Fler nyheter

 • Doha, Qatar

  2021-08-12

  Fantastisk golf i Doha!
  I Doha möts du av både skyskrapor och vita sandstränder i ett härligt varmt klimat. Här njuter du av en lyxig golfupplevelse med välrenommerade banor. I vårt golfpaket ingår nämligen inte mindre än två Europatourbanor!

  I våra resor ingår spel på två mästerskapsbanor i världsklass, Doha Golf Club och Education City Golf Club. Värmen är torr, ofta med en lätt bris och golfbil ingår på båda banorna för att njuta av behagliga golfrundor.

  Femstjärniga Hilton Doha ligger i stadens diplomatkvarter och härifrån har du inte långt till varken golfbanor, en galleria för shopping, sevärdheter med mera. Vid hotellets privata strand kopplar du av i havsbrisen och njuter av utsikten över det kristallklara havet.

  Läs mer här

 • Konopiste, Tjeckien

  2021-05-13

  Äntligen dags för Tjeckien igen!
  Hösten bjuder på ett kärt återseende av Konopiste. Strax innan bladen börjar skifta färg har du chansen att upptäcka detta rustika resmål i öst. Följ med oss på en långweekend eller en vecka i grönskande slottsmiljö.

  Med heldagsgreenfee hinner du golfa mycket, oavsett längd på din resa. Golfbanorna med totalt 45 hål ligger precis utanför dörren på Tjeckiens största golfresort. Parkbanorna utmanar med både bunkers och vattenhinder.
  19:e hålet välkomnar därefter dig på jaktslottets inbjudande uteservering. Efter en svalkande och prisvärd tjeckisk öl kanske SPA-avdelningens olika bad och bastu lockar. Kvällen bjuder sedan på traditionell matkultur, som steken vepro knedlo zelo eller tjeckisk gulash. 

  Med en knapp timme till anrika Prag är utflyktsmålet givet. En stad som gjord för att strosa runt och njuta av arkitektur och kultur i.

  Läs mer här

 • Vi söker en golfresesäljare

  2021-04-20

  Reslusten hos svenska golfare har vaknat till liv och efterfrågan på våra höstresor 2021 är stor. Det är dags att fylla på med kompetens, glädje och försäljningslusta. Därför söker vi nu en golfresesäljare.

  Läs mer här och dela gärna med er av länken till vänner och bekanta som kan tänkas vara intresserade.

 • Long stay - Islantilla, Andalusien

  2021-03-09

  Nu kan du även åka Long Stay till härliga Islantilla i Spanien! Golfen spelar du på 27-hålsanläggningen Islantilla Golf. Banan håller hög klass och är även känd för den fina utsikten över Islantilla och den vackra kusten. I våra golfpaket för Long Stay ingår även ett antal rundor på natursköna Monacilla Golf och anrika Bellavista Golf som båda ligger ca 4 mil från resorten.

  Du bor bekvämt i tvårumslägenheter på The Residences Apartments alldeles i närheten av Islantilla Golf. Här finns allt du behöver för en behaglig vistelse. Alla lägenheter har balkong och är utrustade med bl.a. luftkonditionering, kyl, ugn, diskmaskin, tvättmasking och wi-fi. Du har dessutom fri tillgång till gym, inomhus- och utomhuspool, jacuzzi och turkiskt bad.

  Läs mer här

 • Islantilla Golf Resort, Andalusien

  2021-03-04

  Nu presenterar vi en Spansk nyhet inför höstsäsongen 2021! På Islantilla Golf Resort väntar obegränsad golf på en 27-hålsanläggning i världklass och boende på lyxiga Doubletree by Hilton Islantilla Beach & Golf resort. En svårslagen golfsemester helt enkelt. Välkomna!

  Läs mer här