Resor

Golfresor till Egypten

Egypten

Golfresor till Egypten är alltid lika populära. Upplev gemenskapen med Easton Golf.

Golfresor till Italien

Italien

Golf på Sicilien - en unik upplevelse som du inte får missa. Bo i klostermiljö och spela golf på den Sicilianska landsbygden.

Mauritius

Mauritius

Upplev något verkligt exklusivt och boka din nästa golfresa till Mauritius! Här får du lyx på alla fronter och en upplevelse för livet. Självklart har vi Eastonvärd på plats!

11 dagar från 40 590:- Läs mer
Golfresor till Portugal

Portugal

Portugal är känt för sina utmärkta golfbanor, enastående klimat och fantastiska landskap. Med ett stort utbud av banor i världsklass, är Portugal en destination som har något att erbjuda för alla golfare, oavsett nivå.

Golfresor till Spanien

Spanien

Golfresor till Spanien är alltid lika populära. Upplev gemenskapen med Easton Golf. Både vecko- och Long Stay-resor till Spanien.

Golfresor till Tjeckien

Tjeckien

Resan till Tjeckien är en jublieumsresa med anledning av att vi firar 30 år som golfresearrangör. Och det var just hit, till Marienbad, som vår första resa arrangerades 1993. Boka din golfresa till Tjeckien. Upplev gemenskapen med Easton Golf.

Golfresor till Tunisien

Tunisien

Golfresor till Hammamet och Port el Kantaoui i Tunisien. Du kan även kombinera din 2-veckorsresa med en vecka på varje ort.

Golfresor till Turkiet

Turkiet

En golfresa till Turkiet är en perfekt kombination av högklassig golf, sol, bad och lyxigt boende. Upplev gemenskapen med Easton Golf.