Skip to main content

Sirene

Lyxigt strandhotell och PGA-banor

Belek är Turkiets största golfområde och ligger på bekvämt avstånd från flygplatsen och staden Antalya. Området är mycket uppskattat för sina banor och hotell i världsklass! Här finns allt man kan önska sig av en oförglömlig golfsemester för golfare på alla nivåer.

Sirene Belek Hotel ligger perfekt vid en vacker sandstrand och har ett stort utbud av faciliteter. Inbäddat i en grönskande trädgård finns ett stort och fint poolområde. Här spelar du golf på Antalya Golf Club, som består av två 18-hålsbanor; Pascha och PGA Sultan. Pasha anses dock vara lite mer överkomlig än PGA Sultan som är en utmaning för de flesta spelare. Här erbjuds ett förstklassigt träningsområde.

 • Fler bilder
 • Fler bilder
Kundbetyg
: 4 av 5 stjärnor
4,2/5
Höjdpunkter
 • All Inclusive ingår
 • Spel på PGA-banor i världsklass
 • Boende precis vid stranden
 • Juniorsviter med pool-/havsutsikt
 • Massor av aktiviteter

Golfbana

  Antalya Golf Club

  • Fler bilder
  • Fler bilder
 • Antalya Golf Club består av två 18-hålsbanor; Pasha och PGA Sultan. Dessa båda banor kompletterar varandra perfekt och vissa gäster kommer spela båda banorna under sin golfsemester. Banorna är designade av David Jones och kräver att du spelar smart om du vill lyckas. Pasha anses dock vara lite mer överkomlig än PGA Sultan som är en utmaning för de flesta spelare. Här erbjuds ett förstklassigt träningsområde.

  Pasha Golf Course

  Pasha är det perfekta valet för dig som gillar variation i golfen. Här blandas breda fairways med öppna vikar, doglegs, välplacerade bunkrar, kluriga vattenhinder och böljande greener. Pasha är relativt kort men låt dig inte luras för det. Det gäller att planera sina slag på ett klokt sätt. Den erbjuder dessutom fyra olika tees. Pasha ligger på bästa läge. Banan slingrar sig igenom kristallklara sjöar och gränsar mot en känd tallskog i området, med de spektakulära snötäckta Taurusbergen synliga i fjärran. Det fridfulla lugnet som råder på denna golfbana avbryts endast ett fåtal gånger från de sporadiska lockropen av den lokala härfågeln.
  Parkbana, par 72

  PGA Sultan

  PGA Sultan är designad för toppspelare och utgör därför ett tufft golftest för genomsnittsgolfaren. Banan, som ligger i en vacker naturmiljö, har varit värd för ett antal stora turneringar under de senaste åren. Till saken hör dock att de flesta golfarna uppskattar möjligheten att få testa sina färdigheter på en förstklassig anläggning i en vacker men utmanande miljö. PGA Sultan passar perfekt in i Beleks igenkänningsrika tallskogsmiljö och det har inte snålats på designen. Lokala träskområden har förvandlats till vackra kristallklara sjöar som även fungerar som vattenhinder på många av hålen. Välplacerade bunkrar har också skurits i landskapet och spelar ett spratt vid inspel mot greenerna. Positivt är att banan är gångvänlig och relativt platt.

  Under de första nio hålen handlar det om att vara försiktig från tee och undvika vattenhinder. De sista nio hålen är karakteristiska för Belek med åtskilliga träd som ramar in fairways. Banan är relativt lång, i synnerhet från gul tee.

  Parkbana,par 71

  Antal hål18 hål
  Avstånd från boendeKnappt 800m
  Hcp-krav36
  Driving rangeJa
  PuttinggreenJa
  ChippinggreenJa
  Pro ShopJa
  Vagn hyraJa
  ElvagnJa
  GolfbilJa
  Klubbor att hyraJa
  Soft spikes kravJa
  RestaurangJa
  BarJa

Hotell

  Sirene Belek Hotel (Hotellklass: 5 stjärnor)

  • Fler bilder
  • Fler bilder
 • Sirene Belek Hotel ligger perfekt vid en vacker sandstrand och har ett stort utbud av faciliteter. Inbäddat i en grönskande trädgård finns ett stort och fint poolområde där det ingår solstolar, parasoller, madrasser och strandhandduk. Det femstjärninga hotellet erbjuder all-inclusive, har en bufférestaurang och sex barer.

  Vi bor i rymliga och modernt inredda juniorsviter med pool- eller havsutsikt. Alla rum är nyrenoverade samt utrustade med luftkonditionering, satellit-tv, wifi, minibar, kassafack och balkong. Badrummen har både badkar och separat dusch. Dessutom finns det hårtork, badrock och badtofflor.

  I huvudrestaurangen "Kybele" serveras frukost, lunch och middag. Alkoholhaltiga drycker serveras mellan 10.00-02.00. Lobbybaren har 24-timmarsservice. Dessutom finns det fyra á la carte-restauranger. Inriktningarna är fisk & skaldjur, italienskt, turkiskt och asiatiskt.

  För aktiva gäster finns ett brett utbud av aktiviteter såsom vattensporter, tennis, bordtennis, boccia och spelrum. Vill du hellre koppla av kan du besöka hotellets trevliga spa-avdelning som du har fritt tillträde till. Det innebär åtkomst till bastu, turkiskt bad (hamam), inomhuspool och gym. Spa-avdelningen erbjuder även ett stort antal terapi- och skönhetsbehandlingar mot kostnad.

  All-Inclusive (per vecka)Ja
  Gångavstånd till golfbanaJa, ca 800 m. Fri shuttle finns också
  Gångavstånd till strandJa, kort promenad
  Balkong på rummetBalkong
  HavsutsiktJa, pool och/eller hav på alla våra rum
  ElektricitetAdapter behövs ej
  HårfönJa
  InomhuspoolJa, ingår i spa-avdelningen
  UtomhuspoolJa, ej uppvärmd
  MinibarIngår. Det finns också vattenkokare, te, kaffe och vatten på rummet.
  SafeJa
  Satellit-TVJa
  WiFi InternetFritt wifi ingår
  GymJa
  Närmaste stadskärnaKadriye centrum, 6 km
  Transfertid från flygplatsenca 35 min

Väder

jan feb mar apr maj jun
Dag151518212530
Natt668111519
Soltimmar46791012
jul aug sep okt nov dec
Dag343431262116
Natt22221915118
Soltimmar131211965

Karta

Bra att veta

Nedan hittar du våra vanligaste frågor och svar. Om du inte kan hitta svaret på din fråga, tveka inte att kontakta oss genom att maila till info@eastongolf.se eller ringa till 040 - 94 75 00.

Inreseregler - Covid-19

 • Inreseregler Turkiet och Norra Cypern

  Sedan den 1 juni 2022 är kravet om uppvisande av negativt PCR-test, vaccinationsintyg eller ett antigentest upphävt.

  Turkiet har lättat på flertalet åtgärder som tidigare införts med anledning av smittspridningen i landet. HES-kod och ifyllande inreseformulär erfordras ej längre för Turkiet, men dock för Norra Cypern (klicka här för formulär).

  Mer information hittar du på Sweden Abroad.

Gloria Verde

Gloria Verde

 • Turkiet
 • All Inclusive
Kaya Belek

Kaya Belek

 • Turkiet
 • All Inclusive
Belek med Svensk Seniorgolf

Belek med Svensk Seniorgolf

 • Turkiet
 • All Inclusive