Andalusien - Playa Granada

Välkommen till Spanien och kuststräckan i Andalusien som kallas Costa Tropical. Det oupptäckta resmålet Playa Granada ligger direkt vid stranden, söder om Granada, i en region där tropiska frukten Chirimoya odlas. Klimatet är perfekt med 320 soldagar per år och lagom temperatur. Det är inte för varmt på sommaren och inte för kallt på vintern. Idealiska förutsättningar för golfspelare på semester med andra ord. Medeltemperaturen är 20 grader dagtid ända in i november månad. 

Snabbfakta

Strandnära hotell och golf
Prisvärd resa inklusive romprovning
Halvpension och golfvagn ingår
Två restauranger direkt vid havet

Golfbanorna
Los Moriscos är en linksbana vackert belägen på stranden som erbjuder angenäma utsikter över Medelhavet åt ena hållet och bergskedjan Sierra Nevada åt andra hållet. Klubbhusets båda restauranger vid stranden inbjuder till förstklassiga golfstunder på 19:e hålet med skön stämning och bedårande utsikt. Att golfresorna till Playa Granada också inkluderar kostnadsfria golfvagnar samt har utmärkta starttider på morgonen gör inte saken sämre. Läs mer »

Hotellet
Playa Granada Club Resort & Spa är som klippt och skuret för gäster till Easton Golf. En fyrstjärnig resort & spa-anläggning bara ett stenkast från stranden och golfbanan. I boendekonceptet ingår halvpension inklusive dryck till måltiderna och ett fritt spa-besök. Möjlighet att köpa till All Inclusive finns. Dessutom kryddas semesterveckan med romprovning i form av utflykt en dag. Läs mer »

Film

 

Väder

Bana

Los Moriscos Golf Club
Los Moriscos Golf Club
Linksbana vackert belägen på stranden som erbjuder angenäma utsikter över Medelhavet åt ena hållet och bergskedjan Sierra Nevada åt andra hållet. Los Moriscos karaktäriseras av breda och mestadels pla...

Hotell

Playa Granada Club Resort & Spa
Playa Granada Club Resort & Spa
Det fyrstjärniga hotellet Playa Granada Club Resort & Spa ligger i Andalusien, 10 km utanför Motril. Hotellet ligger granne med golfbanan intill en härlig sandstrand där du kan koppla av i en bekväm s...

All Inclusive

Nyhet! Du kan nu köpa till All Inclusive på Playa Granada. I detta paket ingår följande:

  • Fri dryck vid poolbaren från kl 10 till 24
  • Frukost, lunch och middag i huvudrestaurangen med fri dryck
  • Snack service från kl 11.30 till 18.30
  • Fri dryck på nattklubben till kl 24

Priset för All Inclusive-paketet är 1 100:- per person och vecka och du väljer detta i "Pension"-menyn när du bokar din resa.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellReslängdLediga platserFrån pris
2/11Göteborg - LandvetterPlaya Granada Club Resort & Spa1 vecka412 190:-Boka
3/11Stockholm - ArlandaPlaya Granada Club Resort & Spa1 vecka411 990:-Boka
3/11Köpenhamn - KastrupPlaya Granada Club Resort & Spa1 vecka412 190:-Boka
9/11Göteborg - LandvetterPlaya Granada Club Resort & Spa1 vecka412 190:-Boka
10/11Stockholm - ArlandaPlaya Granada Club Resort & Spa1 vecka411 990:-Boka
10/11Köpenhamn - KastrupPlaya Granada Club Resort & Spa1 vecka412 190:-Boka