Skip to main content

Espiche Golf Course

Espiche Golf Course ligger 15–20 minuter väster om Lagos och ingår i både våra Long stay och veckopaket.

Espiche är en spännande 18-hålsbana med par 72 i mycket trevlig böljande terräng som smälter in i omgivningen. En klassisk Algarvebana från start till mål. Banans upphovsman är den sydafrikanske banarkitekten Peter Sauerman.

På Espiche finns det en mängd vattenhinder som ställer krav på precision i närspelet. Banan omges av pittoresk landsbygd och inramningen med vingårdar och utsikt över Monchique-bergen är trivsam. Dessutom sticker det moderna, stilrena och prisbelönta klubbhuset ut.

Golfbanan är ganska kuperad och en genomtänkt spelstrategi underlättar för bästa resultat. Greenområdena är stora och ofta undulerande vilket gör puttningen extra intressant och utslagsgivande. Likväl är det en bana som är lämpad för alla typer av golfare. Espiche erbjuder nämligen flera olika utslagsplatser vilket underlättar för såväl sällskapsrundor som vid mer avancerad golf.

Parkbana, 18 hål, par 72. 

Hotell

Marina Club Long Stay
Marina Club Long Stay
Marina Club Lagos är ett fyrstjärnigt svithotell med bästa läge nära stranden Meia och småbåtshamnen med ett trevligt affärsutbud. På promenadavstånd från hotellet ligger Lagos stadskärna med många my...