Skip to main content

Yas Links Golf Course

Vår hemmabana i Abu Dhabi är Yas Links på den konstgjorda ön Yas. Två golfrundor under semestern spelas på denna bana som ligger ett stenkast från hotellet. Yas Links Golf Course öppnade sin 18-hålsbana år 2010 och är unik i sin utformning med böljande sanddynor och havsutsikt på flera av hålen. Det finns fem utslagsplatser på varje hål som gör att alla, från proffs till nybörjare, kan spela på banan. Åtta av hålen ligger precis längs med strandlinjen och ger en fantastisk utsikt.

Några av hålen blir kluriga när vinden står på, vilket också gör dem till roliga utmaningar. Yas Links erbjuder den typ av utmaningar som attraherar spelare från hela världen. Greenerna är stora och alltid i väldigt bra skick. Klubbhuset är inbjudande och 19:e–hålet lockar med härlig havsutsikt. Gästfriheten är märkbar på hela anläggningen. 

Här ingår dessutom möjlighet till kvällsgolf vid två tillfällen. Yas Links har en 9-hålsbana bestående av par 3-hål som är upplysta med elljus. Två kvällar under semestern kan du testa sitt golfspel efter det att solen har gått ner för dagen, en häftig upplevelse!

Hotell

Crowne Plaza Abu Dhabi Yas Island
Crowne Plaza Abu Dhabi Yas Island
Vårt hotell ligger på Yas Island och fungerar som en egen liten värld i sig. Crowne Plaza är bekvämt, lyxigt och har ett härligt poolområde med utsikt över havet. Hotellet har en privat strand och ett...