Alla våra golfresor

Golf, glädje och gemenskap sedan 1993
Golfresor till Egypten

Egypten

Golfresor till Egypten är alltid lika populära. I Makadi kan du välja att bo precis vid banan eller att bo med strandpromenaden och havet som närmaste granne. Hit kan du åka på en- eller tvåveckorsresor. Upplev gemenskapen med Easton Golf.

Golfresor till Frankrike

Frankrike

Frankrike har länge stått sig starkt på golfkartan och nu kan du resa hit med oss på Easton Golf. Södra Franrkike och Provence har otroligt mycket att erbjuda - allt från lyx, flärd och glamor i Nice, Antibes och Cannes - till det lokala och lantliga i Valbonne, Opio och parfymstaden Grasse. Och de...

Golfresor till Italien

Italien

Golf I Italien - en unik upplevelse som du inte får missa. Du kan välja mellan två olika resorter, där mat och dryck står i centrum. Du kan till exempel bo i klostermiljö eller spela golf längs vinrankorna vid Etnas fot! Upplev gemenskapen med Easton Golf.

Mauritius

Mauritius

Upplev något verkligt exklusivt och boka din nästa golfresa till Mauritius! Här får du lyx på alla fronter och en upplevelse för livet. Självklart har vi Eastonvärd på plats! Upplev gemenskapen med Easton Golf.

11 dagar från 49 990:- Läs mer
Golfresor till Portugal

Portugal

Portugal är känt för sina utmärkta golfbanor, enastående klimat och fantastiska landskap. Med ett stort utbud av banor i världsklass, är Portugal en destination som har något att erbjuda för alla golfare, oavsett nivå. Både vecko- och Long stay-resor. Upplev gemenskapen med Easton Golf!

Golfresor till Spanien

Spanien

Golfresor till Spanien har länge varit populära och fortsätter att vara det. Och det finns en anledning. Med olika typer av banor och hotell, finns det alltid något som passar! Både vecko- och Long stay-resor. Upplev gemenskapen med Easton Golf.

Golfresor till Tjeckien

Tjeckien

En golfresa till Tjeckien är en riktigt Easton Golf-klassiker. Det var just hit, till Marienbad, som vår första resa arrangerades 1993. Här börjar resan redan på bussen!

Golfresor till Tunisien

Tunisien

Golfresor till Hammamet och Port el Kantaoui i Tunisien har seglat upp som en stor favorit hos våra gäster de senaste åren. Du kan åka på vecko- eler Long stay-resa och du kan kombinera din tvåveckorsresa med en vecka på varje ort. Upplev gemenskapen med Easton Golf.

Golfresor till Turkiet

Turkiet

En golfresa till Turkiet är en perfekt kombination av golf, sol, bad och lyxigt boende. Banorna håller hög klass och klimatet är mycket behagligt. Många som åker hit väljer att åka tillbaka.