Skip to main content

Träningsresa med Magnus Persson Atlevi

Förbättra ditt spel med Magnus Persson Atlevi och Easton Golf

Magnus Persson Atlevi är en av Sveriges mest meriterade tour-spelare genom tiderna. Över 30 års tävlingsspel på de stora tourerna med över 600 tävlingar internationellt har gett honom erfarenheter som få kan komma upp till. Lägg till en PGA-tränarutbildning och 6 år som aktiv tränare, så har du ett helhetspaket utan dess like. Just nu fokuserar Magnus på sitt tävlingsspel på Legends-touren, men senast för några år sedan var han tränare på Lunds Akademiska GK nere i Skåne.

Tillsammans satsar vi på Easton Golf och Magnus nu stort på spel- och träningsresor. Vi erbjuder 3 veckoresor under våren, till olika destinationer så att du som spelare kan få resa till just ditt favoritställe.

Vi vill här ge dig möjligheten att förbättra och förfina ditt egna spel genom ett specialanpassat träningsprogram i mindre grupp tillsammans med Magnus. 
Under veckan kommer du träna på de viktiga byggstenarna i golfen. Det långa spelet, chippning och puttning men framför allt hur vi ska tänka ute på golfbanan och ta oss an spelet utifrån våra egna förutsättningar. Resan inkluderar alltså allt från drivingrange, till närspel och mentalt tillvägagångssätt. Magnus mångåriga erfarenhet av eget tävlingsspel och träning kommer garanterat kunna ge dig något som kan appliceras på det egna spelet.

Under veckan kommer du alltså få både träningshjälp och spela golf med Magnus, då han kommer följa med ut på banan för att dela med sig av tips och hjälp kring de olika nycklarna i spelet. Allt för att du ska bli en bättre, men också klokare golfspelare!

De intressanta historierna och alla frågor som kan tänkas ställas under veckan ingår såklart också i priset.

Morgado, Portugal

19/2 - 26/2 2022

Islantilla, Spanien

26/2 - 5/3 2022

Troia, Portugal

3/4 - 10/4 2022

På Morgado kommer du till en anläggning som har allt fokus på golf. Här har det spelats både Europa- och Challengetour. På Morgado finns det 36 hål och bra träningsmöjligheter.
Läs mer om resmålet »

Detta ingår i priset: Flygresa t/r Faro, Transfers t/r flygplats-hotell-golfbanor, 7 nätter i delat dubbelrum, Halvpension (frukost & middag), 5 greenfee inkl. golfvagn, rangebollar vid lektionstillfällen.

Islantillas golfbana är en 27-hålsanläggning fördelat på tre slingor som omringar hotellet. Banan invigdes 1992 och har blivit en av de mest välkända i hela Andalusien.
Läs mer om resmålet » 

Detta ingår i priset: Flygresa t/r Faro, Transfers t/r flygplats-hotell-golfbanor, 7 nätter i delat dubbelrum, Halvpension (frukost & middag), Obegränsad greenfee, tillgång till gym, rangebollar vid lektionstillfällen.

Troia som nyligen blev utnämnd till 8:e bästa banan på kontinenten Europa gör ingen besviken. Banan bjuder på en naturskön och spännande golfupplevelse, bl.a. flera vackra seaside-hål.
Läs mer om resmålet »

Detta ingår i priset: Flygresa t/r Lissabon, Transfers t/r flygplats-hotell-golfbanor, 7 nätter i delat dubbelrum, Halvpension inkl. dryck till maten, 5 greenfee inkl. rangebollar och golfvagn.

Från 15 990:-

Från 15 990:-

Från 16 490:-

 

Hotell

Aqualuz Troia Lagoa Hotel
Aqualuz Troia Lagoa Hotel
Här bor du nära golfbanan (ca 2km) i ett modernt flervåningshus med tennisbanor, utomhuspool och inomhuspool. Rummen är modernt inredda i neutrala färger och har egen balkong samt mindre kitchenette...

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellReslängdLediga platserFrån pris
19/2Stockholm - ArlandaMorgado Golf & Country Club1 vecka415 990:-Boka
19/2Köpenhamn - KastrupMorgado Golf & Country Club1 veckaPå förfrågan15 990:-På förfrågan
19/2Göteborg - LandvetterMorgado Golf & Country Club1 vecka415 990:-Boka
26/2Stockholm - ArlandaIslantilla Beach Golf Resort1 vecka215 990:-Boka
26/2Köpenhamn - KastrupIslantilla Beach Golf Resort1 vecka415 990:-Boka
26/2Göteborg - LandvetterIslantilla Beach Golf Resort1 vecka215 990:-Boka
3/4Stockholm - ArlandaAqualuz Troia Lagoa Hotel1 vecka116 490:-Boka
3/4Köpenhamn - KastrupAqualuz Troia Lagoa Hotel1 vecka216 490:-Boka
3/4Göteborg - LandvetterAqualuz Troia Lagoa Hotel1 vecka216 490:-Boka