Skip to main content

Valle del Este Golf Club

På Valle del Este Golf Club kan du njuta av din favoritsport i ett fantastiskt landskap och vackra vyer på en bana i mycket fint skick. Breda fairways, upphöjda tees, greener med ett brett utbud av flaggpositioner, samt strategiskt placerade vattenhinder och bunkrar gör varje hål till en utmaning. Av erfarenhet vet vi att vissa höghandikappare kan uppleva banan som teknisk och lite svår. Damspelare bör kunna slå 70 meter från tee och herrspelare 120 meter från tee. Golfbil kan förbokas för personer som önskar det. Vid intresse av att spela en extra runda så ber vi er att kontakta oss via mejl eller per telefon. 
 
Landskapet, öknen i Almeria och glimtar av Medelhavet gör Valle del Este till ett visuellt underverk. Banan öppnade för spel 2002 och designen José Canales har lyckats skapa en bana som för tankarna till ökenbanorna i Arizona med kaktusar och gröna tees utlagda som en skarp kontrast till den torra omgivningen. Dock finns här även en hel del vattenhinder som ställer extra stort krav på dina inspel.

Hotell

Hotel Valle del Este
Hotel Valle del Este
Hotel Valle del Este är ett fyrstjärnigt hotell precis vid golfbanan med träningsområdet precis intill och klubbhuset och pro-shopen integrerade i hotellbyggnaden. Hotellet har stilfulla och välutrust...