Skip to main content

Salgados

Salgados GC är en 18-hålsanläggning som är hemmahörande i ett naturreservat i närheten av Albufeira. Omgivningen bjuder golfaren på en unik upplevelse eftersom golfbanan ger skydd, vatten och mat till fåglar. Stranden har du också på gångavstånd och havsutsikten förstärker det positiva intrycket.

Golfbanan är placerad på ett platt landskap vid sidan om sandstranden och kan liknas vid en linksbana. Hålen är något kortare i jämförelse med andra golfbanor i regionen, vilket ofta uppskattas av semestrande golfare. Dessutom är banan mycket lätt att gå. Utmärkande för golfbanan är också alla palmer, många sidovattenhinder och det öppna landskapet som frodas i det behagliga Algarve-klimatet.

På golfklubben finns det en bra restaurang. Möjligheterna för närspelsträning är dessutom goda och det finns flera olika puttinggreener. Dock finns det ingen drivingrange på Salgados utan träning av det långa spelet sker bäst på Alamos och Morgado som båda har drivingrange. 

 

Hotell

Marina Club Long Stay
Marina Club Long Stay
Marina Club Lagos är ett fyrstjärnigt svithotell med bästa läge nära stranden Meia och småbåtshamnen med ett trevligt affärsutbud. På promenadavstånd från hotellet ligger Lagos stadskärna med många my...