Skip to main content

Milnerton Golf Club

Milnerton Golf Club erbjuder spektakulär utsikt över toppen av Taffelberget, Robben Island och Rietvlei Conservation Area. Faktum är att en klar dag är banan en av de mest visuellt vackra och unika i Sydafrika.

Med relativt få träd är en av banans skatter Atlanten som ligger i väntan, tillsammans med lagunen, för att göra anspråk på bollarna hos golfarna riktiga krokar och sprayer. Ljudet från de kraschande vågorna tar bort andra distraktioner och ger en känsla av lugn som gör att du verkligen kan njuta av din runda utan att tappa fokus.

Banan är en typisk linksbana. Efter dina första nio är halvvägshuset ett bra ställe att äta en lätt måltid innan du fortsätter ut för att avsluta din runda. Efter din runda kan du belöna dig själv genom att spendera ett tag i klubbens femstjärniga lounge, som ligger vackert precis vid stranden.

18 hål, Par 72, 5796 m (gul tee), 5011 m (röd tee)

Hotell

Oude Werf Hotel
Oude Werf Hotel
Med anor från 1802 är Oude Werf Hotel Sydafrikas äldsta och mest historiska hotell! Hotellet ligger i en herrgård på en tidigare kyrkogård i hjärtat av Stellenbosch och restaureringarna har varit mång...
The Vineyard Hotel
The Vineyard Hotel
Vineyard Hotel ligger i stadsdelen Claremont i Kapstaden, nära Kirstenbosch botaniska trädgård. Detta hotell är en elegant anläggning och erbjuder gäster två restauranger, en inomhuspool och en utomhu...