Skip to main content

Marina Club Long stay

Long Stay med bästa cityläge
Long Stay med närhet till centrum och med endast kortare bilavstånd till golfen! Välkommen till Marina Club och Algarve. Algarve har länge varit känt för sina fina golfbanor och ett klimat som för oss uppe i norr är något som vi annars bara drömmer om. Golfresorna till Portugal är således mycket populära. 
 
Lagos bjuder på liv och rörelse året om och har dessutom en härlig, gemytlig atmosfär. Du som vill ha något gott att äta behöver inte leta länge. Staden är även välkänd för att ha några av regionens vackraste stränder alldeles i sin närhet, vilket förstärks av att Ponta da Piedade 2014 korades till världens vackraste strand.

Lagos Aktuellt väder

 • Fler bilder
 • Fler bilder
Kundbetyg
: 4 av 5 stjärnor
4,5/5
Höjdpunkter
 • Lägenhetshotell med bästa cityläge
 • Spel på 5 golfbanor
 • Sevärda utflyktsmål i Algarve
 • Hyrbil ingår
 • Nära till restauranger och butiker
Det här ingår i priset3 veckor - Marina Club Long Stay
 • Flyg med byte till Portugal t/r inklusive skatter
 • Golfbag på flyget
 • Hyrbil med fria mil, en per två personer
 • Boende i vald lägenhetstyp
 • Daglig städning
 • Wifi
 • Fritt inträde till SPA 1,5h/dag
 • 6 greenfee på Palmares, 3 greenfee på Morgado/Alamos/Salgados och 1 greenfee på Espiche
 • Eastonvärd
 • OBS flygplatsavgift för hyrbilen tillkommer och betalas vid uthämtandet av bilen
 • Eventuell lokal turistskatt betalas på plats

Golfbanor

  Alamos

  • Fler bilder
  • Fler bilder
 • Par 71 5 641 m 5 055 m 4 291 m

  Den böljande golfbanan Alamos anlades 2006 och är en av de nyare i Algarve-området. Golfbanan ligger intill systerbanan Morgado och karaktäriseras av vackra och stora greener som ligger på en något högre platå än fairways.

  Alamos Golf har Monchiquebergen och gårdens vingård som bakgrund. Två stora vattenreservoarer och en apelsinlund fulländar det natursköna porträttet av denna golfbana. Alamos har par 71 och är något kortare än Morgado, men kan inte betraktas som lättare på grund av det! På Alamos är hålen lite smalare med fler träd vilket gör placering av slagen viktig för att få rätt vinkel in mot green. Vissa av hålen är har bra möjlighet för "risk and reward". Vågar du lite mer så kan du belönas. Det finns möjlighet att gena över dogleggs eller satsa förbi en bunker för att få ett kortare inspel.

  Det är korta avstånd att gå mellan hålen.

  Antal hål18, par 71, 5 100 meter från gul tee och 4 300 meter från röd.
  Avstånd från boendeca 30 min
  Hcp-kravMän 28, damer 36
  Driving rangeJa
  PuttinggreenJa
  ChippinggreenJa
  Pro ShopJa
  VagnhyraJa
  ElvagnNej
  GolfbilJa
  Klubbor att hyraJa
  Soft spikes-kravJa
  RestaurangJa
  BarJa
 • Espiche Golf Course

  • Fler bilder
  • Fler bilder
 • Par 72 5 862 m 5 464 m 4 979 m

  Espiche Golf Course ligger 15–20 minuter väster om Lagos och ingår i både våra Long stay och veckopaket.

  Espiche är en spännande 18-hålsbana med par 72 i mycket trevlig böljande terräng som smälter in i omgivningen. En klassisk Algarvebana från start till mål. Banans upphovsman är den sydafrikanske banarkitekten Peter Sauerman.

  På Espiche finns det en mängd vattenhinder som ställer krav på precision i närspelet. Banan omges av pittoresk landsbygd och inramningen med vingårdar och utsikt över Monchique-bergen är trivsam. Dessutom sticker det moderna, stilrena och prisbelönta klubbhuset ut.

  Golfbanan är ganska kuperad och en genomtänkt spelstrategi underlättar för bästa resultat. Greenområdena är stora och ofta ondulerade vilket gör puttningen extra intressant och utslagsgivande. Likväl är det en bana som är lämpad för alla typer av golfare. Espiche erbjuder nämligen flera olika utslagsplatser vilket underlättar för såväl sällskapsrundor som vid mer avancerad golf.

