Skip to main content

Portugal - Algarve, Lagos - Marina Club

Long Stay med närhet till centrum och med endast kortare bilavstånd till golfen! Välkommen till Marina Club och Algarve. Algarve har länge varit känt för sina fina golfbanor och ett klimat som för oss uppe i norr är något som vi annars bara drömmer om. Golfresorna till Portugal är således mycket populära. Lagos bjuder på liv och rörelse året om och har dessutom en härlig, gemytlig atmosfär. Du som vill ha något gott att äta behöver inte leta länge. Staden är även välkänd för att ha några av regionens vackraste stränder alldeles i sin närhet, vilket förstärks av att Ponta da Piedade 2014 korades till världens vackraste strand.
 

Snabbfakta

Algarve - utsedd till världens bästa golfdestination
Lägenhetshotell med bästa cityläge
Spel på 5 golfbanor
Sevärda utflyktsmål i Algarve

Golfbanorna
Golfen spelas i stor utsträckning på den fantastiska anläggningen Onyria Palmares, som fyra år i rad har utsetts till Portugals bästa golfanläggning. När tidningen Golf World rankade Europas 100 bästa golfbanor kom Palmares på en hedrande 21:e plats. Här väntar med andra ord en 27-hålsanläggning utöver det vanliga med ett skick som du sällan mött. Variationen på de tre 9-hålsslingorna är stor och bjuder in till en golfupplevelse du sent kommer att glömma! Golfen på Palmares kompletteras av golfrundor även på Espiche, Salgados, Morgado och Alamos. Läs mer »
 
Hotellet

På bästa läge i staden ligger fyrstjärniga Marina Club Lagos där du kan bo antingen i två- eller trerumslägenheter ( trerumslägenheterna räknas som trestjärniga) med självhushåll. Trots självhushåll ingår det städning varje dag, så med andra ord får du lite extra lyx under hela vistelsen! Läs mer »

Golfpaket

I Long Stay-resorna till Lagos skiljer golfpaketet sig åt beroende på säsong och om det gäller 3- eller 4-veckorssemester. 
 
28-dagarsresor: Totalt 14 greenfee - 8 på Palmares, 2 på Espiche och 4 greenfee på Morgado, Salgados eller Alamos, vilka bokas upp på plats 48 timmar innan. 
21-dagarsresor: Totalt 10 greenfee  - 6 greenfee på Palmares, 1 på Espiche och 3 greenfee på Morgado, Salgados eller Alamos, vilka bokas upp på plats 48 timmar innan. 
 
Vid spel på Morgado, Salgados och Alamos är golfvagn inkluderad.
 

Utöver ordinarie golfpaket går det bra att komplettera med extragolf. Tilläggspaket med 4 greenfee kan köpas till. Dessa golfrundor kan valfritt utnyttjas på Palmares, Morgado, Alamos, Salgados eller Espiche. 
Under lågsäsongen kommer en av tre 9-hålsslingor på Onyria Palmares vara avstängd på grund av underhållsarbete. Dock kommer det alltid finnas 18 tillgängliga hål att spela.

Väder

Blogginlägg

Banor

Palmares Ocean Living & Golf
Palmares Ocean Living & Golf
Palmares Ocean Living & Golf har blivit rankad till den 26:e bästa golfbanan i Europa av tidningen Golf World Magazine. Banan är designad av Robert Trent Jones och här väntar 27 fantastiska golfhål so...
Salgados
Salgados
Salgados GC är en 18-hålsanläggning som är hemmahörande i ett naturreservat i närheten av Albufeira. Omgivningen bjuder golfaren på en unik upplevelse eftersom golfbanan ger skydd, vatten och mat till...
Alamos
Alamos
Den böljande golfbanan Alamos anlades 2006 och är en av de nyare i Algarve-området. Golfbanan ligger intill systerbanan Morgado och karaktäriseras av vackra och stora greener som ligger på en något hö...
Morgado
Morgado
Golfbanan Morgado är belägen vid sidan om systerbanan Álamos. Huvuddragen på golfbanan karaktäriseras av stora greener, spännande bunkrar och ett vackert böljande landskap. Morgado är en mäster...
Espiche Golf Course
Espiche Golf Course
Espiche Golf Course ligger 15–20 minuter väster om Lagos och ingår i både våra Long stay och veckopaket. Espiche är en spännande 18-hålsbana med par 72 i mycket trevlig böljande terräng som smälter in...

