Skip to main content

Jobba hos oss

Vill du jobba med golfresor?

Vill du arbeta i golfresebranchen? Det förstår vi! En roligare bransch är svår att hitta. Här nedan hittar du aktuella lediga tjänster hos Easton Golf. 

Inget som passar din profil just nu? Du kan alltid skicka din intresseanmälan med en kort beskrivning av dig själv till jobba@eastongolf.se
Har du några frågor så ring oss gärna på: 040 - 94 75 00. 

Vi söker Eastonvärdar

Som Eastonvärd är du ansvarig för din destination vilket gör att arbetsuppgifterna varierar mycket och ingen dag är den andra lik. Som person behöver du vara fantasirik och lite av en problemlösare. Som Eastonvärd är du vårt ansikte utåt och du är en viktig del i hur våra gäster upplever sin resa.  Det är dig som gästerna vänder sig till när de behöver hjälp med både stort och smått. 

Vi behöver nu fler Eastonvärdar till våra soliga destinationer. 
Vi önskar att du:

- har en hög servicekänsla, är lyhörd för våra gäster, tar initiativ och kan arbeta självständigt.
- har en hög social kompetens och tycker om att möta och lära känna nya människor.
- har goda kunskaper inom golfen då du i arbetet som Eastonvärd fungerar som tävlingsledare.
- har goda kunskaper i engelska och är bekväm med att arbeta med dator då arbetet innebär vissa administrativa uppgifter.

Våra destinationer är främst verksamma under vår (feb-maj), höst (sep-nov) , och vinter (nov-feb). Sen finns det en del resmål som även har öppet över jul- och nyår. Vi önskar att du har möjlighet att vara på plats under säsongsperioden som din destination är i gång. Hur länge du är ute på resmålet varierar men brukar vara mellan 7- 9 veckor. I vissa fall kan det förekomma kortare perioder. I de flesta fall är du ansvarig för destinationen på egen hand och på vissa resmål jobbar du med en kollega.

Har du frågor eller vill söka jobbat? Skicka din intresseanmälan med en kort beskrivning av dig själv till jobba@eastongolf.se