Classic - Hammamet, Tunisien

Avslutningsveckan för Easton Golf Academy går till turistorten Hammamet i Tunisien 19-26 april 2019.

Golf och sommarsemester i skön samklang. Golfskola, fem greenfee och strandhotell med halvpension. Vi bor på Sentido Phenica Hotel. Bra väder och trevlig gemenskap utlovas. En golfsemester i Hammamet i Tunisien är den perfekta starten på golfsäsongen för entusiaster, vänner, nära och kära. En golfvecka som förbereder dig inför golfsäsongen 2019. Möjlighet till spel på fina golfbanor i kombination med utsökta träningsförhållanden och ett bekvämt boende.

Under veckan blir det spel och träning på Citrus Golf, en trevlig anläggning med två 18-hålsbanor, La Foret och Les Oliviers. På området finns också en korthålsbana (9 hål) där du kan slipa på närspelet. Golfskolan leds av PGA Professional, Mark Dewdney, som alltid får strålande betyg av våra resenärer. Hans engagemang och sätt att lära ut smittar av sig! 

 

Mer om Hammamet

Hammamet är den charmiga småstaden som lockar med underbara stränder, utmärkt golf och härlig mat. Staden ligger i nordöstra Tunisien, vid medelhavskusten, cirka 60 km sydost om huvudstaden Tunis. Stadskärnan är pittoresk med många butiker och restauranger, och har en välbevarad medina från 1400-talet. Hammamet är en av de rikaste orterna i Tunisien vilket märks inne i staden och i dess omgivningar.

Hammamet är idag en av de största semesterorterna i Tunisien. Den idylliska fiskebyn har lyckats behålla mycket av sin gamla charm även om staden har upplevt en stor tillväxt av besökare de senaste 50 åren. Hammamet består av två stadsdelar. Det nybyggda turistområdet Yasmin Hammamet med breda gator, lyxig marina och delikata fiskrestauranger är den ena. Den andra är den gamla stadsdelen med traditionella mosaikprydda blåa och vita hus. Här finns det många trevliga restauranger som erbjuder traditionella tunisiska maträtter.

Pris från:
14 990:-
Dagar:8
Ingår i priset:Flyg t/r inkl skatter och golfbag. Transfer till hotellet och golfbana t/r. Del i dubbelrum med halvpension. 5 heldagsgreenfee (i mån av plats.) Golfskola. Rangebollar. Välgörenhetstävling den 20 april. Eventuell lokal turistskatt betalas på plats.
Transportsätt:Flyg
Boka resa

Bana på resmålet

Citrus Golf - 36 hål
I Hammamet spelar du på Citrus Golf som är Tunisens största golfanläggning och bestående...

Hotell

Destinationshotell

Sentido Phenicia
****
Fyrstjärniga golf- och tennishotellet, Sentido Phenicia, är beläget vid den vackra stranden ca fem kilometer från Hammamets centrum. Hotellet och badstran...

Avgångar & priser

AvresaHotellPris per person
19 / 4Tunisien, Easton Academy på Hotel Phenicia från Arlanda, 1v15 690:-Välj
19 / 4Tunisien, Easton Academy på Hotel Phenicia från Köpenhamn, 1v14 990:-Välj
19 / 4Tunisien, Easton Academy på Hotel Phenicia från Landvetter, 1v15 690:-Välj