Fler nyheter

 • Easton Golf Academy intar La Sella i höst!

  2018-05-03

  Det är aldrig försent att utveckla sitt golfspel. Följ med Mark Dewdney och David Green på Easton Golf Academy till Spanien! Resorna från Arlanda och Köpenhamn går till La Sella på soliga Costa Blanca i Spanien den 21-28 oktober 2018. Höstens tema är säsongsavslutning med fokus på spel och strategi under 5 golfdagar.

  La Sella Golf Resort & Spa hittar du på vackra Costa Blanca, mellan Alicante och Valencia. I denna soliga region väntar en golfanläggning av mycket hög klass. Här spelar du bland lundar av oliv-, apelsin- och mandelträd, i en betagande omgivning av skog och vackra berg. Banorna är designade av Jose Maria Olazábal och utgör Costa Blancas största golfanläggning. Under veckan bor du på femstjärniga Hotel Dénia La Sella Golf Resort & Spa alldeles intill golfbanorna.

  Easton Golf Academys populära instruktörer Mark Dewdney och David Green ser fram emot en trevlig och utvecklande vecka tillsammans med bra golf, många skratt och givande golfträning! 

  I priset ingår: 

  • Direktflyg t/r Arlanda-Alicante eller Köpenhamn-Alicante inklusive skatter och golfbag 

  • Transfers 
flygplats-hotell t/r
  • Boende i dubbelrum på La Sella Resort 

  • 5 greenfee på La Sellas 27-hålsanläggning 

  • Frukost + 4 middagar med husets vin & mineralvatten till maten 

  • Rangebollar på golfdagarna 

  • Fria golfvagnar
  • Golfskola med Mark & David 

  • 1 dags entré till hotellets Spa

  Pris: 15 890 kr 


  Enkelrumstilllägg: 2 390 kr.

 • Bonalba i Spanien är bokningsbart för hösten!

  2018-04-10

  Hotel Bonalba Alicante ligger strategiskt beläget med kort transfer till flygplats, centrala Alicante och med gångavstånd till hemmabanan Bonalba GC. Helt enkelt en smidig och behaglig semester i Spanien!

  Bonalba, Costa Blanca - Hotel Bonalba Alicante
  I resan ingår: Flyg t/r inkl skatter och golfbag, transfers t/r, hotell med frukost och fem middagar, fritt inträde till spa en gång/dag, fyra greenfee (2 golfbanor) inkl en golfvagn på Alenda, Eastonvärd på plats.

  Pris: 7 dagar från 12 190 kr. Första utresa 25 september. Se erbjudanden och avgångar HÄR >>

 • Höstresor till Cypern och spanska Valle del Este är släppta!

  2018-03-22

  Nu är höstens 1- och 2-veckorsresor bokningsbara till golfresorterna Korineum och Valle del Este. I båda fallen ingår det halvpension. Passa på redan idag om du vet att hösten behöver lite mer golf och semester.

  Kyrenia - Korineum Golf & Beach Resort, Cypern
  I resan ingår: Flyg t/r inkl skatter och golfbag, transfers t/r, hotell med halvpension, fyra heldagsgreenfee, Eastonvärd på plats.

  Pris: 1 vecka från 11 690 kr. Första utresa 6 oktober. Se erbjudanden och avgångar HÄR >>

  Valle del Este - Valle del Este Hotel Golf Spa, Spanien
  I resan ingår: Flyg t/r inkl skatter och golfbag, transfers t/r, hotell med halvpension, fritt inträde till spa, fem greenfee, Eastonvärd på plats.

  Pris: 1 vecka från 11 490 kr. Första utresa 9 oktober. Se erbjudanden och avgångar HÄR >>

 • Våravslutning med mervärde i Sesimbra!

  2018-03-01

  Populära Sesimbra ligger på bästa strandläge i charmig och genuin portugisisk småstad. Många tilltalas av reslängden som är 11-12 dagar. Golfpaketet är innehållsrikt med sex greenfee på tre olika banor och gästerna som avslutar vårsäsongen i Sesimbra får ett extra mervärde. I golfresorna 16/4-27/4 och 27/4-7/5 får samtliga resenärer fri golfvagn i samband med alla greenfee. Se avgångar och innehåll HÄR >>

 • Eastonvärdar - laguppställning våren 2018

  2018-02-23

  Nedan ser du en lista över de Eastonvärdar som kommer återfinnas på respektive resmål i samband med vårens golfresor. Vissa värdar är redan på plats, andra förbereder sig för avresa. Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

  Eastonvärdar på 7-, 11- & 14-dagarsresor

  *Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

  Eastonvärdar på Long Stay-resor (21-28 dagar)

  *Vi reserverar oss för eventuella ändringar.