Fler nyheter

 • Nytt golfpaket till Teneriffa

  2021-10-28

  Nytt spännande golfpaket till Teneriffa!
  Här kommer ännu en nyhet! Med start i januari 2022 erbjuder vi ett nytt spännande golfpaket till soliga Teneriffa. Boende i närheten av populära Los Cristianos och spel på två banor varav en Europatourbana. Kan det bli bättre? 

  Nyhetsrabatt! Boka senast 26/11 och få 1500:- i rabatt per person! Använd rabattkod Gara.


  Läs mer här

 • Roda Golf, Los Alcázares, Spanien

  2021-10-15

  Spela golf på populära Roda Golf!
  Välkommen till Los Alcázares och Roda Golf på Costa Calidá – ”den varma kusten” – söder om Alicante. Här väntar som namnet antyder ett solsäkert och behagligt klimat, optimalt för en härlig golfsemester.

  Golfen spelas på två trevliga golfbanor. Roda Golf (4 greenfee) samt La Serena (1 greenfee).

  Under din vistelse bor du centralt på Hotel 525 nära torget i kuststaden Los Alcázares. En charmig spansk by med trevliga restauranger och cafeér, lite shopping och en mycket fin sandstrand.

  Läs mer här

 • Doha, Qatar

  2021-08-12

  Fantastisk golf i Doha!
  I Doha möts du av både skyskrapor och vita sandstränder i ett härligt varmt klimat. Här njuter du av en lyxig golfupplevelse med välrenommerade banor. I vårt golfpaket ingår nämligen inte mindre än två Europatourbanor!

  I våra resor ingår spel på två mästerskapsbanor i världsklass, Doha Golf Club och Education City Golf Club. Värmen är torr, ofta med en lätt bris och golfbil ingår på båda banorna för att njuta av behagliga golfrundor.

  Femstjärniga Hilton Doha ligger i stadens diplomatkvarter och härifrån har du inte långt till varken golfbanor, en galleria för shopping, sevärdheter med mera. Vid hotellets privata strand kopplar du av i havsbrisen och njuter av utsikten över det kristallklara havet.

  Läs mer här

 • Vi söker en golfresesäljare

  2021-04-20

  Reslusten hos svenska golfare har vaknat till liv och efterfrågan på våra höstresor 2021 är stor. Det är dags att fylla på med kompetens, glädje och försäljningslusta. Därför söker vi nu en golfresesäljare.

  Läs mer här och dela gärna med er av länken till vänner och bekanta som kan tänkas vara intresserade.

 • Long stay - Islantilla, Andalusien

  2021-03-09

  Nu kan du även åka Long Stay till härliga Islantilla i Spanien! Golfen spelar du på 27-hålsanläggningen Islantilla Golf. Banan håller hög klass och är även känd för den fina utsikten över Islantilla och den vackra kusten. I våra golfpaket för Long Stay ingår även ett antal rundor på natursköna Monacilla Golf och anrika Bellavista Golf som båda ligger ca 4 mil från resorten.

  Du bor bekvämt i tvårumslägenheter på The Residences Apartments alldeles i närheten av Islantilla Golf. Här finns allt du behöver för en behaglig vistelse. Alla lägenheter har balkong och är utrustade med bl.a. luftkonditionering, kyl, ugn, diskmaskin, tvättmasking och wi-fi. Du har dessutom fri tillgång till gym, inomhus- och utomhuspool, jacuzzi och turkiskt bad.

  Läs mer här