Skip to main content

Marina Club Long stay

Long Stay med bästa cityläge

Long Stay med närhet till centrum och kort bilavstånd till golfen! Välkommen till Marina Club och Algarve. Algarve har länge varit känt för sina fina golfbanor och ett klimat som för oss uppe i norr är något som vi annars bara drömmer om. Golfresorna till Portugal är således mycket populära. 

Lagos bjuder på liv och rörelse året om och har dessutom en härlig, gemytlig atmosfär. Du som vill ha något gott att äta behöver inte leta länge. Staden är även välkänd för att ha några av regionens vackraste stränder alldeles i sin närhet, vilket förstärks av att Ponta da Piedade 2014 korades till världens vackraste strand. 

Under din vistelse kommer du att spela fem olika banor; Salgados, Morgado, Alamos, Espiche och Palmares. Var bana har sin charm och utmaning och du kan verkligen njuta medan du väljer ut vilken som kommer bli din personliga favorit! Observera att vi till hösten gör våra greenfeepaket ännu bättre! Du får fortfarande lika många greenfee, men fördelningen ser annorlunda ut. Exakt fördelning av antalet greenfee på respektive golfbana framgår vid bokning. Nedan följer ett exempel för 3-veckorsresor. 

Greenfeepaket under våren 2024:
10 st förbokade greenfee fördelade på (6) på Palmares, (3 )på Morgado/Alamos/Salgados och (1) på Espiche. 

Greenfeepaket under hösten 2024:
10 st förbokade greenfee fördelade på (4) Palmares, (4) på Morgado/Alamos/Salgados samt (2) på Espiche. 

Lagos Aktuellt väder

 • Fler bilder
 • Fler bilder
Kundbetyg
: 4 av 5 stjärnor
4,5/5
Höjdpunkter
 • Lägenhetshotell med bästa cityläge
 • Spel på 5 golfbanor
 • Sevärda utflyktsmål i Algarve
 • Hyrbil ingår
 • Nära till restauranger och butiker
Det här ingår i priset3 veckor - Marina Club Long Stay
 • Direktflyg till Portugal t/r inklusive skatter
 • Incheckat bagage och golfbag på flyget
 • Hyrbil med fria mil och grundförsäkring, en per två personer
 • Del i 2-rumslägenhet med 1 sovrum
 • 10 st förbokade greenfee fördelade på (4) Palmares, (4) på Morgado/Alamos/Salgados samt 2 på Espiche
 • Daglig städning
 • Fritt inträde till spa 1,5h/dag
 • Eastonvärd
 • Flygplatsavgifter tillkommer och betalas vid uthämtning av hyrbilen
 • Eventuell lokal turistskatt betalas på plats

Golfbanor

  Alamos

  • Fler bilder
  • Fler bilder
 • Par 71 5 641 m 5 055 m 4 291 m

  Den böljande golfbanan Alamos anlades 2006 och är en av de nyare i Algarve-området. Golfbanan ligger intill systerbanan Morgado och karaktäriseras av vackra och stora greener som ligger på en något högre platå än fairways.

  Alamos Golf har Monchiquebergen och gårdens vingård som bakgrund. Två stora vattenreservoarer och en apelsinlund fulländar det natursköna porträttet av denna golfbana. Alamos har par 71 och är något kortare än Morgado, men kan inte betraktas som lättare på grund av det! På Alamos är hålen lite smalare med fler träd vilket gör placering av slagen viktig för att få rätt vinkel in mot green. Vissa av hålen är har bra möjlighet för "risk and reward". Vågar du lite mer så kan du belönas. Det finns möjlighet att gena över dogleggs eller satsa förbi en bunker för att få ett kortare inspel.

  Det är korta avstånd att gå mellan hålen.

