Fler nyheter

 • Easton Golf Academy till Morgado

  2020-11-05

  Är du sugen på att följa upp succé golfåret 2020 med en kanonstart på 2021? Då ska du passa på att boka in dig på denna härliga golfresa. Du får golfträning med utbildad PGA pro från Sverige, fantastisk golf på en 36-hålsanläggning av toppklass och självklart mycket trevligt umgänge med andra resenärer i gruppen.  

  Morgado erbjuder väldigt bra träningsmöjligheter. Här finns en stor och bra range med grästee och utslag från båda hållen, stora putting greener och även på andra sidan rangen finns en stor green som man kan träna sitt närspel på. Här finns verkligen möjligheten till komma igång med säsongen 2021 på bästa sätt.  

  Under resan ingår det 5 st 2-timmarspass tillsammans med tränarna där vi kommer träna på allt inom golfens utmaningar. Tränarna finns på plats under hela veckan för att kunna följa en under både spelet och träningen. Fokus ligger väldigt mycket på att anpassa träningen efter individen så träningen ska passa alla från nybörjaren till den mer erfarna.  

  Har man frågor om något utanför golfträningen har vi självklart vår populära Eastonvärd på plats för aktivitet utanför golfträningen.  

  Läs mer här

 • Costa Navarino, Grekland

  2020-10-26

  Nu snackar vi golf! I vår åker vi till enastående Costa Navarino i Grekland. Den här golfanläggningen är komplett och håller absolut högsta klass. Den passar precis alla; låg- eller höghandikappare, kulturintresserade, livsnjutare eller den som är nöjd med naturens skönhet. Med fem 27-hålsgreenfee och högklassiga golfbanor kommer golfresan garanterat bjuda på många härliga golfstunder.

  Som Eastongäst bor du på populära och femstjärniga Westin Hotel. Detta trevliga hotell är beläget i en grönskande sluttning och har stilfullt inredda deluxe-rum med vacker utsikt. Alla rum har rymlig terrass eller balkong. Givetvis finns här såväl utomhus- som inomhuspooler och önskar du skämma bort dig själv lite extra efter en dag full av golf, så är ett besök i hotellets högklassiga spa ett givet val.

  På gångavstånd från hotellet hittar du The Dunes Course som öppnade i maj 2010 och The Bay Course som öppnade 2011. The Dunes är en fantastiskt vacker golfbana som slingrar sig i ett typiskt grekiskt landskap med oliv- och citrusodlingar. The Bay Course är något kortare och lägger stor vikt vid strategiskt tänkande.

  Frukostpension, 5 middagar och 5x27-hålsgreenfee per vecka ingår i priset!

  Läs mer här
   

 • Vilamoura, Algarve

  2020-10-22

  I Vilamoura finns verkligen något för alla. Från golfproffset till nybörjaren, beroende på vilken tee man väljer spela, så kan alla utmana sig här. Vi kommer spela på 4 olika banor och varje bana är unik. Något som alla banor har gemensamt är den fantastiska naturen på banorna. Här kan man verkligen njuta av den varierande grönskan samtidigt som man får spela banor i världsklass.

  Vi bor på 4-stjärniga Dom Pedro Vilamoura som ligger nära i marinan. Här är rummen ljusa och fräscha och majoriteten har en balkong som man kan koppla av på efter varvet och innan man går vidare för att utforska den härliga staden. Här hittar man allt inom gångavstånd: fantastisk marina med restauranger och härliga butiker. Ännu närmare är den kilometerlånga sandstranden, där du kan promenera, njuta av havsutsikten eller ta dig ett dopp.

  Läs mer här

 • Quinta da Marinha, Lissabon

  2020-10-19

  Vår andra nyhet inför vårsäsongen 2021 är lyxiga Quinta da Marinha som ligger ca 5 km från den mysiga hamnstaden Cascais väster om Lissabon. På Quinta da Marinha bor du 5-stjärnigt mitt på golfbanan och kan njuta av den härliga hotellpoolen vid 18:e hålets green, spaavdelningen med inomhuspool eller ta en match på padelbanorna. På Quinta da Marinha finns något för alla!

  Läs mer här

 • Morgado Golf Resort, Algarve

  2020-10-15

  Nu släpper vi den första spännande nyheten för vårens golfresor. Morgado Golf Resort vid Portimao på Algarvekusten i Portugal. Här bor man bra i avkopplande miljö med fina möjligheter till sight-seeing både vid kusten och i närliggande byar och städer samt bergskedjan Serra de Monchique. Resorten har två fina 18-hålsbanor, bra träningsanläggning och ett fyrstjärnigt hotell.

  Läs mer här