Skip to main content

Easton Golf - The friendly golftours

Vårt fokus är att leverera de trevligaste golfresorna. Många har upplevt och hört talas om vår ”Easton-anda”. Naturligtvis är golfen viktig på våra resor, men minst lika viktigt är att vi har trevligt utanför golfbanan. Därför har vi alltid svensktalande Eastonvärd på våra resmål som bland annat arrangerar roliga tävlingar, intressanta utflykter och gemensamma middagar. Vår filosofi är att det ska finnas plats för mycket skratt och hög trivsel, att vi ska bo bra, att vi ska spela på mer än en bana, att det ska finnas intressanta utflykter, och det ska inte behöva kosta skjortan att åka.

Easton Golf började sälja golfresor 1993 och de första resorna gick österut, till dåvarande Tjeckoslovakien. Därav kommer namnet Easton Golf. Idag är vi en av de allra största aktörerna inom golfresor i hela Norden och vi skickar årligen flera tusen svingtörstande nordbor till varmare breddgrader.

På vår hemsida vill vi att du ska hitta en bra mix av destinationer och naturligtvis all information du behöver. Vi förnyar ständigt vår produktportfölj men det finns också plats för några riktiga trotjänare. Naturligtvis hjälper vi mer än gärna till personligen om du väljer att ringa oss, 040-94 75 00 eller 08-641 77 00. Du kan alltid prata med någon som har varit på just den destination som du är intresserad av, som har spelat banorna, bott på hotellet, ätit maten, provat transfern och så vidare. Vårt huvudkontor är beläget mitt i Malmö och vi har ett försäljningskontor i Åhus. För oss finns ingenting viktigare än att leverera riktigt bra golfresor till dig. Kom gärna och besök oss!

Golfresor för oss som älskar 19:e hålet!

Tryggt att resa med oss

Att resa med oss innebär alltid en stor trygghet för dig som resenär.

Vi är medlemmar i Svenska Resebyråföreningen och den internationella golfreseorganisationen IAGTO (International Association of Golf Tour Operators).



 

Givetvis har vi ställda resegarantier hos Kammarkollegiet.



Viktigt att veta om resegarantier 
Resegarantin är ett ekonomiskt skydd för resenärer när en resa blir inställd eller avbruten. Resenären kan då ansöka om ersättning ur resegarantin. Resegarantilagen gäller för:

Paketresor
En paketresa är ett arrangemang som består av transport och inkvartering eller någon av dessa tjänster i kombination med en turisttjänst, som utgör en inte oväsentlig del av arrangemanget och som inte är direkt knuten till transporten eller inkvarteringen, som t.ex. hyrbil, teaterbiljetter eller inträde till ett idrottsevenemang. En paketresa måste vara längre än 24 timmar eller innehålla inkvartering. En paketresa säljs till ett helhetspris eller till skilda priser som är knutna till varandra. Resegaranti ska finnas för alla paketresor, oavsett om de säljs till privatpersoner eller företag.

Resegarantilagen gäller även följande resor om dessa köpts av privatpersoner:

Paketliknande resor
Resegarantin omfattar de som köper paketliknande resor, d.v.s. resor som består av separata transport- och inkvarteringstjänster som tillsammans uppvisar väsentlig likhet med en paketresa. Kombinationen bör framstå som en naturlig enhet.

Stolsförsäljning
Även den som bara har köpt en transport kan få ersättning ur resegarantin om transporten sker tillsammans med en paketresa, t.ex. på ett charterplan eller en buss. Den som bara köper en reguljär biljett är däremot inte skyddad av resegarantin.

Utbildningsresor
Den som köpt en resa som består av transport och utbildningsvistelse med inkvartering i form av boende i värdfamilj kan få ersättning ur resegarantin. Detta gäller även om inkvarteringen är gratis.

Ansökan om ersättning skall ha kommit in till Resegarantinämnden senast tre månader efter det att resan blivit inställd, avbruten eller av annan anledning inte blivit av.