  Antal hål18, par 71, 5 100 meter från gul tee och 4 300 meter från röd.
  Avstånd från boendeca 30 min
  Hcp-kravMän 28, damer 36
  Driving rangeJa
  PuttinggreenJa
  ChippinggreenJa
  Pro ShopJa
  VagnhyraJa
  ElvagnNej
  GolfbilJa
  Klubbor att hyraJa
  Soft spikes-kravJa
  RestaurangJa
  BarJa
 • Espiche Golf Course

  • Fler bilder
  • Fler bilder
 • Par 72 5 862 m 5 464 m 4 979 m

  Espiche Golf Course ligger 15–20 minuter väster om Lagos och ingår i både våra Long stay och veckopaket.

  Espiche är en spännande 18-hålsbana med par 72 i mycket trevlig böljande terräng som smälter in i omgivningen. En klassisk Algarvebana från start till mål. Banans upphovsman är den sydafrikanske banarkitekten Peter Sauerman.

  På Espiche finns det en mängd vattenhinder som ställer krav på precision i närspelet. Banan omges av pittoresk landsbygd och inramningen med vingårdar och utsikt över Monchique-bergen är trivsam. Dessutom sticker det moderna, stilrena och prisbelönta klubbhuset ut.

  Golfbanan är ganska kuperad och en genomtänkt spelstrategi underlättar för bästa resultat. Greenområdena är stora och ofta ondulerade vilket gör puttningen extra intressant och utslagsgivande. Likväl är det en bana som är lämpad för alla typer av golfare. Espiche erbjuder nämligen flera olika utslagsplatser vilket underlättar för såväl sällskapsrundor som vid mer avancerad golf.

  Antal hål18
  Avstånd från boende15-20 min med bil från Lagos
  Hcp-krav36
  Driving rangeJa
  PuttinggreenJa
  ChippinggreenJa
  Pro ShopJa
  VagnhyraJa
  ElvagnJa
  GolfbilJa (förbokning krävs)
  Klubbor att hyraJa
  Soft spikes-kravJa
  RestaurangJa
  BarJa
 • Morgado

  • Fler bilder
  • Fler bilder
 • Par 73 6 399 m 5 875 m 4 824 m

  Golfbanan Morgado är belägen vid sidan om systerbanan Álamos. Huvuddragen på golfbanan karaktäriseras av stora greener, spännande bunkrar och ett vackert böljande landskap. Morgado är en mästerskapsbana mitt i landsbygdens lugn belägen mellan Monchiquebergen och kuststaden Portimão. Open de Portugal spelades här 2017 som Europatourtävling och 2018-2019 som Challengetourtävling. Vinnarresultaten var låga. Matt Wallace vann 2017 på -21 slag, så möjligheterna för oss alla till bra resultat finns där.

  Banan öppnades för spel 2003. Morgado är en park- och hedbana med generösa fairways i ett ganska öppet landskap. Layouten är omväxlande och hålen kantas av oliv- och Johannesbrödsträd. Morgado Golf har par 73 och är en av de längsta banorna i regionen. Klubbhuset erbjuder en fantastisk panoramautsikt över banan och den omgivande naturen.

  Antal hål18, par 73
  Avstånd från boendeca 30 min
  Hcp-kravHerr 28, dam 36
  Driving rangeJa
  PuttinggreenJa
  ChippinggreenJa
  Pro ShopJa
  VagnhyraJa
  ElvagnNej
  GolfbilJa (förbokning krävs)
  Klubbor att hyraJa
  Soft spikes-kravJa
  RestaurangJa
  BarJa
 • Palmares Ocean Living & Golf

  • Fler bilder
  • Fler bilder
 • Alvor
  Par 36 3 352 m 3 115 m 2 409 m

  Lagos
  Par 36 3 164 m 2 957 m 2 463 m

  Praia
  Par 36 2 969 m 2 723 m 2 242 m

  Palmares Ocean Living & Golf är designad av Robert Trent Jones och här väntar 27 fantastiska golfhål som ligger utlagda på stranden cirka 7 km utanför Lagos. Nio av dessa hål spelas i ren links-karaktär medan resterande 18 spelas som inland-links med mindre vegetation i ett lite mer kuperat landskap. Mellan några av hålen är det lite längre avstånd vilket gör att vissa föredrar golfbil.

