilen på hyrbilsfirmans parkering och lämna nyckeln i drop off boxen.

Vägtullar
Observera att Portugal tar ut vägtullar på de större vägarna. Vi rekommenderar att ni hyr ett ”vägtullschip” via hyrbilsbolaget. Detta gör att alla vägtullar registreras automatiskt och faktureras i efterhand. Utan chip riskerar du att behöva besöka närmsta postkontor för betalning av tullarna eller straffavgift från hyrbilsföretaget.

Förare över 70 år

För förare över 70 år kan det tillkomma en extraförsäkring på cirka € 5,50 per dag. Maxbelopp för en hyresperiod är € 75. (För stora bilar är maxbeloppet per hyresperiod € 100). Tyvärr kan vi inte påverka när eller om hyrbilsföretagen tar ut denna försäkring.

Lång hyresperiod (mer än 28 dgr)

Om du har en resa som vara i mer än 28 dagar kan du eventuellt behöva byta hyrbil. Du kommer då ha mottagit 2 bilvouchers tillsammans med dina flygbiljetter. Vid uthämtning av bilen tillkommer en extra kostnad för envägshyra. Exakta kostnader till envägsavgfter finns på dina hyrbilsvouchers. Spara kvittona och skicka in dem till Easton Golf efter hemkomst så får du tillbaka dina utlägg.

Pestana Palm Gardens
Vale de Centeanes,
Praia do Carvoeiro 8400-525,
Carvoeiro

(+351) 282350200

GPS: Lat: N 37 05.582 Long: W 8 27.440

Ankomst till Pestana Palm Gardens
Receptionen är bemannad enligt följande tider:
Oktober: 08:00- 22:00

November- mars: 08:00 - 21:00

Om ni ankommer till Pestana Palm Gardens utanför dessa tider så kommer det att finnas en säkerhetsvakt på plats för att ge er nycklarna samt ta en kopia av era pass. Och nästkommande dag när receptionen är bemannad så kan ni gå ner för att slutföra er incheckning. Gratis parkering finns precis i anslutning till Pestana Palm Gardens.

Valuta/Betalning/Kreditkort

I Portugal är valutan Euro. På de flesta restaurangerna, butikerna och golfbanorna kan du betala med kreditkort.

Dricks

Man bör lämna dricks. Ett riktvärde är cirka 10 % till taxichaufför och restaurang.

Vatten

Undvik att dricka kranvatten.

Golf
Information om hur ni bokar starttider får ni av Eastonvärdarna på plats. Ta med ditt hcp-bevis då detta kan behöva visas upp innan spel. Nytt hcp-bevis går att skriva ut från www.golf.se

Klädsel

Vårdad klädsel gäller på banan. Piké med krage är ett måste och jeans är förbjudet. Golfskor med softspikes är krav. Spikskor eller liknande får inte användas.

Golffaciliteter

Golfvagn finns att hyra på de olika banorna för ca 6 € per runda. Bil kostar ca 45 € per runda. Caddie finns inte att hyra. Observera att priserna är cirka priser och att Easton Golf reserverar sig för eventuella ändringar. Önskar du golfbil så ber vi dig att föranmäla detta till kontoret före avresa.

Upplevelser

För att göra din semester så fantastisk som möjligt och för att du ska kunna ta med dig en massa minnen hem i bagaget så vill vi gärna skriva några rader om just din destination. Den närmsta byn från vårt boende heter Carvoeiro. Hit tar det cirka fem minuter att köra med hyrbilen alternativt 20 minuter att gå. Carvoerio är en populär turistby men som bevarat sin charm och här finner ni en mysig marina, trevliga butiker samt smakrika restauranger. Givetvis kommer våra duktiga Eastonvärdar också ge er en massa ideér och tips på plats på vad man ska hitta på. 

Vår representant

Vår Eastonvärd finns på plats. Eastonvärden ordnar tävlingar, utflykter, gemensamma middagar mm (ingår inte i resans pris utan bokas och betalas på plats). Vår Eastonvärd gör alltid sitt yttersta för att ni ska få en så fantastisk semester som tänkas kan!

