Skip to main content

Cape St Francis

Vår Long Stay-resa till Cape St Francis i Sydafrika ger dig tid till att verkligen njuta av allt vad detta fantastiska land har att erbjuda. Cape St Francis erbjuder en miljö utöver det vanliga med milslånga sandstränder, inte mindre än 4 naturreservat och givetvis massor av spännande golf. Välkomna till en unik Long Stay-vistelse i Sydafrika!

Snabbfakta

Long Stay i underbara Sydafrika
Spel på två spännande banor
Hyrbil ingår i priset
 Nära till oförglömliga naturupplevelser 

Golfbanorna
Ca 8 km från hotellet ligger våra bägge banor, St Francis Bay och St Francis Links.
St Francis Bay är en charmig parkbana som löper ner till stranden i närheten av byn St Francis Bay. Detta är en relativt lättspelad bana med 9 hål av parkkaraktär och 9 av linkskaraktär. 
St Francis Links är lite mer utmanade och är en så kallad Jack Nicklaus Signatur. En slående vacker bana och det är fullt förståeligt att den är rankad som nummer 6 i Sydafrika.  Läs mer »
 
Lägenheterna
Boendeområdet är det en charmig by bestående av strandhus, lägenheter och cottages. Våra 2-sovrumslägenheter är som gjorda för att kunna bo en längre tid  och är utrustade med allt du behöver under din vistelse. Lägenheterna har antingen balkong eller terass och till alla lägenheter finns det tillgång till gemensamma grillplatser. Läs mer »
 

Utflyktsmöjligheter
Sydafrika har så mycket mer än golf att erbjuda med sina vidder och storslagna natur. Runt Cape St Francis är möjligheterna många och på resortet har man många tips och idéer  på utflyktsmål. Kanske en biltur längs den berömda Garden Route, vandra bland sanddynor eller varför inte en dagstur upp i dom vackra bergen bland raviner och dalar. Här finns även ett rikt fågelliv.

Väder

Banor

St Francis Bay
St Francis Bay
St Francis Bay är en medellång, spelarvänlig bana, men ändå inte någon barnlek. 9 hål är av linkskaraktär och 9 mer av parkkaraktär – sammantaget en härligt charmig och familjär bana. Banan, som från...
St Francis Links
St Francis Links
St Francis Links är en bana ritad av legendaren Jack Nicklaus. Långa fairways och rikligt med vattenhinder håller dig sysselsatt under rundan och det är ingen överraskning att den rankas så högt som n...

Hotell

Cape St Francis Bay Resort
Cape St Francis Bay Resort
Cape St Francis är en charmig ”by” med strandhus, lägenheter och cottages. Våra rymliga 2-sovrumslägenheter ligger bra placerade nära restaurangen och baren, och de är gjorda för att men bekvämt skall...

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellReslängdLediga platserFrån pris
1/11Stockholm - ArlandaCape St Francis Resort3 veckor423 990:-Boka
1/11Stockholm - ArlandaCape St Francis Resort4 veckor426 990:-Boka
1/11Köpenhamn - Kastrup Cape St Francis Resort3 veckor424 590:-Boka
1/11Köpenhamn - Kastrup Cape St Francis Resort4 veckor426 990:-Boka
1/11Göteborg - LandvetterCape St Francis Resort3 veckor424 590:-Boka
1/11Göteborg - LandvetterCape St Francis Resort4 veckor426 990:-Boka