För mer information gå in på www.kammarkollegiet.se eller ring Kammarkollegiet/ Resegarantinämnden på 08-700 08 00. 




 

Easton-andan

Easton-andan

Golfresor för oss som älskar 19:e hålet!

På Easton Golf vet vi vad som gör en golfresa uppskattad. Vi strävar efter att ha trevligt tillsammans! Därför lägger vi extra stor vikt vid att våra gäster ska vara glada, må bra och trivas. Reser man med Easton Golf får man alltid nya goda vänner! Att vi dessutom erbjuder intressanta golfbanor och fräscha hotell får närmast betecknas som en självklarhet eftersom det är de mjuka värdena som vi uppskattar mest.

Easton Golf har ett unikt och fungerande koncept som gör att du märker skillnaden när du väljer att åka på golfresa med oss. Det bygger på många års erfarenhet och är något vi är mycket stolta över. Fundamentet och de allra viktigaste grundpelarna i framgången är våra duktiga Eastonvärdar. Dessa personligheter och experter på resmålen är så mycket mer än vanliga reseledare. Eastonvärdarna gör skillnad och ser till att resorna blir trevligare än vad du har förväntat dig. Servicen är alltid på topp. De ordnar gemensamma middagar, utflykter till lokala sevärdheter, golfspel i blandade bollar med nya vänner, trevliga och lättsamma aktiviteter där alla kan vara med. Våra Eastonvärdar är en garanti och de finns till hands för att du ska få en riktigt bra resa!

Vi lägger också mycket kraft och engagemang vid det 19:e hålet där vi har reserverat de bästa platserna åt dig och ditt sällskap. Där kan du slå dig ner och ta något att äta och dricka, gå igenom rundan och dagens insats. Och det är där den berömda Easton-andan skapas. För oavsett hur det har gått just den dagen så kan vi garantera att du kommer att vara nöjd med det 19:e hålet!

Bästa sättet att förstå just hur trevligt vi har det tillsammans är att följa med på en av våra golfresor. Utgå från antingen reslängd, land eller boendemiljö och vi lovar göra vårt yttersta för att hitta en passande resa i goda vänners lag för dig och ditt sällskap.

Vi hoppas få träffa dig på någon golfresa inom kort!

Kvalitetsarbetet

För oss är kvaliteten på våra resor givetvis en viktig del i vårt arbete. Vi strävar hela tiden efter att hålla en jämn och bra kvalitet. Vilket ska återspegla sig i bra resor med nöjda resenärer som återkommer. För att säkerställa kvalitén på våra resmål gör vår kvalitetschef och våra Eastonvärdar ständiga kontroller och uppföljningar. Både i form av besök på plats och via ständiga kontakter med hotell och olika samarbetspartners. När varje säsong är över utvärderas varje resmål in i minsta detalj.

En annan mycket viktig del i detta arbete är våra kundutvärderingar. Många ställer sig säkert frågan om det är lönt att fylla i den och svaret är givetvis ja. Utifrån era svar kan vi se om det är något som brister på någon destination eller om det finns några särskilda önskemål. Här har ni chansen att påverka er nästa resa. Efter varje säsong lottar vi även ut presentkort bland dem som har hjälpt oss att fylla i en kundutvärdering.

Vad gör vi med kundutvärderingarna? Vi går grundligt igenom dem och skickar dem vidare till våra destinationer och samarbetspartners så att alla berörda parter får ta del av dem. Utifrån kundutvärderingarna tar vi också beslut om eventuella ändringar i produkten som exempelvis byte av hotell eller ändring i greenfee-paketen.

Har ni några frågor eller synpunkter på vårt kvalitetsarbete vänligen kontakta oss, info@eastongolf.se, 040-94 75 00. 
Glöm inte att fylla i kundutvärderingarna!