  Antal hål27 (3 st 9-hålsslingor)
  Hcp-krav36
  Driving rangeJa
  PuttinggreenJa
  ChippinggreenJa
  KorthålsbanaNej
  Pro ShopJa
  VagnhyraJa
  ElvagnJa
  GolfbilJa (förbokning krävs)
  Klubbor att hyraJa
  Soft spikes-kravJa
  RestaurangJa
  BarJa
 • Salgados

  • Fler bilder
  • Fler bilder
 • Par 72 6 0801 m 5 640 m 5 157 m 4 711 m

  Salgados GC är en 18-hålsanläggning som är hemmahörande i ett naturreservat i närheten av Albufeira. Omgivningen bjuder golfaren på en unik upplevelse eftersom golfbanan ger skydd, vatten och mat till fåglar. Stranden har du också på gångavstånd och havsutsikten förstärker det positiva intrycket.

  Golfbanan är placerad på ett platt landskap vid sidan om sandstranden och kan liknas vid en linksbana. Hålen är något kortare i jämförelse med andra golfbanor i regionen, vilket ofta uppskattas av semestrande golfare. Dessutom är banan mycket lätt att gå. Utmärkande för golfbanan är också alla palmer, många sidovattenhinder och det öppna landskapet som frodas i det behagliga Algarve-klimatet.

  På golfklubben finns det en bra restaurang. Möjligheterna för närspelsträning är dessutom goda och det finns flera olika puttinggreener. Dock finns det ingen drivingrange på Salgados utan träning av det långa spelet sker bäst på Alamos och Morgado som båda har drivingrange.

  Antal hål18, par 72
  Driving rangeNej
  PuttinggreenJa
  ChippinggreenJa
  Pro ShopJa
  VagnhyraJa
  ElvagnNej
  GolfbilJa (förbokning krävs)
  Klubbor att hyraJa
  Soft spikes-kravJa
  RestaurangJa
  BarJa

Hotell

  Marina Club Long Stay (Hotellklass: 4 stjärnor)

  • Fler bilder
  • Fler bilder
 • Marina Club Lagos är ett fyrstjärnigt svithotell med bästa läge nära stranden Meia och småbåtshamnen med ett trevligt affärsutbud. På promenadavstånd från hotellet ligger Lagos stadskärna med många mysiga restauranger och barer.

  På Marina Club väntar ett modernt boende och trevlig utomhuspool för lata stunder i solstolen. Inomhuspool finns också i hotellets spa-avdelning, dit du som Easton-resenär har fritt tillgång till 90 minuter per dag (minimiålder 16 år). För Long Stay kan du välja mellan två olika lägenheter, tvårumslägenheter bestående av vardagsrum med integrerad köksdel och ett sovrum och ett badrum eller trerumslägenheter med vardagsrum med mindre kök samt två sovrum och två badrum. Tvårumslägenheterna är fyrstjärniga medan trerumslägenheterna är trestjärniga och belägna i byggnad utan hiss. Möjlighet finns att uppgradera till pool- eller marinautsikt.

  Köken på Marina Club har spisplattor, mikrovågsugn, vattenkokare, brödrost och kyl med frys samt är fullt utrustade vad det gäller kastruller, stekpannor etc. I priset ingår daglig städning. Trerumslägenheterna har uppgraderats med tvättmaskin. För tvårumslägenheterna rekommenderas hotellet som erbjuder tvättservice. Dessutom finns tvättmaskiner att tillgå mot mindre avgift i marinan bara någon minuts promenad från hotellet. Önskar du lyxa till det med hotellfrukost någon dag kan du som Long stay-gäst hos Easton Golf njuta av hotellets frukostbuffé mot en kostnad. Fri parkering för hyrbilen finns precis i anslutning till hotellet. Fritt wifi ingår.