Hotell

Marina Club Long Stay
Marina Club Long Stay
Marina Club Lagos är ett fyrstjärnigt svithotell med bästa läge nära stranden Meia och småbåtshamnen med ett trevligt affärsutbud. På promenadavstånd från hotellet ligger Lagos stadskärna med många my...

Hyrbil med Easton Golf

Att resa på Long Stay innebär att man under sin vistelse disponerar en hyrbil. Du hämtar själv ut bilen på flygplatsen och kör på egen hand till din destination. Adress får du tillsammans med din hyrbilsvoucher och övrig information 10-14 dagar före avresa. Vi ber dig noggrant läsa igenom denna information samt vouchern som kommer tillsammans med biljettutskicket.

Hyrbilsagent

Vi bokar våra hyrbilar via hyrbilsagenten Auto Europe som i sin tur samarbetar med alla stora hyrbilsföretag. Av din hyrbilsvoucher framgår det hos vilket hyrbilsföretag du ska hämta ut din bil. Utbudet av bilar varierar beroende på bokningstillfälle samt är olika på varje destination. Vid vissa tillfällen finns det bilar med mycket förmånliga villkor och vid andra tillfällen kan utbudet vara mindre. Vi kan inte garantera samma typ av bil eller likvärdiga villkor till samtliga kunder. Vad som gäller för just din hyrbil framgår av din voucher.

Huvudförare

Huvudföraren är den som står angiven som resenär 1 när du bokar resan hos oss. För att hämta ut hyrbilen krävs det att huvudföraren, förutom giltigt körkort och pass, även har ett giltigt internationellt kreditkort. Se vidare under punkten ”Giltigt kreditkort”.

Giltigt kreditkort – viktigt!

Bankkort eller andra liknande kort där inköpen dras omedelbart från ditt konto accepteras oftast inte (även om det skulle finnas en kredit på bankkontot.) Kreditkort och betalkort är kort där du får en månatlig faktura på dina inköp. D.v.s. köpen dras inte direkt från ditt bankkonto utan betalas i efterhand en gång per månad. Har du inget giltigt kreditkort eller betalkort kan du bli hindrad från att få ut hyrbilen. Kolla noga att du har rätt typ av kort!

Vissa bolag accepterar bankkort, men du kan då bli tvungen att betala en försäkring till den lokala uthyraren. Bankkort kallas också debit card.

Observera att hyrbilsföretaget kommer att spärra en summa på ditt kreditkort under hela hyrbilsperioden som en deposition. Summan varierar från land till land men kan i vissa fall vara uppemot 20 000 kronor.

Avtal kund – hyrbilsföretag
Att hyra bil är alltid ett avtal mellan huvudföraren av bilen och det lokala hyrbilsföretaget. Easton Golf har ingen möjlighet att påverka de lokala reglerna eller ta ansvar för den hyrda bilen.
 

Hyrbilsvillkor

Vad som ingår
 • Hyrbil typ Ford Fiesta, 5-dörrars, 2 personer per bil
 • Fria mil – d.v.s. ingen begränsning på körsträckan
 • Grundförsäkring
Vad som tillkommer
 • Bränsle*
 • Lokala skatter
 • Eventuella serviceavgifter
 • Eventuella vägtullavgifter
*Bränsle – Observera att varje hyrbilsbolag tillämpar olika regler vad det gäller bränslet vid återlämning av bilen. Vissa kräver att bilen lämnas med full tank och hos andra bolag skall bilen lämnas med tom tank. Vad som gäller i just ditt fall framgår av vouchern från Auto Europe.
 
Tillval – ej obligatoriska
 • Självriskeliminering
 • Övriga försäkringar
 • Extra förare
 • Extrautrustning som exempelvis GPS eller vägtullstransponder
OBS: Vi rekommenderar att du hyr en Vägstullstransponder för resor på Algarvekusten. Där finns det inte längre manuella Vägtullsstationer, därför måste man annars hålla reda på sina tullavgifter samt uppsöka postkontor för att betala vägtull.
 
