Skip to main content

Belek

Belek är Turkiets största golfområde och ligger på bekvämt avstånd från flygplatsen och staden Antalya (ca 30 minuter). Området är mycket uppskattat för sina banor och hotell i världsklass! Här finns allt man kan önska sig av en oförglömlig golfsemester för golfare på alla nivåer. Banorna passar alla och det fina skicket gör din spelupplevelse till något alldeles extra. Banorna är mycket vackert belägna i naturliga områden med Taurusbergen i bakgrunden.

Snabbfakta

All Inclusive
Golfbanor i toppklass
Boende med strandläge

Golfbanorna
Från Hotel Kaya har du gångavstånd till Kaya Palazzos populära 18-hålsbana. Det är en välskött och vacker parkbana, kantad av pinje- och eukalyptusträd, med breda fairways och endast semiruff. I greenfeepaketet ingår fyra golfrundor på Kaya Palazzo. I anslutning till Gloria Verde Resort ligger Gloria Golf som stoltserar med två uppskattade 18-hålsbanor, Gloria Old Course och Gloria New Course. Båda banorna har genom åren stått som värd för ett antal tävlingar på Europatouren och även arrangerat Lag-VM för amatörer. Bor du på Sirene spelar du golf på Antalya Golf Club, som består av två 18-hålsbanor; Pascha och PGA Sultan. Pasha anses dock vara lite mer överkomlig än PGA Sultan som är en utmaning för de flesta spelare. Här erbjuds ett förstklassigt träningsområde. Läs mer »

Hotellen
Vi erbjuder tre olika resepaket i Belek – Gloria Verde, Sirene Belek Hotel och Kaya. Våra specialpaket inkluderar boende och all-inclusive med närhet till "hemmabanorna" och stranden. Bekväma, lyxiga och avkopplande semestrar som erbjuder både utomhus- och inomhuspool. Läs mer »

Kombinationsresor
Du kan även kombinera din 2-veckorsresa med  två olika hotell och två olika golfpaket i Belek. Kan det bli bättre? Läs mer »

 

Väder

Blogginlägg

Banor

Gloria Golf - 45 hål
Gloria Golf - 45 hål
På Gloria Golfs 45-hålsanläggning spelar vi golf fyra dagar, två vardera på 18-hålsbanorna Gloria New Course och Gloria Old Course. Vissa veckor används 9-hålsbanan Glordia Verde Course i programmet...
Kaya Palazzo
Kaya Palazzo
Kaya Palazzo är en vacker parkbana där fairways är kantade av pinje- och eukalyptusträd. Banan öppnades 2007 och är designad av Davis Jones. Detta är en klassisk resortbana med breda fairways, ingen r...
Antalya Golf Club - 36 hål
Antalya Golf Club - 36 hål
Antalya Golf Club består av två 18-hålsbanor; Pasha och PGA Sultan. Dessa båda banor kompletterar varandra perfekt och vissa gäster kommer spela båda banorna under sin golfsemester. Banorna är designa...

Hotell

Gloria Verde
Gloria Verde
På femstjärniga Gloria Verde Resort njuter du av lyx vid stranden. Verde betyder grönt på spanska och det är just vad du finner kring detta härliga hotell som ligger inbäddat i vacker grönska. Vill du...
Kaya
Kaya
En Easton-favorit belägen precis vid stranden och med gångavstånd till golfbanan. Hotellet Kaya Belek, med internationell karaktär och All Inclusive-koncept, har en elegant modern stil. Hotellet är be...
Sirene Belek Hotel
Sirene Belek Hotel
Sirene Belek Hotel ligger perfekt vid en vacker sandstrand och har ett stort utbud av faciliteter. Inbäddat i en grönskande trädgård finns ett stort och fint poolområde där det ingår solstolar, paraso...

Inför resan

Pass

Vi rekommenderar att ditt pass är giltigt 6 månader efter hemresan. Passet får inte vara skadat eller reparerat. Notera att det är den enskilde resenärens eget ansvar att hålla sig à jour gällande regler för respektive inreseland. Vid frågor gällande giltighetstid på ditt pass hänvisar vi till landets ambassad. 

Reseförsäkring

Sverige har inget sjukvårdsavtal med Turkiet så reseförsäkring är extra viktigt. Skyddet du har genom hemförsäkringen kanske behöver kompletteras. ERV reseförsäkringar som ger dig ett bra skydd för en relativt liten kostnad. Telefon: 0770-456 900, www.erv.se

Vaccinationer

Du bör ha tillräckligt grundskydd för polio, difteri och stelkramp. Kontakta din vårdcentral eller vaccinationscentral, eller se www.vaccination.nu

Flygbiljett
Din biljett för resan är ditt resebevis samt flygbiljett tillsammans med giltigt pass. Du kan när som helst logga in på din bokning via vår hemsida www.eastongolf.se/Mina-bokningar och beställa ett nytt resebevis. 
 
