Skip to main content

Jobba hos oss

Just nu söker vi följande tjänster:

Golfresesäljare 

Som golfresesäljare spänner ditt ansvar över hela försäljningsarbetet hos en researrangör, allt från kundmötet i telefon eller online till att säkra leveransen av våra paketerade golfresor. I rollen som golfresesäljare kommer du att ha en central roll i hur vi utvecklar mötet med våra kunder. 

Du kommer ansvara för och genomföra en mängd olika processer och uppgifter som hör till reseförsäljning mot uppsatta mål för företaget och avdelningen. Du förväntas aktivt delta i gruppens arbete med att utveckla försäljningsavdelningen. 

Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att driva försäljning av våra paketresor genom dialog med våra kunder via telefon, online och sociala medier.  

För att lyckas i rollen behöver du först och främst vara en aktiv och frekvent golfare, gärna berest. Lika viktigt är att vara resultatorienterad med ett stort försäljnings- och måldriv. Kunden är alltid i fokus. Tempot är högt och vi är en tight grupp som tar breda ansvar så en flexibel inställning och hög stresstålighet är ett måste. Du är en person som väljer lösningar framför problem och har ett positivt förhållningssätt till din arbetsplats och dina kollegor! 

Din bakgrund kan variera. Vi tror du har något eller några års erfarenhet av liknande försäljning i ett tjänsteföretag. Du har minst gymnasial utbildning och kanske några ytterligare år på t.ex. en KY-utbildning eller liknande. Kunskaper om resesystem som Amadeus och/eller Travelize är meriterande med inget krav, de går att lära sig. Du behärskar svenska flytande och mycket god engelska i tal och skrift. Och som sagt, du älskar golf, försäljning och resor. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100 % med placering i Malmö eller Åhus och med tillträde omgående.  

Kontakt om du har frågor om tjänsten är VD Mattias Wistrand mattias@eastongolf.se 

Låter detta intressant är du välkommen med din ansökan till mattias@eastongolf.se.  Vi utvärderar ansökningar löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan snabbt, dock senast den 2 maj 2021. Märk ansökan med Golfresesäljare.