  Antal hål18
  Avstånd från boende15-20 min med bil från Lagos
  Hcp-krav36
  Driving rangeJa
  PuttinggreenJa
  ChippinggreenJa
  Pro ShopJa
  VagnhyraJa
  ElvagnJa
  GolfbilJa (förbokning krävs)
  Klubbor att hyraJa
  Soft spikes-kravJa
  RestaurangJa
  BarJa
 • Morgado

  • Fler bilder
  • Fler bilder
 • Par 73 6 399 m 5 875 m 4 824 m

  Golfbanan Morgado är belägen vid sidan om systerbanan Álamos. Huvuddragen på golfbanan karaktäriseras av stora greener, spännande bunkrar och ett vackert böljande landskap. Morgado är en mästerskapsbana mitt i landsbygdens lugn belägen mellan Monchiquebergen och kuststaden Portimão. Open de Portugal spelades här 2017 som Europatourtävling och 2018-2019 som Challengetourtävling. Vinnarresultaten var låga. Matt Wallace vann 2017 på -21 slag, så möjligheterna för oss alla till bra resultat finns där.

  Banan öppnades för spel 2003. Morgado är en park- och hedbana med generösa fairways i ett ganska öppet landskap. Layouten är omväxlande och hålen kantas av oliv- och Johannesbrödsträd. Morgado Golf har par 73 och är en av de längsta banorna i regionen. Klubbhuset erbjuder en fantastisk panoramautsikt över banan och den omgivande naturen.

  Antal hål18, par 73
  Avstånd från boendeca 30 min
  Hcp-kravHerr 28, dam 36
  Driving rangeJa
  PuttinggreenJa
  ChippinggreenJa
  Pro ShopJa
  VagnhyraJa
  ElvagnNej
  GolfbilJa (förbokning krävs)
  Klubbor att hyraJa
  Soft spikes-kravJa
  RestaurangJa
  BarJa
 • Palmares Ocean Living & Golf

  • Fler bilder
  • Fler bilder
 • Alvor
  Par 36 3 352 m 3 115 m 2 409 m

  Lagos
  Par 36 3 164 m 2 957 m 2 463 m

  Praia
  Par 36 2 969 m 2 723 m 2 242 m

  Palmares Ocean Living & Golf är designad av Robert Trent Jones och här väntar 27 fantastiska golfhål som ligger utlagda på stranden cirka 7 km utanför Lagos. Nio av dessa hål spelas i ren links-karaktär medan resterande 18 spelas som inland-links med mindre vegetation i ett lite mer kuperat landskap. Mellan några av hålen är det lite längre avstånd vilket gör att vissa föredrar golfbil.

  Antal hål27 (3 st 9-hålsslingor)
  Hcp-krav36
  Driving rangeJa
  PuttinggreenJa
  ChippinggreenJa
  KorthålsbanaNej
  Pro ShopJa
  VagnhyraJa
  ElvagnJa
  GolfbilJa (förbokning krävs)
  Klubbor att hyraJa
  Soft spikes-kravJa
  RestaurangJa
  BarJa
 • Salgados

  • Fler bilder
  • Fler bilder
 • Par 72 6 0801 m 5 640 m 5 157 m 4 711 m

  Salgados GC är en 18-hålsanläggning som är hemmahörande i ett naturreservat i närheten av Albufeira. Omgivningen bjuder golfaren på en unik upplevelse eftersom golfbanan ger skydd, vatten och mat till fåglar. Stranden har du också på gångavstånd och havsutsikten förstärker det positiva intrycket.

  Golfbanan är placerad på ett platt landskap vid sidan om sandstranden och kan liknas vid en linksbana. Hålen är något kortare i jämförelse med andra golfbanor i regionen, vilket ofta uppskattas av semestrande golfare. Dessutom är banan mycket lätt att gå. Utmärkande för golfbanan är också alla palmer, många sidovattenhinder och det öppna landskapet som frodas i det behagliga Algarve-klimatet.

  På golfklubben finns det en bra restaurang. Möjligheterna för närspelsträning är dessutom goda och det finns flera olika puttinggreener. Dock finns det ingen drivingrange på Salgados utan träning av det långa spelet sker bäst på Alamos och Morgado som båda har drivingrange.

