Skip to main content

El Kantaoui Golf Course - 36 hål

Nära våra hotell ligger El Kantaoui Golf Course som erbjuder två 18-hålsbanor - Panorama och Sea Course. Dessa två banor av olika karaktär gör att din golfupplevelse blir både intressant och omväxlande. Banorna är designade av Fream, Volveridge och Peter Thomson. Golfanläggningen har fina träningsmöjligheter med drivingrange, två puttinggreener, chipping område samt övningsbunkrar. Klubbhuset är trivsamt och har nyligen genomgått en stor renovering. 

Du promenerar 8-10 minuter för att ta dig till golfanläggningen och det finns möjlighet till bagförvaring på golfklubben. Golfvagnar finns att hyra.

Panorama Course
Panorama Course ligger i kuperad terräng med breda fairways och fantastisk utsikt över det glittrande Medel­havet.

Par 72, 5630 m (gul tee), 4787 m (röd tee).

Banbeskrivning Panorama Course: Ladda ner

Sea Course
Banan har en fantastisk utsikt över hela Port el Kantaoui och bjuder på en härlig mix av seaside och olivlundar. Sea Course är relativt flack och smal, vilket kräver precision i slagen. 

Par 73, 5895 m (gul tee), 5066 m (röd tee).

Banbeskrivning Sea Course: Ladda ner

Hotell

Marhaba Palace
Marhaba Palace
Marhaba Palace är ett hotell med utmärkt läge vid Medelhavet som precis har uppgraderats till femstjärnig status. Här finns en privat strand och Port El Kantaoui Golfklubb inom gångavstånd. Närheten m...
Phenicia & Marhaba Palace
Phenicia & Marhaba Palace
Kombinationresa till Tunisien. Bo en vecka på Phenicia i Hammamet och en vecka på Marhaba Palace i Port el Kantaoui. 5 Greenfee på El Kantaoui Golf och 6 Greenfee på Citrus Golf (heldags i mån av plat...