Skip to main content

Isla Canela

Boendet Isla Canela Golf Apartments ligger precis vid golfbanan Isla Canela. Inramningen och närheten till golfbanan ger boendet ett fridfullt lugn och behaglig karaktär.

Lägenheterna är moderna och färdigställdes under våren 2017. De är rymliga och smakfullt inredda med två sovrum och två badrum. Det finns ett fullt utrustat kök, tvättmaskin, kaffebryggare och hårtork. Däremot saknas det diskmaskin i lägenheterna. 

Wifi ingår i lägenheterna och det finns HDMI-kabel för uppkoppling mot TV om så önskas eftersom det saknas internationella tv-kanaler. Elektricitet ingår kostnadsfritt upp till 125€ per månad och lägenhet. Därutöver innebär det en kostnad men hittills har ingen lägenhetsgäst behövt betala extra för elektricitet. 

Parkering ingår (1 plats per lägenhet) vid lägenheten. Städning ingår var 15:e dag. Informera receptionen om det finns behov av extra handdukar eller lakan så levereras det till lägenheten. Vid ankomst gäller incheckning på hotellet på området. Hotellreceptionen är öppen dygnet runt. Hotellet har också ett poolområde som gäster kan utnyttja året om eftersom poolen vid lägenheterna endast är öppen under sommarhalvåret. 

Från Isla Canela tar det endast 5-10 minuter med bil till den gemytliga gränsstaden Ayamonte där det finns gott om restauranger och promenadstråk.

Fakta

Transfertid från flygplatsenCa 1 h (70 km) från Faro, ca 1,5 h (155 km) från Sevilla
Gångavstånd till golfbanaJa, cirka 15-20 minuters promenad
Balkong på rummetBalkong eller terrass
ElektricitetKostnadsfritt upp till 125 euro/månad
HårfönJa
UtomhuspoolJa
WiFi InternetJa, fritt i lägenheterna.
TvättmaskinJa
DiskmaskinNej, saknar diskmaskin
KaffebryggareJa
Affärca 3 km till närmaste matbutik
Närmaste stadskärnaAyamonte ca 5 km

Karta