Skip to main content

Costa Dorada GC

Costa Dorada Golf Club öppnades redan 1983 och är regionens äldsta golfbana. Den charmiga medlemsbanan ligger strax norr om Tarragona och bilturen från boendet tar ca 35 minuter.

Äkta spansk golfkultur kännetecknar golfbanan i Costa Dorada. En park- och skogsbana där varje hål har en egen karaktär, varje slag kräver eftertanke och banan är vackert integrerad i naturlig och lummig medelhavsmiljö. Layouten är klassisk med doglegs och hål som är kantrade av träd. Precision och raka slag värdesätts högre än långa slag på denna intressanta golfbana. Under 2017 genomgick golfbanan ett ansiktslyft då fem nya hål anlades för att hänga med i den nutida utvecklingen av en golfbana. Costa Dorada erbjuder stor variation och passar alla typer av golfspelare, från nybörjare till låghandikappare.

Det charmiga klubbhuset är skapat som ett traditionellt katalanskt hus på landsbygden. Klubbhuset har nyligen renoverats och utökat med en modernare ombyggnad som en kontrast till det rustika originalet. Ett utmärkt vattenhål efter avslutad golfrunda där restaurangen har specialiserat sig på katalansk mat. I klubbhuset finns det även omklädningsrum och en cafeteria.

Klassiska Costa Dorada Golf Club är raka motsatsen till moderniteterna på Bonmont GC. Varför inte krydda din golfresa och lägga till obegränsad golf även på denna golfbana. Mot ett förmånligt tillägg kan du hemifrån förboka obegränsat med golf även på denna banan.

Uppvärmningsmöjligheterna innan golfrundorna är goda med driving-range, inspelsyta och två puttinggreener. 
Park- och skogsbana, par 72, 5978 meter (gul tee)

På Costa Doradas hemsida får du en virtuell rundtur av banan. Klicka här.

Film

Hotell

Pierre & Vacances Bonmont
Pierre & Vacances Bonmont
Pierre & Vacances Bonmont ligger direkt i anslutning till golfbanan Bonmont, utmed banans 14:e hål. Detta är det perfekta boendet för dig som vill ha banan utanför dörren och spela så mycket golf du s...