Fler nyheter

 • Islantilla Golf Resort, Andalusien

  2021-03-04

  Nu presenterar vi en Spansk nyhet inför höstsäsongen 2021! På Islantilla Golf Resort väntar obegränsad golf på en 27-hålsanläggning i världklass och boende på lyxiga Doubletree by Hilton Islantilla Beach & Golf resort. En svårslagen golfsemester helt enkelt. Välkomna!

  Läs mer här

 • Easton Golf lanserar tourtävlingar

  2021-01-28

  Ett unikt koncept för protävlingar kommer till Sverige! Under mars och april arrangerar Easton Golf en serie proffstävlingar med totalt 900 000 kr i prispengar. Namnet är Easton Golf Spring Tour och vänder sig till proffs och amatörer som vill tävla inför säsongsstarten 2021.

  De första tre deltävlingarna är på Ystad, Sjöbo och Tegelberga golfklubbar under mars månad. En finaltävling spelas sen under en vecka i april på Troia golf utanför Lissabon i Portugal. Anläggningen rankades 2019 av tidningen Golf World som en av de tio bästa på den europeiska kontinenten.

  ”Det känns otroligt roligt att kunna erbjuda nordiska tävlingsspelare möjligheten att tävla om stora prissummor så här tidigt på säsongen. Det har alltid funnits ett vacuum i mars och april där spelare inte kunnat tävla på hemmaplan och i dessa tider är det ju inte heller lätt att ta sig ut i Europa för att hitta tävlingar att spela.”, säger Simon Cedergren projektansvarig på Easton Golf i Malmö.

  Tävlingarna är öppna för alla med handicap 5 eller lägre och det är troligt att vi kan se spelare från hela Norden. Prissumman i de svenska tävlingarna är upp till 150 000 kr och i finalen upp till 450 000 kr. Man kan välja att spela en, flera eller alla tävlingar. Först till kvarn gäller, men med förtur till de som väljer att anmäla sig till alla tävlingar.

  ”Som researrangör i dessa tider behöver vi tänka nytt. Easton Golf har sedan snart 20 år en stark förankring inom svensk golf och på det här sättet hjälper vi både klubbar och spelare att få igång säsongen 2021. Självklart kommer vi följa alla rekommendationer från myndigheter både vad gäller tävlingsspel och resande, så tävlingarna kan genomföras på ett tryggt och säkert sätt”, säger Mattias Wistrand VD på Easton Golf i Malmö.

  Spelarna erbjuds också möjligheten att bo på fina Quality Hotel View i Hyllie utanför Malmö.

  Anmälan till tävlingarna görs som vanligt på Min Golf. Anmälan till hela serien och mer information om tävlingarna hittar du här: https://eastongolf.se/springtour.
  För frågor och mer information kontakta Simon Cedergren på +46 708 439 381 eller simon@eastongolf.se.

  Spelschema

  •    22-23 mars     Ystad Golf Club 
  •    25-26 mars     Sjöbo Golf Club 
  •    28-29 mars     Tegelberga Golf Club 
  •    5-12 april     Troia Golf Club – Final  
   

 • Easton Golf Academy till Morgado

  2020-11-05

  Är du sugen på att följa upp succé golfåret 2020 med en kanonstart på 2021? Då ska du passa på att boka in dig på denna härliga golfresa. Du får golfträning med utbildad PGA pro från Sverige, fantastisk golf på en 36-hålsanläggning av toppklass och självklart mycket trevligt umgänge med andra resenärer i gruppen.  

  Morgado erbjuder väldigt bra träningsmöjligheter. Här finns en stor och bra range med grästee och utslag från båda hållen, stora putting greener och även på andra sidan rangen finns en stor green som man kan träna sitt närspel på. Här finns verkligen möjligheten till komma igång med säsongen 2021 på bästa sätt.  

  Under resan ingår det 5 st 2-timmarspass tillsammans med tränarna där vi kommer träna på allt inom golfens utmaningar. Tränarna finns på plats under hela veckan för att kunna följa en under både spelet och träningen. Fokus ligger väldigt mycket på att anpassa träningen efter individen så träningen ska passa alla från nybörjaren till den mer erfarna.  

  Har man frågor om något utanför golfträningen har vi självklart vår populära Eastonvärd på plats för aktivitet utanför golfträningen.  

  Läs mer här

 • Costa Navarino, Grekland

  2020-10-26

  Nu snackar vi golf! I vår åker vi till enastående Costa Navarino i Grekland. Den här golfanläggningen är komplett och håller absolut högsta klass. Den passar precis alla; låg- eller höghandikappare, kulturintresserade, livsnjutare eller den som är nöjd med naturens skönhet. Med fem 27-hålsgreenfee och högklassiga golfbanor kommer golfresan garanterat bjuda på många härliga golfstunder.

  Som Eastongäst bor du på populära och femstjärniga Westin Hotel. Detta trevliga hotell är beläget i en grönskande sluttning och har stilfullt inredda deluxe-rum med vacker utsikt. Alla rum har rymlig terrass eller balkong. Givetvis finns här såväl utomhus- som inomhuspooler och önskar du skämma bort dig själv lite extra efter en dag full av golf, så är ett besök i hotellets högklassiga spa ett givet val.

  På gångavstånd från hotellet hittar du The Dunes Course som öppnade i maj 2010 och The Bay Course som öppnade 2011. The Dunes är en fantastiskt vacker golfbana som slingrar sig i ett typiskt grekiskt landskap med oliv- och citrusodlingar. The Bay Course är något kortare och lägger stor vikt vid strategiskt tänkande.

  Frukostpension, 5 middagar och 5x27-hålsgreenfee per vecka ingår i priset!

  Läs mer här
   

 • Vilamoura, Algarve

  2020-10-22

  I Vilamoura finns verkligen något för alla. Från golfproffset till nybörjaren, beroende på vilken tee man väljer spela, så kan alla utmana sig här. Vi kommer spela på 4 olika banor och varje bana är unik. Något som alla banor har gemensamt är den fantastiska naturen på banorna. Här kan man verkligen njuta av den varierande grönskan samtidigt som man får spela banor i världsklass.

  Vi bor på 4-stjärniga Dom Pedro Vilamoura som ligger nära i marinan. Här är rummen ljusa och fräscha och majoriteten har en balkong som man kan koppla av på efter varvet och innan man går vidare för att utforska den härliga staden. Här hittar man allt inom gångavstånd: fantastisk marina med restauranger och härliga butiker. Ännu närmare är den kilometerlånga sandstranden, där du kan promenera, njuta av havsutsikten eller ta dig ett dopp.

  Läs mer här