Skip to main content

Quinta do Vale Golf

Quinta do Vale är vår utflyktsbana som man kan köpa till om man önskar spela här. Quinta do Vale ligger 15 km från Isla Canela och är designad av mästaren Severiano Ballesteros. Banan ligger vackert inbäddad i den trivsamma naturen och erbjuder en trevlig utsikt över floden Guadiana. 

Quinta do Vale utgör ett test för de flesta golfare och på vissa hål gäller det att placera utslagen på rätt ställen. Fairways är förhållandevis breda men många hål spelas dogleg och det finns en del strategiskt placerade hinder som det gäller att undvika. De 18-hålen på Quinta do Vale har par 72 och är jämnt fördelade mellan par 3, par 4 och par 5. Det finns nämligen sex hål av varje. 

Klubbhuset är nybyggt och restaurangen/baren är en perfekt samlingsplats efter en avslutad golfrunda. Panoramavyn över dalen från terrassen vill du inte missa! I klubbhuset finns det även en komplett proshop och ett gym. Träningsfaciliteterna på Quinta do Vale inkluderar driving range, puttinggreen och närspelsområden. 

Parkbana, 18 hål, par 72, 5757 m (gul tee), 4803 m (röd tee)

Hotell

Isla Canela
Isla Canela
Boendet Isla Canela Golf Apartments ligger precis vid golfbanan Isla Canela. Inramningen och närheten till golfbanan ger boendet ett fridfullt lugn och behaglig karaktär. Lägenheterna är moderna och f...