Reklamationer

Om något under din golfsemester inte motsvarar dina förväntningar är det viktigt att du kontaktar vår Eastonvärd på plats eftersom vår ambition är att alltid lösa problemet på plats. Om du är på ett resmål där vi inte har någon Eastonvärd är du välkommen att kontakta vår kundservice i Sverige på +46 40 94 75 00. De flesta problem går att lösa, men om du ändå anser att situationen inte löstes, har du efter hemkomst till Sverige, möjlighet att göra en reklamation. Tänk på att om du inte framfört dina synpunkter till oss under golfsemestern och vi därmed inte fått någon möjlighet att hjälpa till är du enligt branchpraxis inte berättigad till någon ersättning. 

Observera följande:
Reklamationen måste vara oss tillhanda inom två månader efter hemkomst från golfsemestern. 

Gäller ditt ärende sjukdom, skada eller stöld hänvisar vi till ert försäkringsbolag.

Gäller ditt ärende flygresan, skadat eller försenat bagage hänvisar vi dig till det flygbolag som du reste med. 

Du mailar in din reklamation till reklamation@eastongolf.se. När din reklamation är oss tillhanda skickar vi en skriftlig bekräftelse där vi anger vår handläggningstid. Handläggningstiden finns till för att vi ska hinna kontakta vår Eastonvärd och samarbetspartner för att få in information om ärendet. När vi sedan har ett svar till dig blir du kontaktad av någon på vår kundservice. 

Vi på kontoret

 
Hos Easton Golf sätter vi alltid den personliga trivseln i främsta rummet och vi gör allt för att du ska trivas hos oss. Just nu är vi tio stycken som jobbar på våra två kontor i Malmö och Åhus. Nedan kan du bekanta dig lite mer med oss.
Mattias Wistrand
mattias@eastongolf.se

VD/CEO
Arbetat på Easton Golf sedan 2019

 
Anders Wergeni
andersw@eastongolf.se

CDO/Digital Communication Manager
Arbetat på Easton Golf sedan 2018

Mitt favoritresmål är Sesimbra i Portugal
Sara Nilsson
sara@eastongolf.se
 
Produktchef
Product Manager
Arbetat på Easton Golf sedan 2006

Mitt favoritresmål är Costa Navarino i Grekland
Thomas Hedblom
thomas@eastongolf.se
 
Försäljning
Sales
Arbetat på Easton Golf sedan 2021

 
Nicklas Holmander
nicklas@eastongolf.se
 
Försäljning
Sales
Arbetat på Easton Golf sedan 2021

 
Åsa Wallin
asa@eastongolf.se
 
Operativt ansvarig
Operations Manager
Arbetat på Easton Golf sedan 2016
 
Lotta Olsson
lotta@eastongolf.se

Ekonomi och personal
Financial och personnel resp.
Arbetat på Easton Golf sedan 2022

 
Filippa Jönsson
filippa@eastongolf.se

Värdansvarig och försäljning
Guide Service Manager and Sales
Arbetat på Easton Golf sedan 2015

 
Charlotte Fridh
charlotte@eastongolf.se

Försäljning och administration
Sales and administration
Arbetat på Easton Golf sedan 2015

 
Zoey
 

Kontorshund
Office dog
Arbetat på Easton Golf sedan 2018

 

Presentkort

Ett presentkort från Easton Golf är alltid lika uppskattat. Det är du som väljer beloppet!

Köpa presentkort

Vill du köpa presentkort från oss går det givetvis alldeles utmärkt. Du väljer själv vilken summa du vill att presentkortet ska vara värt. Ring oss på telefon 040-94 75 00 så hjälper vi dig.

Utnyttja presentkort

Om du har vunnit ett presentkort på någon av dina tidigare golfresor hos oss kan du använda det på din kommande resa. Skriv ditt bokningsnummer på presentkortet och skicka det till vårt kontor i Malmö på adress Södra Förstadsgatan 23, 211 43 Malmö. Vi drar då av detta på slutbetalningen.