Skip to main content

Resereportage

Läs allt om våra resmål!

På den här sidan samlar vi våra reportage. Tanken är att ge dig en kompletterande bild av våra resmål och ge dig en extra chans att drömma dig i väg till golf, värme och upplevelser. 

Hacienda del Álamo

Murcia, Spanien

Hacienda del Alamo hittar du på slätten mellan bergen Sierra Espuña och de vita sandstränderna i Los Alcàzares vid havslagunen Mar Menor. Här har Dave Thomas ritat en modern golfbana där alla kan trivas.

Läs hela reportaget


Los Alcázares

Murcia, Spanien

Semesterparadiset Murcia i Spanien är inte bara golf. Speciellt inte när du reser till staden Los Alcázares, vilket är ett av våra senaste tillskott på golfkartan. Här får du den perfekta blandningen av historia, mat, kultur och vackra vyer. 

Läs hela reportaget


Penina

Algarve, Portugal

Atlantisk havsbris, högklassig golf och en rik historia. Området kring Faro har det mesta för en lyckad golfresa.

Läs hela reportaget


Quinta da Marinha

Lissabon, Portugal

Cascais och dess omgivningar har allt för en perfekt golfsemester och det är här du hittar superanläggningen Quinta da Marinha. Med närhet till kusten och Lissabon är det svårt att hitta ett bättre resmål.

Läs hela reportaget


Sesimbra

Lissabon, Portugal

En golfresa till Sesimbra bjuder på charm, strandläge och mycket golf med spel på tre olika golfbanor! Charmiga kuststaden Sesimbra, några mil söder om Lissabon, är en livlig fiskeby som vuxit sig stark som en pittoresk turistort men samtidigt bevarat sin portugisiska charm.

Läs hela reportaget