  Antal hål18, par 72
  Avstånd från boendePromenadavstånd
  Driving rangeNej
  PuttinggreenJa
  ChippinggreenJa
  Pro ShopJa
  VagnhyraJa
  ElvagnNej
  GolfbilJa (förbokning krävs)
  Klubbor att hyraJa
  Soft spikes-kravJa
  RestaurangJa
  BarJa

Hotell

  Marina Club Long Stay (Hotellklass: 4 stjärnor)

  • Fler bilder
  • Fler bilder
 • Marina Club Lagos är ett fyrstjärnigt svithotell med bästa läge nära stranden Meia och småbåtshamnen med ett trevligt affärsutbud. På promenadavstånd från hotellet ligger Lagos stadskärna med många mysiga restauranger och barer.

  På Marina Club väntar ett modernt boende och trevlig utomhuspool för lata stunder i solstolen. Inomhuspool finns också i hotellets spa-avdelning, dit du som Easton-resenär har fritt tillgång till 90 minuter per dag (minimiålder 16 år). För Long Stay kan du välja mellan två olika lägenheter, tvårumslägenheter bestående av vardagsrum med integrerad köksdel och ett sovrum och ett badrum eller trerumslägenheter med vardagsrum med mindre kök samt två sovrum och två badrum. Tvårumslägenheterna är fyrstjärniga medan trerumslägenheterna är trestjärniga och belägna i byggnad utan hiss. Möjlighet finns att uppgradera till pool- eller marinautsikt.

  Köken på Marina Club har spisplattor, mikrovågsugn, vattenkokare, brödrost och kyl med frys samt är fullt utrustade vad det gäller kastruller, stekpannor etc. I priset ingår daglig städning. Trerumslägenheterna har uppgraderats med tvättmaskin. För tvårumslägenheterna rekommenderas hotellet som erbjuder tvättservice. Dessutom finns tvättmaskiner att tillgå mot mindre avgift (ca 3 euro) i marinan bara någon minuts promenad från hotellet. Önskar du lyxa till det med hotellfrukost någon dag kan du som Long Stay-gäst hos Easton Golf njuta av hotellets frukostbuffé mot en kostnad. Fri parkering för hyrbilen finns precis i anslutning till hotellet. Fri WiFi internetuppkoppling ingår.

  Gångavstånd till golfbanaNej, 5 min med bil till Palmares. Ca 20 min till Morgado/Alamos
  Gångavstånd till strandJa
  HavsutsiktMot Marinan mot tillägg
  ElektricitetIngen adapter behövs
  HårfönJa
  InomhuspoolI Spa-avdelningen Åldersgräns minst 16 år
  UtomhuspoolJa
  MinibarNej, kylskåp finns
  SafeJa
  Satellit-TVJa
  Publik datorJa
  WiFi InternetFritt i lägenheterna och hotell. Inloggningskod i receptionen.
  TvättmaskinTrerumslägenheterna har tvättmaskin. Dessutom finns tvättomat i centrum
  DiskmaskinNej
  KaffebryggareNej, men en Delta Q kapselmaskin finns
  BagförvaringJa, bagagerum finns på hotellet.
  GymJa
  AffärInom gångavstånd
  Närmaste stadskärnaHotellet ligger mitt i centrum
  Transfertid från flygplatsenca 2h 30 min från Lissabon (300 km), ca 1 h från Faro (90 km)
  SpaJa

Väder

jan feb mar apr maj jun
Dag161821232528
Natt679111417
Soltimmar56791212
jul aug sep okt nov dec
Dag333229252017
Natt19191614119
Soltimmar12129765

Karta

Avgångar & priser

Sida 1 av 5

AvresaAvreseortHotellReslängdPlatserPris
3/2Köpenhamn
Direktflyg
Marina Club Long Stay3 veckorFå platser29 890:-BokaMer information
3/2Köpenhamn
Direktflyg
Marina Club Long Stay4 veckorFå platser32 990:-BokaMer information
5/2GöteborgMarina Club Long Stay3 veckorFå platser29 890:-BokaMer information
5/2GöteborgMarina Club Long Stay4 veckorFå platser34 990:-BokaMer information
6/2StockholmMarina Club Long Stay3 veckorFå platser29 890:-BokaMer information
6/2StockholmMarina Club Long Stay4 veckorFå platser34 790:-BokaMer information
6/2KöpenhamnMarina Club Long Stay3 veckorFå platser28 990:-BokaMer information
6/2KöpenhamnMarina Club Long Stay4 veckorFå platser34 290:-BokaMer information
10/2Köpenhamn
Direktflyg
Marina Club Long Stay3 veckorFå platser30 490:-BokaMer information
10/2Köpenhamn
Direktflyg
Marina Club Long Stay4 veckorFå platser38 090:-BokaMer information
12/2GöteborgMarina Club Long Stay3 veckorFå platser29 890:-BokaMer information
12/2GöteborgMarina Club Long Stay4 veckorFå platser34 990:-BokaMer information
13/2StockholmMarina Club Long Stay3 veckorFå platser29 990:-BokaMer information
13/2StockholmMarina Club Long Stay4 veckorFå platser34 490:-BokaMer information
13/2KöpenhamnMarina Club Long Stay3 veckorFå platser29 790:-BokaMer information

