Skip to main content

Islantilla Golf

Islantillas golfbana är en 27-hålsanläggning fördelat på tre slingor som omringar hotellet. Banan invigdes 1992 och har blivit en av de mest välkända i hela Andalusien. Under årens lopp har man arrangerat flera stora tävlingar och har även blivit utmänd som en av Centraleuropas 100 bästa banor av tidningen Golf Digest.

De tre 9- hålsslingorna är väldigt olika vilket ger dig en stor variation på spelet. Anläggningen har dessutom ett mycket fint träningsområde med såväl driving range, som chipping- och puttinggreener, så förutsättningarna finns garanterat för att utveckla din golf ytterligare under semestern.

För veckoresor: Easton har förbokat starttider för 5 dgr/vecka och önskar man spela mer bokas det på plats fritt i mån av tillgång. 

Hotell

Islantilla Beach Golf Resort
Islantilla Beach Golf Resort
Double Tree by Hilton Islantilla Beach & Golf Resort är ett nyrenoverat fyrstjärnigt hotell med 204 rum. Här väntar ett fint boende i fräscha och smakfullt inredda rum som samtliga har balkong. Hotell...
The Residences Islantilla
The Residences Islantilla
The Residences Apartments Islantilla är en påkostad lägenhetsanläggning som erbjuder stora (minst 70m 2 ) trerumslägenheter med alla tänkbara faciliteter. Alla lägenheter är utrustade med bl.a. balkon...