Skip to main content

Kundservice

Allt om din resa
Här hittar du all information om din resa som du behöver. Kundservice är för enkelhetens skull uppdelat i tre kategorier: Inför resan, under resan och efter resan. Klicka på respektive kategori för att hitta den information du letar efter. Om du mot förmodan inte får den hjälp du behöver av dessa sidor går det bra att kontakta oss. Du hittar alla sätt att kontakta oss på i rutan här till höger. Under kontorstider går det även bra att chatta med oss genom att klicka på den röda rutan nere till höger.
 

Covid-19 - Vad gäller för min resa?

Olika regler gäller för olika länder. Läs informationen via länkarna nedan för mer information om just din destination.

Det du behöver ha redo är ditt covidbevis och ett inreseformulär. Vissa länder kan ha särskilda krav för inresa och det är ytterst viktigt att du läser informationen om vad som gäller för ditt resmål.
Kom ihåg att det är ditt ansvar att uppfylla de krav som krävs för inresa till ditt resmål och att det är landet du reser till som avgör vilka regler som gäller där.

Tänk på att det kan ta tid att fylla i inreseformulär och vi uppmanar att checka in sig på flygbolagets hemsida i förhand med hjälp av bokningsnumret som framgår på er biljett. Klicka här för att se incheckningstid för ditt flygbolag.

Läs mer om Covidbevis och hur du kan ladda ner ditt Covidbevis genom att klicka här.

Regler och inreseförmulär:

Nedan finner du länk till Sweden Abroad, som är en av UDs informationssidor. Här kan du läsa mer om ditt resmåls inreseregler och tillvägagångsätt. Vi på Easton Golf rekommenderar att man håller noga koll på bestämmelserna, för att undvika missförstånd under er resa. 
https://www.swedenabroad.se/sv/

För resmål som kräver att man uppvisar PCR eller Antigen-test vid ankomst har SRF ett samarbete tillsammans med Vaccina. Vaccina har flertalet testorter runt om i landet, och utför både tester och tillhörande läkarintyg för resor.
https://reseintyg.vaccina.se/srf/