Eastonbloggen

Under säsongerna lägger våra Eastonvärdar upp bilder och berättelser om vad som händer på våra resmål. Häng med och se vad som händer på Marina Club!

Öppna Eastonbloggen i ett nytt fönster

Bra att veta

Nedan hittar du våra vanligaste frågor och svar. Om du inte kan hitta svaret på din fråga, tveka inte att kontakta oss genom att maila till info@eastongolf.se eller ringa till 040 - 94 75 00.

Hyrbil

 • Vad innebär hyrbil?

  Att resa på Long Stay innebär att du under din vistelse disponerar en hyrbil. Du hämtar själv ut bilen på flygplatsen och kör på egen hand till din destination. Du får din hyrbilsvoucher och övrig information 10-14 dagar före avresa. Vi ber dig noggrant läsa igenom denna information samt vouchern.

 • Vilken hyrbilsagentur används?

  Vi bokar våra hyrbilar via hyrbilsagenten Auto Europe som i sin tur samarbetar med alla stora hyrbilsföretag. Av din hyrbilsvoucher framgår det hos vilket hyrbilsföretag du ska hämta ut din bil. Utbudet av bilar varierar beroende på bokningstillfälle samt är olika på varje destination. Vid vissa tillfällen finns det bilar med mycket förmånliga villkor och vid andra tillfällen kan utbudet vara mindre. Vi kan inte garantera samma typ av bil eller likvärdiga villkor till samtliga kunder. Vad som gäller för just din hyrbil framgår av din voucher.

 • Vad innebär huvudförare?

  Huvudförare är den som står angiven som resenär 1 när du bokar resan hos oss. För att hämta ut hyrbilen krävs det att huvudföraren, förutom giltigt körkort och pass, även har ett giltigt internationellt kreditkort. Se vidare under punkten ”Giltigt kreditkort”.

 • Hur fungerar det med kreditkort och deposition?

  Bankkort eller andra liknande kort där inköpen dras omedelbart från ditt konto accepteras oftast inte (även om det skulle finnas en kredit på bankkontot.) Kreditkort och betalkort är kort där du får en månatlig faktura på dina inköp. Det vill säga köpen dras inte direkt från ditt bankkonto utan betalas i efterhand en gång per månad. Har du inget giltigt kreditkort eller betalkort är det inte säkert att du tillåts hämta ut hyrbilen. Kolla därför noga att du har rätt typ av kort! Glöm inte pinkoden.

  Observera att hyrbilsföretaget kommer att spärra en summa på ditt kreditkort under hela hyrbilsperioden som en deposition. Summan kan variera men ligger vanligtvis runt 10 000 kronor.

  Vissa bolag accepterar bankkort, men du kan då bli tvungen att betala en försäkring till den lokala uthyraren. Bankkort kallas också debit card.

 • Vad ingår i avtalet?

  Att hyra bil är alltid ett avtal mellan huvudföraren av bilen och det lokala hyrbilsföretaget. Easton Golf har ingen möjlighet att påverka de lokala reglerna eller ta ansvar för den hyrda bilen.

  Vad som ingår

  • Hyrbil typ Ford Fiesta, 5-dörrars, 2 personer per bil
  • Fria mil – d.v.s. ingen begränsning på körsträckan
  • Grundförsäkring

   

  Vad som tillkommer

  • Bränsle*
  • Lokala skatter
  • Eventuella serviceavgifter
  • Eventuella vägtullavgifter

  * Bränsle – Observera att hyrbilsbolagen tillämpar olika regler vad gäller bränslet vid återlämning av bilen. Vissa kräver att bilen lämnas med full tank och hos andra bolag skall bilen lämnas med tom tank. Vad som gäller i just ditt fall framgår av vouchern från Auto Europe.