Eastonbloggen

Under veckan kommer vår Eastonvärd dokumentera stora och små händelser på vår populära Eastonblogg. Om du inte önskar bli omnämnd på bloggen ber vi dig vänligen att meddela Eastonvärden detta. 

Hyrbil med Easton Golf

Att resa på Long Stay innebär att man under sin vistelse disponerar en hyrbil. Du hämtar själv ut bilen på flygplatsen och kör på egen hand till din destination. Adress får du tillsammans med din hyrbilsvoucher och övrig information 10-14 dagar före avresa. Vi ber dig noggrant läsa igenom denna information samt vouchern som kommer tillsammans med biljettutskicket.

Hyrbilsagent

Vi bokar våra hyrbilar via hyrbilsagenten Auto Europe som i sin tur samarbetar med alla stora hyrbilsföretag. Av din hyrbilsvoucher framgår det hos vilket hyrbilsföretag du ska hämta ut din bil. Utbudet av bilar varierar beroende på bokningstillfälle samt är olika på varje destination. Vid vissa tillfällen finns det bilar med mycket förmånliga villkor och vid andra tillfällen kan utbudet vara mindre. Vi kan inte garantera samma typ av bil eller likvärdiga villkor till samtliga kunder. Vad som gäller för just din hyrbil framgår av din voucher.

Huvudförare

Huvudföraren är den som står angiven som resenär 1 när du bokar resan hos oss. För att hämta ut hyrbilen krävs det att huvudföraren, förutom giltigt körkort och pass, även har ett giltigt internationellt kreditkort. Se vidare under punkten ”Giltigt kreditkort”.

Giltigt kreditkort – viktigt!

Bankkort eller andra liknande kort där inköpen dras omedelbart från ditt konto accepteras oftast inte (även om det skulle finnas en kredit på bankkontot.) Kreditkort och betalkort är kort där du får en månatlig faktura på dina inköp. D.v.s. köpen dras inte direkt från ditt bankkonto utan betalas i efterhand en gång per månad. Har du inget giltigt kreditkort eller betalkort kan du bli hindrad från att få ut hyrbilen. Kolla noga att du har rätt typ av kort!

Vissa bolag accepterar bankkort, men du kan då bli tvungen att betala en försäkring till den lokala uthyraren. Bankkort kallas också debit card.

Observera att hyrbilsföretaget kommer att spärra en summa på ditt kreditkort under hela hyrbilsperioden som en deposition. Summan varierar från land till land men kan i vissa fall vara uppemot 20 000 kronor.

Avtal kund – hyrbilsföretag
Att hyra bil är alltid ett avtal mellan huvudföraren av bilen och det lokala hyrbilsföretaget. Easton Golf har ingen möjlighet att påverka de lokala reglerna eller ta ansvar för den hyrda bilen.
 

Hyrbilsvillkor

Vad som ingår
 • Hyrbil typ Ford Fiesta, 5-dörrars, 2 personer per bil

 • Fria mil – d.v.s. ingen begränsning på körsträckan

 • Grundförsäkring

Vad som tillkommer
 • Bränsle*
 • Lokala skatter
 • Eventuella serviceavgifter
 • Eventuella vägtullavgifter
*Bränsle – Observera att varje hyrbilsbolag tillämpar olika regler vad det gäller bränslet vid återlämning av bilen. Vissa kräver att bilen lämnas med full tank och hos andra bolag skall bilen lämnas med tom tank. Vad som gäller i just ditt fall framgår av vouchern från Auto Europe.
 
Tillval – ej obligatoriska
 • Självriskeliminering

 • Övriga försäkringar

 • Extra förare

 • Extrautrustning som exempelvis GPS eller vägtullstransponder

OBS: Vi rekommenderar att du hyr en Vägstullstransponder för resor på Algarvekusten. Där finns det inte längre manuella Vägtullsstationer, därför måste man annars hålla reda på sina tullavgifter samt uppsöka postkontor för att betala vägtull.
 
Ålderskrav

Krav på att köpa en extra försäkring för förare under 21 är och över 70 år kan förekomma. Observera att detta inte är något Easton Golf står för.

