Skip to main content

Lissabon - Montado

Portugal har länge varit ett populärt golfresmål och landet kan stoltsera med många högklassiga golfanläggningar. Montado Hotel & Golf Resort är en av dem och är en riktig trotjänare med flertalet säsonger i bagaget. I en vacker natur, på den portugisiska landsbygden, ligger denna trevliga anläggning perfekt för dig som under semestern vill andas och leva golf.

Snabbfakta

4 heldagsgreenfee på Montado
Utflykt med greenfee på Troia
En grillkväll och två middagar ingår
Utflyktsmöjlighet till Lissabon

Golfbanorna
Golfbanan på Montado GC är en mycket trevlig bana som garanterat bjuder på många fina golfupplevelser. Det ingår även en utflyktsdag till Troia med golf och transfer. Detta är ett uppskattat inslag under veckan då det även ingår en båttur med katamaran från Setúbal i transfern. Läs mer »

Hotellet
Montado Golf Hotel är ett trevligt, fyrstjärnigt hotell med klubbhuset integrerat i hotellbyggnaden. Några avstånd är det med andra ord inte tal om. Hotellet har fräscha rum med modern inredning. Alla rum har balkong eller terass med härlig utsikt över golfbanan och dess natursköna omgivning. Läs mer »

Utflykter
Önskar du koppla bort golfen för en stund finns det givetvis även möjlighet till det. Lissabon, en av Europas charmigaste huvudstäder, ligger inte långt bort och under en av de golffria dagarna transporterar vi dig mot kostnad in till staden (Anmälan görs i förväg). För dig som önskar uppleva ännu mer ligger den charmiga kuststaden Setúbal på behagligt avstånd (10-15 min med taxi). Här hittar du många trevliga caféer och restauranger. Setúbal är dessutom ett mycket välkänt vindistrikt, så något av de lokala vinerna är ett givet val i dryckesglaset. Läs mer »

NYHET - Padel!
Endast 5 minuter med bil från Montado Golf Resort ligger Dream Padel Center. Denna moderna padelanläggning med 4 inomhusbanor och gym är ett måste för alla padelfantaster. Banhyran kostar från 6,00€ per person i 1 h 30 min. Rack finns att låna.

Film

 

Väder

Blogginlägg

Banor

Montado GC
Montado GC
På Montado möts du av en naturskön bana med gamla ekar, unga olivträd, kastanjeträd och pinjeträd som sträcker sig längs hålen. Marken där golfbanan nu breder ut sig bestod tidigare av vinodlingar, me...
Troia GC
Troia GC
Troia bjuder på en naturskön och spännande golfupplevelse. Banan har flera gånger rankats som en av landets bästa och är designad av den amerikanske legenden Robert Trent Jones Sr. Troia är en halvö o...

Hotell

Montado Golf Hotel
Montado Golf Hotel
Montado Golf Hotel är ett modernt fyrstjärnigt hotell, precis i anslutning till golfen. Här möts du av en gästvänlig personal som kommer göra allt för att du ska få bästa tänkbara semester. På Montado...

Utflykter

Under resan får du chansen att resa på heldagsutflykt till Lissabon. (Obs. Guidad tur ingår ej). På Europas yttersta kant ligger denna charmiga kullerstenstad som sprudlar av kultur, historia och shopping. Här finns mängder av saker att upptäcka! Lissabon ligger vackert utmed Atlantkusten och här finns på många vackra utsiktsplatser där du kan blicka ut över floden Tejo och omgivningarna. Stadens historiska centrum är byggt på sju kullar, vilket gör de smala gatorna relativt backiga. På med de gångvänliga skorna eller hoppa på spårvagnen och spana in vad denna charmiga huvudstad har att erbjuda. Under dagen är Belém ett givet besök (spårvagn 15 riktning mot Algés) där du bland annat kan njuta av den portugisiska vaniljkakan Pastel de Nata på anrika cafét Pastéis de Belém.
 
Utflyken kan du förboka redan innan avresa via "Mina sida" eller genom att ringa in till oss. 

Karta

Avgångar & priser

Sida 1 av 4

AvresaAvreseortHotellReslängdLediga platserFrån pris
6/3Stockholm - ArlandaMontado Golf Hotel1 vecka48 990:-Boka
6/3Stockholm - ArlandaMontado Golf Hotel2 veckor416 590:-Boka
6/3Köpenhamn - KastrupMontado Golf Hotel1 veckaMer än 89 390:-Boka
6/3Köpenhamn - KastrupMontado Golf Hotel2 veckor216 290:-Boka
6/3Göteborg - LandvetterMontado Golf Hotel1 vecka410 790:-Boka
6/3Göteborg - LandvetterMontado Golf Hotel2 veckor416 990:-Boka
13/3Stockholm - ArlandaMontado Golf Hotel1 veckaMer än 89 490:-Boka
13/3Stockholm - ArlandaMontado Golf Hotel2 veckorPå förfrågan17 790:-På förfrågan
13/3Köpenhamn - KastrupMontado Golf Hotel1 vecka49 590:-Boka
13/3Köpenhamn - KastrupMontado Golf Hotel2 veckorPå förfrågan16 490:-På förfrågan
13/3Göteborg - LandvetterMontado Golf Hotel1 vecka69 990:-Boka
13/3Göteborg - LandvetterMontado Golf Hotel2 veckorPå förfrågan16 990:-På förfrågan
20/3Stockholm - ArlandaMontado Golf Hotel1 veckaPå förfrågan9 990:-På förfrågan
20/3Stockholm - ArlandaMontado Golf Hotel2 veckorPå förfrågan17 990:-På förfrågan
20/3Köpenhamn - KastrupMontado Golf Hotel1 veckaPå förfrågan9 590:-På förfrågan