Skip to main content

Los Moriscos Golf Club

Linksbana vackert belägen på stranden som erbjuder angenäma utsikter över Medelhavet åt ena hållet och bergskedjan Sierra Nevada åt andra hållet. Los Moriscos karaktäriseras av breda och mestadels platta fairways, vilket gör det till en idealisk plats för trevlig semestergolf för spelare på alla nivåer. 

Banan kantas av tropiska palmer, breda konstgjorda sjöar och dryga 60-talet bunkrar som omringar alla greenområden. En del greener är ondulerade och kräver lite mer noggrannhet. 18-hålsbanan är mycket promenadvänlig och grässorten ”Bermuda” gäller på fairways. Banans par är 70 och den spelas relativt kort men låt dig inte luras. Ett antal hål är lite kluriga och det gäller att spela med insidan emellanåt. 

Under en semestervecka ingår 4 greenfee på Los Moriscos. På vägen mellan boendet och golfbanan ligger driving rangen och ett mindre övningsområde för närspel. Hit kan du ta dig till fots om du vill. Vid varje speltillfälle erbjuds transfer mellan hotellet och golfbanan trots att det endast rör sig om en sträcka på 800 m. Dessutom ingår golfvagn och en flaska vatten per runda. Positivt är även att det går bra att förvara sina golfklubbor på klubbhuset mellan golfrundorna. 

Sist men inte minst – 19:e hålet på Los Moriscos håller högsta klass. Klubbhuset ligger på bästa strandläget och ståtar med två riktigt bra restauranger med formidabel utsikt. Den enklare restaurangen serverar tapas och dryck till liten peng medan den finare restaurangen erbjuder bordssittning i stort sett direkt på stranden. Oavsett hur de första 18 hålen går så blir du garanterat nöjd med det 19:e. Här kan du njuta av tillvaron och ha det bra!

Linksbana, 18 Hål, Par 70, 5072 m (gul tee), 4685 m (röd tee)

Film

Hotell

Impressive Playa Granada
Impressive Playa Granada
Det fyrstjärniga hotellet Impressive Playa Granada ligger i Andalusien, 10 km utanför Motril. Hotellet ligger granne med golfbanan intill en härlig sandstrand där du kan koppla av i en bekväm solstol...