  Tillval – ej obligatoriska

  • Självriskeliminering
  • Övriga försäkringar
  • Extra förare
  • Extrautrustning som exempelvis GPS eller vägtullstransponder

  OBS: Vi rekommenderar att du hyr en Vägstullstransponder för resor på Algarvekusten. Där finns det inte längre manuella Vägtullsstationer, vilket innebär att man annars måste hålla reda på sina tullavgifter samt uppsöka postkontor för att betala dessa.

 • Var parkerar jag min hyrbil?

  Under din Long stay-vistelse parkerar du gratis i parkerinshus i närheten av Marina Club. 

 • Finns det några ålderskrav?

  Bilförare över 70 år får ofta en högre hyrbilskostnad, vilket gör att det kan tillkomma en extra avgift alternativt krav på att köpa en extra försäkring. Detta gäller även bilförare under 21 år. Sådana kostnader framgår i så fall på er hyrbilsvoucher. Observera att detta inte är något Easton Golf står för.

 • Lång hyresperiod

  Om du har en resa som varar i mer än 28 dagar kan depositionsavgiften vara högre. Detta gäller också om du har uppgraderat till en större bil. Vid längre hyresperiod kan du också eventuellt behöva byta hyrbil under din vistelse. I så fall kommer du att få 2 hyrbilsvouchers tillsammans med dina flygbiljetter. Vid uthämtning av bilen tillkommer en extra kostnad för envägshyra. Exakta kostnader för envägsavgifter finns på dina hyrbilsvouchers, spara dessa kvitton och skicka in dem till Easton Golf efter hemkomst så får du tillbaka dina utlägg.

 • Viktigt vid upphämtning

  Ska du landa efter klockan 22 på kvällen, och flyget redan innan ni påbörjat flygresan är försenat mer än 1 timme, ring Easton Golfs jourtelefon, så att vi kan förvarna hyrbilsbolaget. Vid tidigare ankomst håller de vanligtvis bilen åt er i 2 timmar efter upphämtningstid. Tänk på att du alltid kan ringa Auto Europe för att få hjälp vid upphämtning av bilen. Skulle det mot förmodan vara något ni ställer er frågande till när ni hämtar ut bilen, eller om hyrbilspersonalen hävdar att ni behöver köpa till ytterligare försäkringar, så kan Auto Europe ta diskussionen med den lokala uthyraren. Telefonnumret finns på din voucher i en ruta längst upp till vänster. Gratisnummer från Sverige är +46 10 888 66 52, oftast är det skandinavisktalande personal, men utanför kontorstid kan det vara engelsktalande. Befinner du dig i Spanien kan du ringa det nummer som står efter España. Befinner du dig i Portugal ringer du det som står efter Portugal. Vi vill tipsa om att kontrollera bilen noggrant och be personalen som lämnar ut bilen att notera samtliga skador innan man lämnar hallen. Som en extra trygghet för dig själv kan det vara bra att fotografera bilen vid upphämtning. 

 • Skall jag köpa försäkring av uthyraren?

  Hyrbilsföretagens personal har ofta provision på att sälja extra försäkringar och kan ibland vara påstridiga. Vi rekommenderar att du kontrollerar dina privata försäkringar innan avresa. I vissa fall ingår någon typ av Självriskeliminering i ditt kreditkort eller hemförsäkring. Easton Golf ansvarar inte för eventuella köp eller tillägg som görs på plats. Det är därför mycket viktigt att du noga läser igenom hyrbilskontraktet för att undvika eventuella kostnader för något som du inte vill ha. Be om ett kontrakt på svenska eller engelska så att du försäkrar dig om att du förstått innehållet på kontraktet.

 • Efter avslutad hyra

  Eventuella reklamationer ska göras direkt till Auto Europes skandinaviska team här. Ni kan även ringa 010-888 66 52 på vardagar klockan 9–13.

Inreseregler - Covid-19

 • Inreseregler Portugal

  Det finns numera inga restriktioner vid inresa till Portugal.

  Mer information hittar du på Sweden Abroad.

Dunamar Quinta da Ria & do Vale Long Stay

Dunamar Quinta da Ria & do Vale Long Stay

 • Portugal
 • Bo i stan
Pestana Palm Gardens Long stay

Pestana Palm Gardens Long stay

 • Portugal
 • Flera banor
Quinta Da Marinha

Quinta Da Marinha

 • Portugal
 • Bo vid banan
Vilamoura

Vilamoura

 • Portugal
 • Bo i stan