Skip to main content

Hotel Quinta da Marinha (Hotellklass: 5 stjärnor)

Snyggt och elegant hotell med lugnt läge strax utanför Cascais. Här bor du direkt på golfbanan i rum av hög standard och med utsikt mot golfbanan, poolområdet eller de vackra Sintrabergen. På Quinta da Marinha finns möjlighet till både avkoppling och en aktiv semester. Hotellet har en stor härlig trädgård med flera pooler, restauranger och barer. 

Du kan också bedriva raketsporter på Quinta da Marinha. Anläggningen erbjuder padeltennis (9 banor varav 6 inomhus), tennis (6 grusbanor), squash och bordtennis. Inne på hotellet finns biljardbord och möjligheter till träning i gymmet. Hotellet har både inomhus- och utomhuspool, ett hälsocenter med bastu, turkiskt bad och diverse behandlingar. Som gäst har du fri tillgång till hälsocentrat med turkist bad, pool och gym. Däremot tillkommer kostnad för behandlingar. 

Det femstjärniga hotellet har ett bra och varierat utbud av restauranger. Restaurang Five Pines serverar frukost och lunch. Restaurang Rocca serverar middag och i Bar Trent Jones kopplar du av efter golfrundan. Väl värt ett besök är också fiskrestaurangen Monte Mar med kulinariska rätter och spektakulärt läge vid havet. I din weekend-resa ingår frukost och 1 middag på hotellet.

Quinta da Marinha är en exklusiv golfanläggning som är vackert belägen vid Atlantkusten. Läget är idealiskt – 35 km från Lissabons flygplats, 5 km från mysiga Cascais och 8 km från Casinot i Estoril. 

Fakta

Transfertid från flygplatsenCa 40 min
Halvpension (per vecka)Nej, frukost och 1 middag ingår
Gångavstånd till golfbanaJa
Gångavstånd till strandDrygt 2 km
HavsutsiktNej
ElektricitetIngen adapter behövs
HårfönJa
InomhuspoolFri éntre också till spa-avdelningen
UtomhuspoolJa
MinibarJa
SafeJa
Satellit-TVJa
WiFi InternetFri tillgång
GymJa
Närmaste stadskärnaCascais 5 km

Karta