  Gångavstånd till golfbanaNej, 5 min med bil till Palmares. Ca 20 min till Morgado/Alamos
  Gångavstånd till strandJa
  HavsutsiktMot Marinan mot tillägg
  ElektricitetIngen adapter behövs
  HårfönJa
  InomhuspoolI Spa-avdelningen Åldersgräns minst 16 år
  UtomhuspoolJa
  MinibarNej, kylskåp finns
  SafeJa
  Satellit-TVJa
  Publik datorJa
  WiFi InternetFritt i lägenheterna och hotell. Inloggningskod i receptionen.
  TvättmaskinTrerumslägenheterna har tvättmaskin. Dessutom finns tvättomat i centrum
  DiskmaskinNej
  KaffebryggareNej, men en Delta Q kapselmaskin finns
  BagförvaringJa, bagagerum finns på hotellet.
  GymJa
  AffärInom gångavstånd
  Närmaste stadskärnaHotellet ligger mitt i centrum
  Transfertid från flygplatsenca 2h 30 min från Lissabon (300 km), ca 1 h från Faro (90 km)
  SpaJa

Väder

jan feb mar apr maj jun
Dag161821232528
Natt679111417
Soltimmar56791212
jul aug sep okt nov dec
Dag333229252017
Natt19191614119
Soltimmar12129765

Karta

Avgångar & priser

Sida 1 av 3

AvresaAvreseortHotellReslängdPlatserPris
2/10Stockholm
Direktflyg
Marina Club Long Stay3 veckorFå platser31 690:-BokaMer information
2/10Stockholm
Direktflyg
Marina Club Long Stay4 veckorFå platser35 890:-BokaMer information
2/10Köpenhamn
Direktflyg
Marina Club Long Stay3 veckorFå platser33 290:-BokaMer information
2/10Köpenhamn
Direktflyg
Marina Club Long Stay4 veckorFå platser39 590:-BokaMer information
2/10GöteborgMarina Club Long Stay3 veckorFå platser31 790:-BokaMer information
2/10GöteborgMarina Club Long Stay4 veckorFå platser37 490:-BokaMer information
9/10Stockholm
Direktflyg
Marina Club Long Stay3 veckorFå platser31 390:-BokaMer information
9/10Köpenhamn
Direktflyg
Marina Club Long Stay3 veckorFå platser32 490:-BokaMer information
9/10Köpenhamn
Direktflyg
Marina Club Long Stay4 veckorFå platser37 890:-BokaMer information
9/10GöteborgMarina Club Long Stay3 veckorFå platser31 790:-BokaMer information
9/10GöteborgMarina Club Long Stay4 veckorFå platser37 490:-BokaMer information
15/10Stockholm
Direktflyg
Marina Club Long Stay4 veckorFå platser36 790:-BokaMer information
16/10Stockholm
Direktflyg
Marina Club Long Stay3 veckorFå platser32 090:-BokaMer information
16/10Köpenhamn
Direktflyg
Marina Club Long Stay3 veckorFå platser31 590:-BokaMer information
16/10Köpenhamn
Direktflyg
Marina Club Long Stay4 veckorFå platser37 190:-BokaMer information

Bra att veta

Nedan hittar du våra vanligaste frågor och svar. Om du inte kan hitta svaret på din fråga, tveka inte att kontakta oss genom att maila till info@eastongolf.se eller ringa till 040 - 94 75 00.

Hyrbil

 • Var parkerar jag min hyrbil?

  Under din Long stay-vistelse parkerar du gratis i parkerinshus i närheten av Marina Club. 

Dolce CampoReal
Nyhet

Dolce CampoReal

 • Portugal
 • Veckoresa
Quinta Da Marinha

Quinta Da Marinha

 • Portugal
 • Veckoresa
Penina

Penina

 • Portugal
 • Veckoresa
Dunamar Quinta da Ria & do Vale Long stay

Dunamar Quinta da Ria & do Vale Long stay

 • Portugal
 • Long Stay