Skip to main content

Easton Golf

En trevligare golfresa!

Vi gillar de trevligaste golfresorna. Golfen är viktig på våra resor, men minst lika viktigt är att vi har trevligt både på och utanför golfbanan. Därför har vi alltid Eastonvärd på våra resmål som arrangerar roliga tävlingar, intressanta utflykter, gemensamma middagar och alltid med mycket skratt och hög trivsel. Vi förnyar ständigt vår resmålsportfölj men det finns alltid plats för några riktiga trotjänare. 

Easton Golf började sälja golfresor 1993 och de första resorna gick österut, till dåvarande Tjeckoslovakien. Därav namnet Easton Golf. Idag är vi en av de allra största aktörerna inom golfresor i hela Norden och vi skickar årligen flera tusen golftörstande nordbor till varmare breddgrader. 

Eastonvärd för din skull

På alla våra resor har vi vår Eastonvärd på plats. Det har vi haft ända sedan de första golfresorna med Easton Golf gick av stapeln i början av 90-talet. Att resa med Easton handlar om golf, glädje och gemenskap och Eastonvärden är garanten för de här ledorden.  

Eastonvärden är där för din skull. Du ska se hen varje dag och varje dag ska hen se dig. Ni träffas på första tee, när tävlingar arrangeras, i klubbhusbaren efter ronden, på utflykten och till middag. Ni har roligt tillsammans, umgås gärna med glimten i ögat men när det är skarpt läge känner du dig säker på att det är 100 % ett proffs som står framför dig. 

Eastonvärden är där för dig och dina medresenärers skull. Det ska vara roligt att resa på golfresa tillsammans. Man vill lära känna andra golfare, tävla tillsammans och äta middag tillsammans. Att delta på aktiviteter under resan är såklart helt frivilligt, men prova gärna. Det är värt det. 

Eastonvärden är erfaren och rutinerad. Även om det inte alltid är som reseledare, så är det alltid med erfarenhet från livet. De flesta av Eastonvärdarna har jobbat många år och på flera olika resmål, men såklart fyller vi på varje år med några nya. Är du förresten sugen själv, lämna din intresseanmälan här 

Eastonvärden ger dig trygghet. När du upplever golf, glädje och gemenskap ska du njuta i lugn och ro och känna att Eastonvärden har koll på det praktiska. Ordning och reda samt planering av allt från starttider och tävlingar till flygplatstransfer och utflykter sköter hen. I Eastonvärden har du någon att luta dig mot när det blåser. 

Tryggt att resa med oss

Att resa med oss innebär alltid en stor trygghet för dig som resenär. Vi har lång erfarenhet, rutinerad personal i Sverige och framförallt Eastonvärden som finns nära dig under hela din resa. Såklart följer vi paketreselagar, ställer resegarantier och är medlemmar i branschorganisationer, så att vi alltid lever upp till både lagkrav och dina förväntningar på en ansvarstagande och modern researrangör. 

Vi är medlemmar i Svenska Resebyråföreningen och den internationella golfreseorganisationen IAGTO (International Association of Golf Tour Operators).


       
 

Givetvis har vi ställda resegarantier hos Kammarkollegiet.Viktigt att veta om resegarantier 

Resegarantin är ett ekonomiskt skydd för resenärer när en resa blir inställd eller avbruten. Resenären kan då ansöka om ersättning ur resegarantin. Resegarantilagen gäller bl.a. för: 

Paketresor 

Easton golf arrangerar uteslutande paketresor. En paketresa är ett arrangemang som består av transport och inkvartering eller någon av dessa tjänster i kombination med en turisttjänst, som utgör en inte oväsentlig del av arrangemanget och som inte är direkt knuten till transporten eller inkvarteringen, som t.ex. hyrbil, teaterbiljetter eller inträde till ett idrottsevenemang. En paketresa måste vara längre än 24 timmar eller innehålla inkvartering. En paketresa säljs till ett helhetspris eller till skilda priser som är knutna till varandra. Resegaranti ska finnas för alla paketresor, oavsett om de säljs till privatpersoner eller företag. 

Ansökan om ersättning skall ha kommit in till Resegarantinämnden senast tre månader efter det att resan blivit inställd, avbruten eller av annan anledning inte blivit av. 

Resegarantilagen gäller även Paketliknande resor, Stolsförsäljning och Utbildningsresor. För mer information gå in på www.kammarkollegiet.se eller ring Kammarkollegiet/ Resegarantinämnden på 08-700 08 00.  