Lång hyresperiod

Om du har en resa som varar i mer än 28 dagar kan depositionsavgiften vara högre.

Du kan också eventuellt behöva byta hyrbil under perioden. I detta fall kommer du då ha mottagit 2 hyrbilsvouchers tillsammans med dina flygbiljetter. Vid uthämtning av bilen tillkommer en extra kostnad för envägshyra. Exakta kostnader för envägsavgifter finns på dina hyrbilsvouchers, spara dessa kvitton och skicka in dem till Easton Golf efter hemkomst så får du tillbaka dina utlägg.

Viktigt vid upphämtning
Tänk på att du alltid kan ringa Auto Europe för att få hjälp vid upphämtning av bilen. Skulle det mot förmodan vara något ni ställer er frågande till när ni hämtar ut bilen, eller om hyrbilspersonalen hävdar att ni behöver köpa till ytterligare försäkringar så kan Auto Europe ta diskussionen med den lokala uthyraren.

Telefonnumret finns på din voucher i en ruta längst upp till vänster. Gratisnummer från Sverige är 020 888 527, men om du befinner dig i Spanien kan du ringa det nummer som står efter España. Befinner du dig i Portugal ringer du det som står efter Portugal. Ett alternativt nummer som alltid fungerar är +46 108 886 652. Oftast är det skandinavisktalande personal, men utanför kontorstid kan det vara engelsktalande.

Du ansvarar för köp gjorda på plats

Hyrbilsföretagens personal har ofta provision på att sälja extra försäkringar och kan ibland vara påstridiga. Vi rekommenderar att du kontrollerar dina privata försäkringar innan avresa. I vissa fall ingår bland annat Självriskeliminering i ditt kreditkort eller hemförsäkring.

Easton Golf ansvarar inte för eventuella köp eller tillägg som görs på plats. Det är därför mycket viktigt att du noga läser igenom hyrbilskontraktet för att undvika eventuella kostnader för något som du inte vill ha. Be om ett kontrakt på svenska eller engelska så att du försäkrar dig om att du förstått innehållet på kontraktet.

Reklamationer

Avslutningsvis vill vi poängtera att eventuella reklamationer ska göras direkt till Auto Europes skandinaviska team enligt länken som följer:

Telefon: 020-888 527. 

Karta

Avgångar & priser

Sida 1 av 3

AvresaAvreseortHotellReslängdLediga platserFrån pris
8/2Stockholm - ArlandaPestana Palm Gardens3 veckorPå förfrågan22 490:-På förfrågan
8/2Stockholm - ArlandaPestana Palm Gardens4 veckorPå förfrågan25 990:-På förfrågan
8/2Köpenhamn - KastrupPestana Palm Gardens3 veckorPå förfrågan23 090:-På förfrågan
8/2Köpenhamn - KastrupPestana Palm Gardens4 veckorPå förfrågan26 190:-På förfrågan
8/2Göteborg - LandvetterPestana Palm Gardens3 veckorPå förfrågan23 590:-På förfrågan
8/2Göteborg - LandvetterPestana Palm Gardens4 veckor226 390:-Boka
AvresaAvreseortHotellReslängdLediga platserFrån pris
9/2Göteborg - LandvetterPestana Palm Gardens28 dagar226 190:-Boka
AvresaAvreseortHotellReslängdLediga platserFrån pris
15/2Stockholm - ArlandaPestana Palm Gardens3 veckorPå förfrågan22 590:-På förfrågan
15/2Stockholm - ArlandaPestana Palm Gardens4 veckor225 990:-Boka
15/2Stockholm - ArlandaPestana Palm Gardens3 veckorPå förfrågan23 190:-På förfrågan
15/2Köpenhamn - KastrupPestana Palm Gardens3 veckorPå förfrågan24 590:-På förfrågan
15/2Köpenhamn - KastrupPestana Palm Gardens4 veckor228 490:-Boka
15/2Göteborg - LandvetterPestana Palm Gardens4 veckor228 990:-Boka
15/2Göteborg - LandvetterPestana Palm Gardens3 veckorPå förfrågan22 490:-På förfrågan
15/2Göteborg - LandvetterPestana Palm Gardens4 veckor226 290:-Boka