Troia GC

Troia Golf Championship Course är designad av Robert Trent Jones Sr och bjuder på en naturskön och spännande golfupplevelse. Banan har flera gånger rankats som en av Portugals bästa och dessutom topp 20 bland samtliga kontinentaleuropas golfbanor. Kustläget gör att banan bjuder på flera vackra och utmanande seaside-hål och sand är ett slående inslag på många av hålen. Banan är platt och lätt att gå. 

Troia Golf Resort har under senare år genomgått en hel del förändringar både vad det gäller 18-hålsbanan vilken idag uppfattas som mer förlåtande en för några år sedan, samt sina träningsområden.  Nya närspelsområden och övningshål gör att du har bästa förutsättningar att finslipa på golfformen.  

I våra Long Stay-resor ingår obegränsat med golf på Troia GC. Dessutom ingår fri tillgång till golfvagn under höstsäsongen 2018. En del förbokade starttider för tävlingar kommer att finnas. Resterande rundor bokas upp 48 timmar i förväg, starttider i mån av plats.

Banegenskaper

Antal hål 18
Avstånd från boende Ca 2 min körning. 10 min promenad.
Hcp-krav 36
Driving range Ja
Puttinggreen Ja
Chippinggreen Ja
Korthålsbana Nej
Pro Shop Ja
Vagn hyra Ja
Elvagn Nej
Golfbil Ja
Klubbor att hyra Ja
Soft spikes krav Ja
Restaurang Ja
Bar Ja

Hotell

Destinationshotell

Troia Apartments
Acala Apartments är trevliga tvårumslägenheter med ett sovrum samt vardagsrum med integrerad köksdel. Köken är fullt utrustade med såväl ugn, spis, diskmaskin...