Flygbolag och Terminal
Vid bokning av din resa framgår vilket flygbolag som används. 

För vidare information om terminal hänvisar vi till respektive flygplats hemsida.

Incheckning

Incheckning öppnar 2 timmar före avgång. Vi rekommenderar att du är på flygplatsen minst 90 minuter före avgång.

Bagage
Corendon Airlines: 20 kg bagage + 7 kg handbagage + golfbag (max 15 kg)
Pegasus Airlines: 20 kg bagage + 8 kg handbagage + golfbag (max 15 kg)
Freebird Airlines: 20 kg bagage + 6 kg handbagage + golfbag (max 20 kg)

Turkish Airlines: 30 kg bagage + 8 kg handbagage + golfbag (max 23 kg)

Använd gärna bärbag då bagageutrymmet på planet är begränsat. Tänk på att golfbagsfodralet normalt sätt endast får innehålla en golfbag, ett par skor samt ett 3-pack bollar. Det vill säga att det är endast detta som du har rätt att få ersättning för av försäkringsbolaget vid förlorat/skadat bagage. Hör gärna efter med ditt försäkringsbolag om vad som gäller för just din resa. Innan du lämnar ankomsthallen bör du kontrollera ditt bagage så att allt är oskadat. Vid skada ska detta anmälas direkt, innan ni lämnar ankomsthallen.
Observera att det i handbagaget endast får finnas vätskor, krämer, geléer och sprayer i behållare som rymmer max 100 ml (1 dl). Dessa skall placeras i en genomskinlig och återförslutningsbar enlitersplastpåse. En enliterspåse per passagerare.

Mat, dryck och plats på flyget 
Turkish Airlines: På Turkish Airlines flighter får du alltid välja mellan två måltider. Drinkar och dryck är gratis.
Pegasus: Mat och dryck ingår inte. För avresa med Pegasus går det tyvärr inte att förbeställa mat eller specifik plats på planet. 
Freebird Airlines: Reser du med Freebird Airlines kan du mot en kostnad förbeställa din mat samt specifik plats på planet via länk: https://secure.paxport.net/shop/freebird/
Ha ert bokningsnummer från Nazar tillhands (endast siffror, inga bokstäver). 
Corendon: För avresa från Arlanda och Göteborg med Corendon kan ni mot en kostnad förbeställa din mat samt specifik plats på planet via länk: https://secure.paxport.net/shop/corendon/

Använd det bokningsnummer som anges på din flygbiljett.

För avresa från Köpenhamn med Corendon, vänligen kontakta Paxport på telefonnummer: 08-12133864, mån-fre 08:00-11:00 och 13:00-16:00.
Ha ert bokningsnummer från Detur tillhands (endast siffror, inga bokstäver). 

Sista bokningsdag av mat (Freebird/Corendon) samt sittplats är 4 dagar före avresa och maten kan beställas tidigast 30 dagar före avresa. Ingen mat kan sedan köpas ombord på planet, endast snacks och dryck.

Alla köp gällande mat ombord är ett avtal mellan dig som kund och flygbolaget och inget Easton Golf ansvarar för. Vi kan ej heller garantera en helt nöt-fri flygning för dig som lider av nötallergi.

Ankomst

Vår Eastonvärd alternativt chaufför tar emot vid ankomst med EASTON GOLF-skylt. Buss finns parkerad utanför ankomsthallen. Resan till Belek tar ca 35 min.

Lokal turistskatt

Vissa resmål har börjat införa lokal turistskatt som varje resenär måste betala direkt till hotellet vid utcheckning. Detta är inga avgifter som Easton Golf kan påverka eller betala i förväg.

Tullbestämmelser

Är du över 20 år får du;
Till Sverige får du från icke EU-land föra in: 200 cigaretter, 1 liter starksprit (över 22 %) eller 2 liter starkvin (15-22 %), 2 liter vin (under 15 %).
Till Turkiet får du föra in: 200 cigaretter, 5 stycken 1-liters flaskor eller 7 stycken 70 cl flaskor. För vissa läkemedel krävs uppvisande av läkarintyg. Vänligen gå in på www.tullverket.se om ni har fler frågor. Notera att det är den enskilde resenärens eget ansvar att hålla sig à jour gällande tullregler för respektive inreseland.  

