Skip to main content

Kundservice - Under resan

Vi på Easton Golf strävar alltid efter att du som kund skall vara så nöjd som möjligt med din golfresa. Här hittar du information om vad du behöver veta under din vistelse på ditt resmål.

Klicka på nedanstående rubriker för att läsa om respektive ämne. Har du ytterligare frågor så kontakta oss gärna.

Om något under din golfsemester inte motsvarar dina förväntningar är det viktigt att du kontaktar vår Eastonvärd på plats eftersom vår ambition är att alltid lösa problemet på plats. 

Tillbaka till huvudsidan

 

Transfer och utflykter

Transfer
Transfer från flygplatsen till hotellet ingår på våra veckoresor. Fordonet kan vara bil eller buss. Valet av fordon beror på hur många resenärer som skall följa med på transfern. Vår Eastonvärd alternativt chaufför tar emot er vid ankomsten med EASTON GOLF-skylt. Information om hur lång tid resan till hotellet tar hittar du på respektive hotellsida här på vår hemsida.

Utflykter
På vissa av våra destinationer kan du förboka specifika utflykter redan innan avresa. Vad som erbjuds på just din resa kan du läsa mer om under ditt resmåls informationssida. Våra Eastonvärdar kommer på plats att berätta mer om vad du inte får missa att uppleva på just ditt resmål. 

Boendet

Boendet
Oavsett om du valt att bo på något av våra hotell eller i lägenhet så är vi säkra på att du kommer få en fantastisk vistelse. Om du har några frågor eller funderingar under din vistelse ber vi dig att kontakta receptionen eller vår Eastonvärd.

Måltider och dryck
Vilka måltider som ingår i din resa är olika från resmål till resmål. För att se exakt vad som gälller för ditt boende ber vi dig att läsa på hotellsidan för ditt hotell här på vår webbplats.

Vatten
Generellt bör man undvika att dricka kranvatten.

Valuta/Betalning/Kreditkort
I tabellen nedan ser du vilka valutor som gäller för respektive land. De flesta av våra hotell accepterar kreditkort, men mer information om detta kan du läsa på respektive hotellsida.

Land Valuta
Norra Cypern Turkisk Lira (TRY)
Portugal Euro (EUR)
Spanien Euro (EUR)
Sydafrika Rand (ZAR)
Tunisien Tunisisk Dinar (TND)
Turkiet Turskisk Lira (TRY)

 

Dricks
Tumregeln är att man bör lämna dricks. Ett riktvärde är ca 10% av kostnaden för det du betalar för och ca motsvarande 3-5 Euro per vecka till städpersonalen.

Golfen

Starttider
Vi har förbokat starttider som ni får av Eastonvärden på plats. Generellt för de flesta av våra Long Stay destinationer är att en viss del av tiderna förbokas samt att man själv bokar en del av tiderna på plats. På veckoresor är samtliga tider förbokade.

Tävlingar
Tävlingar arrangeras och är frivilliga. Startavgiften för tävlingarna ingår inte i resans pris utan betalas på plats. Ta med ditt hcp-bevis då detta kan behöva visas upp innan spel. Nytt hcp-bevis går att skriva ut från www.golf.se

Klädsel
Vårdad klädsel gäller på banan. Piké med krage är ett måste och jeans är förbjudet. Golfskor med softspikes är krav. Spikskor eller liknande får inte användas.

Golffaciliteter
På våra resor ingår olika faciliteter och hjälpmedel. Se information om just din resa på respektive destinationssida. Mer information om vilka typ av golffaciliteter som erbjuds på just ditt resmål kan du läsa under respektive golfbana. Priserna utomlands kan variera från golfbana till golfbana. Ett riktpris på vagnhyra är ca 5 € per runda, Golfbil ca 25-40 € per runda. Om du vill hyra elvagn eller golfbil ber vi dig att kontakta oss på telefon 040-94 75 00 eller info@eastongolf.se.  Har ni på grund av sjukdom krav på golfbil ska den förbokas vid bokningen (läkarintyg ska medtagas på engelska på resan). 

Golflicenser
På vissa golfbanor tillkommer golflicens. Om det gäller din resa så hittar du denna information på ditt resebevis. Detta betalas direkt till golfklubben. Golflicens är ingen avgift som Easton Golf kan påverka eller betala i förväg.

Underhåll eller stängda banor
Ibland måste underhållsarbete göras på banorna för att standarden på golfbanan skall vara så hög som möjligt. Banornas kondition kan variera på grund av klimat och nederbörd och det är inget Easton Golf kan påverka. Om golfbanan tvingas stänga på grund av väderförhållande eller annan anledning utgår ingen ersättning.

Eastonvärdar

Vår representant
Vår Eastonvärd finns på plats hela säsongen om inget annat anges. Eastonvärden ordnar tävlingar, utflykter, gemensamma middagar mm (ingår inte i resans pris utan bokas och betalas på plats). Vår Eastonvärd gör alltid sitt yttersta för att ni ska få en så fantastisk semester som tänkas kan!

Eastonbloggen
Under veckan kommer vår Eastonvärd dokumentera stora och små händelser på vår populära Eastonblogg, blogg.eastongolf.se. Om du inte önskar bli omnämnd på bloggen ber vi dig vänligen att meddela Eastonvärden detta.

Journummer
Under resesäsongen så har vi alltid vårt journummer öppet utanför ordinarie kontorstider. Om ni akut behöver nå oss så är ni alltid välkomna att ringa på:
+46 40 94 75 00. Därefter trycker ni siffan 1 för att kopplas vidare till jourtelefonen.