Skip to main content

Res tryggt och säkert med Easton Golf 

Easton Golfs trygghetspaket

Öppet köp. Avboka utan kostnad och anmälningsavgiften återbetalas. Gäller våra jul- och nyårsresor 2021. Av- eller ombokning måste ske senast 1:a september. Gäller endast nybokningar från 17 juni och framåt.

Byt resekompis kostnadsfritt. Ändra namnen på biljetterna i ditt resesällskap helt kostnadsfritt upp till 7 dagar före avresa. Ändringar görs per telefon.

Ändra tillval. Ändra dina tillval fram till 7 dagar före avresa, du kan både boka på och boka av efter vad du tycker känns rätt när det väl är dags för din resa. Ändringar görs per telefon.

Eastons samarbetspartners. Alla våra samarbetspartners följer myndigheters riktlinjer och krav vad gäller hygien och säkerhet. Din trygghet och säkerhet på våra destinationer är A och O för oss och våra partners.

Eastonvärdar. Våra värdar tar tryggt emot dig på destinationen och vägleder er i säkerhetsrutinerna på plats samt ser till att ni får en härlig vistelse. (minimum 10 resenärer för värd)

Vi reserverar oss för eventuella förändringar i trygghetspaketet då vi befinner oss i en föränderlig värld. 

Din säkerhet är viktig för oss. Vi vill att både ni och vi ska känna trygghet i att resa. Alla våra samarbetspartners följer myndigheters riktlinjer och krav vad gäller hygien och säkerhet. Din säkerhet på våra destinationer är A och O för oss och våra partners. 

Före din resa rekommenderar vi att du laddar ner appen UD-Resklar. Mer information om appen hittar du här. Här uppdateras kontinuerligt lokala restriktioner för varje land. Easton Golf rekommenderar även samtliga resenärer att lista sig på svensklistan vilket du som resenär kan göra direkt i appen. 

Tryggt att flyga?

Vi får in många frågor gällande hur tryggt det är att flyga. På samtliga flygplatser samt under din flygresa är munskydd obligatoriskt. IATA, den största internationella flygorganisationen, har gjort en sammanställning över de viktigaste faktorerna som gör flygning till ett mycket säkert färdmedel:

  • Sätespositionering: Alla passagerare sitter vända i färdriktningen vilket gör att risken är liten för att du skall bli utsatt för smitta jämfört med att sitta mitt emot en medresenär.
  • Ryggstöd: Sätenas höga ryggstöd utgör en barriär som ger ett gott skydd från att bli utsatt för utandningspartiklar från medresenärer bakom och framför dig.
  • Högt luftflöde: Forskning har visat att det höga luftflöde ombord flygplan (från tak till golv) är mer effektivt att stoppa droppsmitta än i andra färdmedel.
  • Luftutbyte: Moderna jetflygplan har ett högt luftflöde där luften byts ut varje 2-3 minuter. Flygplanen är dessutom utrustade med avancerade luftfilter (HEPA-filter) som filtrerar bort 99.9% av alla bakterier, virus och sporer.

Du kan läsa mer ingående om säkerheten ombord flygplan på IATA's hemsida som du hittar här