Kvalitetsarbetet

Kvaliteten på våra resor är givetvis en viktig del i vårt arbete. Vi strävar hela tiden efter att hålla en jämn och bra kvalitet. Det ska återspegla sig i bra resor med nöjda resenärer som återkommer. För att säkerställa kvaliteten på våra resmål gör vår personal och våra Eastonvärdar återkommande kontroller och uppföljningar. Både i form av besök på plats och via ständiga kontakter med hotell och olika samarbetspartners. När varje säsong är över utvärderas varje resmål in i minsta detalj. 

Därför är våra kundutvärderingar extremt viktiga för oss. Är lönt att fylla i den? Svaret är givetvis ja. Utifrån era svar ser vi om det är något som brister på något resmål eller om det finns några särskilda önskemål. Här har ni chansen att påverka er nästa resa. Under varje säsong lottar vi även ut priser bland dem som har hjälpt oss att fylla i en kundutvärdering. 

Har ni några frågor eller synpunkter på vårt kvalitetsarbete vänligen kontakta oss, info@eastongolf.se, 040-94 75 00.  

Glöm inte att fylla i kundutvärderingarna! 

Vi på kontoret

Hos Easton Golf sätter vi alltid den personliga trivseln i främsta rummet och vi gör allt för att du ska trivas hos oss. Just nu är vi elva som jobbar på våra två kontor i Malmö och Åhus. Du kan alltid prata med någon som har varit på just den destination som du är intresserad av, som har spelat banorna, bott på hotellet, ätit maten, provat transfern och så vidare. Kom gärna och besök oss  eller ring på 040-94 75 00 eller 08-641 77 00.  
Mattias Wistrand
mattias@eastongolf.se

VD/CEO
Arbetat på Easton Golf sedan 2019
 
Mitt favoritresmål är La Finca i Spanien

 
Sara Nilsson
sara@eastongolf.se
 
Produktchef
Product Manager
Arbetat på Easton Golf sedan 2006

Mitt favoritresmål är Costa Navarino i Grekland
Filippa Jönsson
filippa@eastongolf.se

Försäljningschef & destinationsansvarig
Sales Manager & Destination Services Manager
Arbetat på Easton Golf sedan 2015

 
Anders Wergeni
andersw@eastongolf.se

CDO/Digital Communication Manager
Arbetat på Easton Golf sedan 2018

Mitt favoritresmål är Sesimbra i Portugal
Karl-Magnus Lundvall
kml@eastongolf.se
 
Kommunikatör
Communications Officer
Arbetat på Easton Golf sedan 2022

Mitt favoritresmål är Gloria Verde i Turkiet
Thomas Hedblom
thomas@eastongolf.se
 
Försäljning
Sales

Arbetat på Easton Golf sedan 2021

Mitt favoritresmål är Costa Navarino i Grekland

Nicklas Holmander
nicklas@eastongolf.se
 
Försäljning
Sales

Arbetat på Easton Golf sedan 2021

Mitt favoritresmål är Vilamoura i Portugal
 

Åsa Wallin
asa@eastongolf.se
 
Operativt ansvarig
Operations Manager
Arbetat på Easton Golf sedan 2016
 
Mitt favoritresmål är Belek i Turkiet
 
Lotta Olsson
lotta@eastongolf.se

Ekonomi och personal
Financial och personnel resp.
Arbetat på Easton Golf sedan 2022

 
Charlotte Fridh
charlotte@eastongolf.se

Produktion
Production
Arbetat på Easton Golf sedan 2015

 
Håkan Petersson
hakan@eastongolf.se

Produktion
Production
Arbetat på Easton Golf sedan 2013

Mitt favoritresmål är Vilamoura i Portugal.
Zoey
zoey@eastongolf.se 

Kontorshund
Office dog
Arbetat på Easton Golf sedan 2018
 
Mitt favoritresmål är hundparken i Västra Hamnen i Malmö.
 
Ella
ella@eastongolf.se 

Kontorshund
Office dog
Arbetat på Easton Golf sedan 2022
 
Mitt favoritresmål är husses sommarstuga i Småland.
 

 

Presentkort

Ett presentkort från Easton Golf är alltid lika uppskattat. Det är du som väljer beloppet!

Köpa presentkort

Vill du köpa presentkort från oss går det givetvis alldeles utmärkt. Du väljer själv vilken summa du vill att presentkortet ska vara värt. Ring oss på telefon 040-94 75 00 så hjälper vi dig.

Utnyttja presentkort

Om du har vunnit ett presentkort på någon av dina tidigare golfresor hos oss kan du använda det på din kommande resa. Skriv ditt bokningsnummer på presentkortet och skicka det till vårt kontor i Malmö på adress Södra Förstadsgatan 23, 211 43 Malmö. Vi drar då av detta på slutbetalningen.