Fler nyheter

 • Konopiste, Tjeckien

  2021-05-13

  Äntligen dags för Tjeckien igen!
  Hösten bjuder på ett kärt återseende av Konopiste. Strax innan bladen börjar skifta färg har du chansen att upptäcka detta rustika resmål i öst. Följ med oss på en långweekend eller en vecka i grönskande slottsmiljö.

  Med heldagsgreenfee hinner du golfa mycket, oavsett längd på din resa. Golfbanorna med totalt 45 hål ligger precis utanför dörren på Tjeckiens största golfresort. Parkbanorna utmanar med både bunkers och vattenhinder.
  19:e hålet välkomnar därefter dig på jaktslottets inbjudande uteservering. Efter en svalkande och prisvärd tjeckisk öl kanske SPA-avdelningens olika bad och bastu lockar. Kvällen bjuder sedan på traditionell matkultur, som steken vepro knedlo zelo eller tjeckisk gulash. 

  Med en knapp timme till anrika Prag är utflyktsmålet givet. En stad som gjord för att strosa runt och njuta av arkitektur och kultur i.

  Läs mer här

 • Vi söker en golfresesäljare

  2021-04-20

  Reslusten hos svenska golfare har vaknat till liv och efterfrågan på våra höstresor 2021 är stor. Det är dags att fylla på med kompetens, glädje och försäljningslusta. Därför söker vi nu en golfresesäljare.

  Läs mer här och dela gärna med er av länken till vänner och bekanta som kan tänkas vara intresserade.

 • Long stay - Islantilla, Andalusien

  2021-03-09

  Nu kan du även åka Long Stay till härliga Islantilla i Spanien! Golfen spelar du på 27-hålsanläggningen Islantilla Golf. Banan håller hög klass och är även känd för den fina utsikten över Islantilla och den vackra kusten. I våra golfpaket för Long Stay ingår även ett antal rundor på natursköna Monacilla Golf och anrika Bellavista Golf som båda ligger ca 4 mil från resorten.

  Du bor bekvämt i tvårumslägenheter på The Residences Apartments alldeles i närheten av Islantilla Golf. Här finns allt du behöver för en behaglig vistelse. Alla lägenheter har balkong och är utrustade med bl.a. luftkonditionering, kyl, ugn, diskmaskin, tvättmasking och wi-fi. Du har dessutom fri tillgång till gym, inomhus- och utomhuspool, jacuzzi och turkiskt bad.

  Läs mer här

 • Islantilla Golf Resort, Andalusien

  2021-03-04

  Nu presenterar vi en Spansk nyhet inför höstsäsongen 2021! På Islantilla Golf Resort väntar obegränsad golf på en 27-hålsanläggning i världklass och boende på lyxiga Doubletree by Hilton Islantilla Beach & Golf resort. En svårslagen golfsemester helt enkelt. Välkomna!

  Läs mer här

 • Easton Golf lanserar tourtävlingar

  2021-01-28

  Ett unikt koncept för protävlingar kommer till Sverige! Under mars och april arrangerar Easton Golf en serie proffstävlingar med totalt 900 000 kr i prispengar. Namnet är Easton Golf Spring Tour och vänder sig till proffs och amatörer som vill tävla inför säsongsstarten 2021.

  De första tre deltävlingarna är på Ystad, Sjöbo och Tegelberga golfklubbar under mars månad. En finaltävling spelas sen under en vecka i april på Troia golf utanför Lissabon i Portugal. Anläggningen rankades 2019 av tidningen Golf World som en av de tio bästa på den europeiska kontinenten.

  ”Det känns otroligt roligt att kunna erbjuda nordiska tävlingsspelare möjligheten att tävla om stora prissummor så här tidigt på säsongen. Det har alltid funnits ett vacuum i mars och april där spelare inte kunnat tävla på hemmaplan och i dessa tider är det ju inte heller lätt att ta sig ut i Europa för att hitta tävlingar att spela.”, säger Simon Cedergren projektansvarig på Easton Golf i Malmö.

  Tävlingarna är öppna för alla med handicap 5 eller lägre och det är troligt att vi kan se spelare från hela Norden. Prissumman i de svenska tävlingarna är upp till 150 000 kr och i finalen upp till 450 000 kr. Man kan välja att spela en, flera eller alla tävlingar. Först till kvarn gäller, men med förtur till de som väljer att anmäla sig till alla tävlingar.

  ”Som researrangör i dessa tider behöver vi tänka nytt. Easton Golf har sedan snart 20 år en stark förankring inom svensk golf och på det här sättet hjälper vi både klubbar och spelare att få igång säsongen 2021. Självklart kommer vi följa alla rekommendationer från myndigheter både vad gäller tävlingsspel och resande, så tävlingarna kan genomföras på ett tryggt och säkert sätt”, säger Mattias Wistrand VD på Easton Golf i Malmö.

  Spelarna erbjuds också möjligheten att bo på fina Quality Hotel View i Hyllie utanför Malmö.

  Anmälan till tävlingarna görs som vanligt på Min Golf. Anmälan till hela serien och mer information om tävlingarna hittar du här: https://eastongolf.se/springtour.
  För frågor och mer information kontakta Simon Cedergren på +46 708 439 381 eller simon@eastongolf.se.

  Spelschema

  •    22-23 mars     Ystad Golf Club 
  •    25-26 mars     Sjöbo Golf Club 
  •    28-29 mars     Tegelberga Golf Club 
  •    5-12 april     Troia Golf Club – Final