Skip to main content

The Residences at Mar Menor Golf Resort Longstay (Hotellklass: 4 stjärnor)

Här väntar fyra veckor med toppboende i golfparadiset Mar Menor. 

Vi bor på The Residences i lägenheter med rymlig terrass eller balkong och fri angränsande parkering. De moderna lägenheterna är utrustade med det mesta du behöver för en längre semester (dock ingen diskmaskin). Det finns fullt utrustat kök, värdeskåp, wifi, internationella TV-kanaler, luftkonditionering, värmeanläggning, tvättmaskin, med mera. Under semestern ingår det städning samt byten av lakan och handdukar en gång per vecka.

Alla lägenheter är elegant inredda, har ett vardagsrum med TV, badrum med dusch och badkar samt ett kök med kokplattor och mikrovågsugn. Våra standardlägenheter innehåller ett sovrum och ett badrum men det går bra att (mot tillägg) uppgradera till två sovrum och två badrum om så önskas.

I centrum på området ligger femstjärniga Hotel Intercontinental Mar Menor som ståtar med utmärkt service och alla tänkbara faciliteter. Som Long Stay-gäst har du möjlighet att teckna ett periodbaserat medlemskap för att få tillgång till hotellets spa, gym och inomhuspool.

På området finns det en välsorterad speceriaffär och flera restauranger inom gångavstånd. Bara i närheten av klubbhuset finns det en handfull restauranger där du kan välja mellan japanskt, spanskt, italienskt, irländskt och mexikanskt. Dessutom finns det en internationell restaurang i klubbhuset. Utöver dessa finns ytterligare ett antal restauranger på området Boulevard, strax utanför Mar Menor – cirka 3 km från lägenheterna.

Närmaste orter är Torre Padrero (4 km) och Los Alcázares som ligger 8 km från Mar Menor Golf Resort. I Los Alcázares finns både strand och en stor mataffär (Supermercado). De större städerna Cartagena och Murcia ligger 18 km respektive 49 km bort.

Fakta

Transfertid från flygplatsenCa 75 min med hyrbil (100 km)
Gångavstånd till golfbanaJa, till hemmabanan Mar Menor
Gångavstånd till strandNej, 8 km till Los Alcázares
Balkong på rummetBalkong eller terrass
HavsutsiktNej
ElektricitetJa
HårfönPå förfrågan mot deposit
InomhuspoolFinns på hotellet, mot månadsavgift
UtomhuspoolEj uppvärmd
SafeJa
Satellit-TVJa, med internationella kanaler
WiFi InternetIngår fritt i lägenheten
TvättmaskinFinns i lägenheten
DiskmaskinNej, finns inte
KaffebryggareFinns spansk "espresso-variant"
GymFinns på hotellet, mot månadsavgift
AffärGångavstånd till lokal mataffär
Närmaste stadskärnaTorre Padrero (4 km), Los Alcázares (8 km)

Karta