Skip to main content

Tjeckien - Konopiste

Endast 4 mil från Prag ligger Konopiste Golf & Spa Resort. I den vackra slottsparken breder sig två mästerskapsbanor fram - Radecky Course och D´Este Course. Anläggningen har även en 9-hålsbana och mycket bra träningsmöjligheter.
 

Snabbfakta

45-hålsanläggning intill hotellet
Långweekend eller veckoresa
Heldagsgreenfee
Slottsmiljö
Endast 4 mil från Prag

Golfbanorna
Golfen har du precis utanför dörren! Två mästerskapsbanor med 18 hål finns - Radecký Course och d’Este Course. Dessa parkbanor omfamnar hela resorten. Banorna ligger i det rullande landskapet som kantas av skog. Heldagsgreenfee ingår. På både Radecký och d'Este utmanas du av bunkers och vattenhinder. D'Este är något bredare. Du har även tillgång till det stora träningsområdet. Golf & SPA resort Konopiste har dessutom en 9-hålsbana som även den ingår i din heldagsgreenfee (i mån av plats).  Läs mer »

En långweekend kan vara lösningen för att få livspusslet att gå ihop. Kanske fem dagar funkar bäst. Vi hälsar dig också välkommen på en veckoresa. Hela gänget kommer samma dag och golfar ihop. 

Hotellet
Konopiste Golf & SPA resort är ett traditionellt tjeckiskt hotell i slottsmiljö. Jaktslottet är omgivet av böljande lummiga lundar och slottspark. Njut av doften av blommande rosor i en pittoresk miljö. 
Hotellrummen finns både i själva slottet och i fyra omgivande byggnader. I jaktslottet tronar även restaurang Tee nr 19 med sin rymliga terrass. Rustika restaurang Steakhouse St.Florián härbärgerar i en renoverad lada. Även här finns gott om plats på terrassen. Läs mer »

Film

»

Bana

Konopiste GC
Konopiste GC
Radecky Course & D´Este Course - två mästerskapsbanor med 18 hål ligger vackert i ett något böljande landskap, omgivet av skogar och åkerlandskap. Banorna har många bunkers och vattenhinder som...

Hotell

Golf & SPA Resort Konopiste
Golf & SPA Resort Konopiste
Konopiste Golf & SPA resort är beläget i ett jaktslott i en grönskande slottspark med blommor. Parken omfamnas av golfbanorna och sedan tar skogs- och åkermark vid. Med bara en timme till Prag är det...