Skip to main content

Oude Werf Hotel (Hotellklass: 4 stjärnor)

Med anor från 1802 är Oude Werf Hotel Sydafrikas äldsta och mest historiska hotell! Hotellet ligger i en herrgård på en tidigare kyrkogård i hjärtat av Stellenbosch och restaureringarna har varit många. Två gånger under årens lopp har hotellet brunnit ner till grunden. 

Dagens skapelse härstammar från 2007 och är ett känt landmärke i Stellenbosch. De 58 hotellrummen på Oude Werf Hotel har en modern inredning inspirerad av Kapprovinsen med viktorianska antikviteter. Alla rum är olika och inredda med unika teman. Badrummen har dubbla handfat och ett separat badkar. Våra superior-rum har en sittgrupp, satellit-TV, luftkonditionering och tillgång till internet. Minibar, Nespresso-bryggare och värdeförvaringsskåp är andra bekvämligheter som erbjuds.

Hotellet har en utomhuspool som omges av en charmig hotellträdgård. En passande plats för lite lugnare ögonblick. I samband med vistelsen kan du äta gott på Oude Werf Restaurant som serverar traditionella hemlagade och moderna gourmeträtter. Hotellrestaurangen erbjuder möjligheten att avnjuta middagen under bar himmel. 

Detta gemytliga hotell i ett historiskt område i Stellenbosch ligger endast tio minuters promenad från The Stellenbosch Village Museum och Stellenbosch University. Inom promenadavstånd finns det också flera butiker, museum, konstgallerier och byggnadsverk med spännande arkitektur. 

Fakta

Transfertid från flygplatsenKapstaden 45 min
Halvpension (per vecka)Nej, frukost ingår
ElektricitetAdapter behövs
HårfönJa
UtomhuspoolJa
MinibarJa
SafeJa
Satellit-TVJa
WiFi InternetJa
KaffebryggareNespresso-bryggare
GymNej
AffärMataffär 200-300 m
Närmaste stadskärnaStellenbosch promenadavstånd

Karta