Valuta/Betalning/Kreditkort

Valutan i Turkiet heter Turkiska nya Lira. Dock är Euro den valuta som fungerar bäst i Belek och det är även den valutan som vi rekommenderar att man växlar till. Hotellen och golfklubbarna samt de flesta restauranger accepterar kreditkort, men de föredrar kontanter.

Dricks

Man bör lämna dricks. Ett riktvärde är cirka 10 % till taxichaufför och restaurang, 1 Euro till bärare och cirka 8-10 Euro till städerska per vecka.

Vatten

Undvik att dricka kranvatten.

Golf

Vi har förbokat starttider som du får av Eastonvärden på plats. Tävlingar arrangeras och är frivilliga. Startavgiften för tävlingarna ingår inte i resans pris utan betalas på plats. Ta med ditt hcp-bevis då detta behövs visas upp innan spel. Nytt hcp-bevis går att skriva ut från www.golf.se

Klädsel

Vårdad klädsel gäller på banorna i Turkiet. Piké med krage är ett måste och jeans är förbjudet. Golfskor med softspikes är krav. Gymnastikskor, spikskor eller liknande får inte användas.

Golffaciliteter

Golfvagn finns att hyra på klubben för ca 5 Euro per runda om inget annat anges på ditt resebevis. Bil kostar ca 35 Euro per runda. Observera att priserna är cirka priser och att Easton Golf reserverar sig för eventuella ändringar.

Upplevelser

För att göra din semester så fantastisk som möjligt och för att du ska kunna ta med dig en massa minnen hem i bagaget så vill vi gärna skriva några rader om just din destination. Hotellet ligger cirka 10 minuter från Beleks basarområde. Här arrangeras det för den prutningskunnige en dag i veckan marknad! Från Belek tar det ca 45 min in till Antalya. Staden erbjuder en fantastisk stämning av traditionell kultur och modernt nöjesliv. Den gamla staden med sina minareter och den gamla stadsporten är ett populärt område för både turister och lokalbefolkning. I hamnen kan man studera båtlivet och aktiviteterna kring fiskebåtarna. Det finns flera närliggande historiska platser, t.ex. de gamla ruinstäderna Perge, Rhaselius och Termessos. För att du ska få så mycket som möjligt ut av din semester så har vi laddat med ett spektakulärt utflyktsprogram som kommer att presenteras av din Eastonvärd på plats.

Vår representant

Vår Eastonvärd finns på plats hela säsongen. Eastonvärden ordnar tävlingar, utflykter, gemensamma middagar mm (ingår inte i resans pris utan bokas och betalas på plats). Vår Eastonvärd gör allt för att ni ska få en fantastisk semester! 

Eastonbloggen

Under veckan kommer vår Eastonvärd dokumentera stora och små händelser på vår populära Eastonblogg. Om du inte önskar bli omnämnd på bloggen ber vi dig vänligen att meddela Eastonvärden detta.

 

Karta

Avgångar & priser

Sida 1 av 10

AvresaAvreseortHotellReslängdLediga platserFrån pris
8/2Stockholm - ArlandaKaya1 veckaPå förfrågan10 790:-På förfrågan
8/2Stockholm - ArlandaKaya2 veckorPå förfrågan17 290:-På förfrågan
8/2Göteborg - LandvetterKaya1 veckaPå förfrågan10 790:-På förfrågan
8/2Göteborg - LandvetterKaya2 veckorPå förfrågan17 290:-På förfrågan
AvresaAvreseortHotellReslängdLediga platserFrån pris
15/2Stockholm - ArlandaKaya1 veckaPå förfrågan10 790:-På förfrågan
15/2Stockholm - ArlandaKaya2 veckorPå förfrågan17 290:-På förfrågan
15/2Göteborg - LandvetterKaya1 veckaPå förfrågan10 790:-På förfrågan
15/2Göteborg - LandvetterKaya2 veckorPå förfrågan17 290:-På förfrågan
AvresaAvreseortHotellReslängdLediga platserFrån pris
21/2Köpenhamn - KastrupKaya1 vecka212 990:-Boka
AvresaAvreseortHotellReslängdLediga platserFrån pris
22/2Stockholm - ArlandaKaya1 veckaPå förfrågan12 990:-På förfrågan
22/2Göteborg - LandvetterKaya1 vecka110 190:-Boka
AvresaAvreseortHotellReslängdLediga platserFrån pris
21/3Stockholm - ArlandaSirene Belek Hotel1 vecka414 190:-Boka
21/3Stockholm - ArlandaGloria Verde 1 vecka413 490:-Boka
21/3Stockholm - ArlandaKaya1 vecka411 890:-Boka
21/3Stockholm - ArlandaSirene Belek Hotel2 veckor424 590:-Boka