Skip to main content

Saadiyat Beach Golf Course

Saadiyat Beach Golf Club ligger på Saadiyat Beach, ca 10 km från Abu Dhabis centrum. Banan är spektakulär och slingrar sig längs flertalet femstjärniga hotell som följer strandlinjen. Karaktärsdragen på banan är sanddynor, sjöar och strategiskt placerade bunkrar fyllda med kritvit sand. Ett annat exotiskt inslag är att gaseller lever fritt i området och bjuder på en unik naturupplevelse.

Banan är enastående på flera olika sätt, både visuellt och med sina utmaningar. Saadiyat Beach GC kan behärskas av spelare på alla nivåer tack vare sina fem olika utslagsplatser på varje hål. Inramningen på det 19:e hålet är magnifik och stämningen förhöjs av den vidunderliga havsutsikten. Banan öppnades 2010 och är designad av Gary Player. 

Även träningsområdena är lite speciella och håller högsta klass. På driving rangen spelas trivsam loungemusik i högtalarna och på den gigantiska puttinggreenen står variationsrikedomen högt i kurs. Sällan har det varit mer inspirerande att utmana sin spelpartner i puttningstävling. 

Par 72. Se film HÄR >>

Hotell

Crowne Plaza Abu Dhabi Yas Island
Crowne Plaza Abu Dhabi Yas Island
Vårt hotell ligger på Yas Island och fungerar som en egen liten värld i sig. Crowne Plaza är bekvämt, lyxigt och har ett härligt poolområde med utsikt över havet. Hotellet har en privat strand och ett...