Skip to main content

De Zalze Golf Estate

Golf i vinlandskap

De Zalze Golf Estate ligger mellan vingårdarna Spier Wine Estate och Kleine Zalze Wine Estate. 

De Zalze Golf Estate är ett relativt nytt tillskott bland de många golfbanorna i området runt Kapstaden. De Zalze är en utmärkt parkbana mellan vinrankorna och bergskedjorna. Banan kantas av vinrankor, vackra bäckar och vattendrag. Dessutom utgör Stellenbosch-bergen ett utmärkt vindskydd för golfbanan.

Golfbanan är en kul utmaning i vacker omgivning. Banan kräver god precision från tee och har en mycket bra blandning av parkhål där greenerna i huvudsak skyddas av vatten och ekkantade Blaauwklippen-floden som flyter fram längs med banan. Minnesvärt från signaturhålet (12:an) är att du peggar du upp på en spektakulär ö-tee.

Det vita klubbhuset i klassisk stil har restaurangservering och du kan köpa viner på vingården. Dessutom är träningsanläggningen utmärkt och i greenfeen ingår det rangebollar.

Park- och linksbana
18 hål, par 72

Gul 5937 m, röd 5083 m

Hotell

Pearl Valley Golf Lodges
Pearl Valley Golf Lodges
Pearl Valley Golf Lodges som vi bor på under hela vistelsen ligger mitt på golfbanan. Här bor vi i lyxiga hus på ca 200m2. Alla hus har 3 sovrum med egna toaletter och badrum. Många av rummen har dess...