Resor

Golfresor till Grekland

Grekland

En golfresa till Costa Navarino i Grekland är definitivt en resa med guldkant. Här finner du en komplett golfanläggning som håller högsta klass. Du bor i stilfullt inredda deluxerum på femstjärniga Westin Hotel och spelare golf på tre banor.

Golfresor till Italien

Italien

I Italien kan du välja mellan två golfdestinationer - medelhavets största ö, Sicilien eller romantiska Toscana. Oavsett vad du väljer kommer du garanterat få en upplevelse du sent skall glömma.

Golfresor till norra Cypern

Norra Cypern

Korineum Golf Resort på norra Cypern har funnits med i vårt utbud under en lång tid och blir bara mer populär för varje säsong. Förutom ett bra klimat möts du av en härlig golfanläggning, naturskönt belägen med en fantastisk utsikt över land och hav.

Golfresor till Portugal

Portugal

Boka din golfresa till Portugal. Upplev gemenskapen i Lissabon eller på Algarve med Easton Golf.

Golfresor till Spanien

Spanien

Golfresor till Spanien är alltid lika populära. Upplev gemenskapen med Easton Golf. Både vecko- och Long Stay golfresor till Spanien.

Golfresor till Tunisien

Tunisien

Golfresor till Hammamet och Port el Kantaoui i Tunisien. Du kan även kombinera din 2-veckorsresa med en vecka på varje ort.

Golfresor till Turkiet

Turkiet

En golfresa till Turkiet är en perfekt kombination av högklassig golf, sol, bad och lyxigt boende. Upplev gemenskapen med Easton Golf.