Ålderskrav

Krav på att köpa en extra försäkring för förare under 21 är och över 70 år kan förekomma. Observera att detta inte är något Easton Golf står för.

Lång hyresperiod

Om du har en resa som varar i mer än 28 dagar kan depositionsavgiften vara högre.

Du kan också eventuellt behöva byta hyrbil under perioden. I detta fall kommer du då ha mottagit 2 hyrbilsvouchers tillsammans med dina flygbiljetter. Vid uthämtning av bilen tillkommer en extra kostnad för envägshyra. Exakta kostnader för envägsavgifter finns på dina hyrbilsvouchers, spara dessa kvitton och skicka in dem till Easton Golf efter hemkomst så får du tillbaka dina utlägg.

Viktigt vid upphämtning
Tänk på att du alltid kan ringa Auto Europe för att få hjälp vid upphämtning av bilen. Skulle det mot förmodan vara något ni ställer er frågande till när ni hämtar ut bilen, eller om hyrbilspersonalen hävdar att ni behöver köpa till ytterligare försäkringar så kan Auto Europe ta diskussionen med den lokala uthyraren.

Telefonnumret finns på din voucher i en ruta längst upp till vänster. Gratisnummer från Sverige är 020 888 527, men om du befinner dig i Spanien kan du ringa det nummer som står efter España. Befinner du dig i Portugal ringer du det som står efter Portugal. Ett alternativt nummer som alltid fungerar är +46 108 886 652. Oftast är det skandinavisktalande personal, men utanför kontorstid kan det vara engelsktalande.

Du ansvarar för köp gjorda på plats

Hyrbilsföretagens personal har ofta provision på att sälja extra försäkringar och kan ibland vara påstridiga. Vi rekommenderar att du kontrollerar dina privata försäkringar innan avresa. I vissa fall ingår bland annat Självriskeliminering i ditt kreditkort eller hemförsäkring.

Easton Golf ansvarar inte för eventuella köp eller tillägg som görs på plats. Det är därför mycket viktigt att du noga läser igenom hyrbilskontraktet för att undvika eventuella kostnader för något som du inte vill ha. Be om ett kontrakt på svenska eller engelska så att du försäkrar dig om att du förstått innehållet på kontraktet.

Reklamationer

Avslutningsvis vill vi poängtera att eventuella reklamationer ska göras direkt till Auto Europes skandinaviska team enligt länken som följer:

Telefon: 020-888 527. 

Karta

Avgångar & priser

Sida 1 av 4

AvresaAvreseortHotellReslängdLediga platserFrån pris
6/11Stockholm - ArlandaMarina Club Long Stay3 veckorPå förfrågan24 590:-På förfrågan
6/11Stockholm - ArlandaMarina Club Long Stay4 veckorPå förfrågan28 890:-På förfrågan
6/11Köpenhamn - KastrupMarina Club Long Stay3 veckorPå förfrågan24 590:-På förfrågan
6/11Köpenhamn - KastrupMarina Club Long Stay3 veckorPå förfrågan24 590:-På förfrågan
6/11Köpenhamn - KastrupMarina Club Long Stay4 veckorPå förfrågan28 190:-På förfrågan
6/11Göteborg - LandvetterMarina Club Long Stay3 veckorPå förfrågan24 590:-På förfrågan
6/11Göteborg - LandvetterMarina Club Long Stay4 veckorPå förfrågan28 190:-På förfrågan
13/11Stockholm - ArlandaMarina Club Long Stay3 veckorPå förfrågan24 490:-På förfrågan
13/11Köpenhamn - KastrupMarina Club Long Stay3 veckorPå förfrågan24 490:-På förfrågan
13/11Göteborg - LandvetterMarina Club Long Stay3 veckorPå förfrågan24 490:-På förfrågan
5/2Stockholm - ArlandaMarina Club Long Stay3 veckor223 490:-Boka
5/2Stockholm - ArlandaMarina Club Long Stay4 veckor225 990:-Boka
5/2Köpenhamn - KastrupMarina Club Long Stay3 veckor423 490:-Boka
5/2Köpenhamn - KastrupMarina Club Long Stay4 veckor627 290:-Boka
5/2Göteborg - LandvetterMarina Club Long Stay3 veckor223 490:-Boka