Skip to main content

Andalusien - Playa Granada

Välkommen till Spanien och kuststräckan i Andalusien som kallas Costa Tropical. Det oupptäckta resmålet Playa Granada ligger direkt vid stranden, söder om Granada, i en region där tropiska frukten Chirimoya odlas. Klimatet är perfekt med 320 soldagar per år och lagom temperatur. Det är inte för varmt på sommaren och inte för kallt på vintern. Idealiska förutsättningar för golfspelare på semester med andra ord. Medeltemperaturen är 20 grader dagtid ända in i november månad. 

Snabbfakta

Strandnära hotell och golf
Prisvärd resa inklusive romprovning
Halvpension och golfvagn ingår
Två restauranger direkt vid havet

Golfbanorna
Los Moriscos är en linksbana vackert belägen på stranden som erbjuder angenäma utsikter över Medelhavet åt ena hållet och bergskedjan Sierra Nevada åt andra hållet. Klubbhusets båda restauranger vid stranden inbjuder till förstklassiga golfstunder på 19:e hålet med skön stämning och bedårande utsikt. Att golfresorna till Playa Granada också inkluderar kostnadsfria golfvagnar samt har utmärkta starttider på morgonen gör inte saken sämre. Läs mer »

Hotellet
Playa Granada Club Resort & Spa är som klippt och skuret för gäster till Easton Golf. En fyrstjärnig resort & spa-anläggning bara ett stenkast från stranden och golfbanan. I boendekonceptet ingår halvpension inklusive dryck till måltiderna och ett fritt spa-besök. Möjlighet att köpa till All Inclusive finns. Dessutom kryddas semesterveckan med romprovning i form av utflykt en dag. Läs mer »

Film

 

Väder

Bana

Los Moriscos Golf Club
Los Moriscos Golf Club
Linksbana vackert belägen på stranden som erbjuder angenäma utsikter över Medelhavet åt ena hållet och bergskedjan Sierra Nevada åt andra hållet. Los Moriscos karaktäriseras av breda och mestadels pla...

Hotell

Playa Granada Club Resort & Spa
Playa Granada Club Resort & Spa
Det fyrstjärniga hotellet Playa Granada Club Resort & Spa ligger i Andalusien, 10 km utanför Motril. Hotellet ligger granne med golfbanan intill en härlig sandstrand där du kan koppla av i en bekväm s...

Inför resan

Pass

Passet måste vara giltigt under hela resan. Passet får inte vara skadat eller reparerat.

Reseförsäkring

Sverige har sjukvårdsavtal med Spanien (inom EU) så det är viktigt att du tar med ditt kort från försäkringskassan. Du kan enkelt beställa hem ett nytt kort via försäkringskassans hemsida (www.forsakringskassan.se/). Tänk på att det skickas hem till din folkbokföringsadress samt att det kan ta upp till 10 arbetsdagar efter beställningen är genomförd. Vill du komplettera din försäkring, rekommenderar vi ERV reseförsäkringar som ger dig ett bra skydd för en relativt liten kostnad. Telefon: 0770-456900, www.erv.se

Vaccinationer

Du bör ha tillräckligt grundskydd för polio, difteri och stelkramp. Kontakta din vårdcentral eller vaccinationscentral, eller se www.vaccination.nu

Flygbiljett

Din biljett för resan är ditt resebevis samt flygbiljett tillsammans med giltigt pass. Du kan när som helst logga in på din bokning via vår hemsida och beställa ett nytt resebevis. Observera att det är tiden på flygbiljetten som gäller, om tiden skiljer på flygbiljetten och ditt tidigare resebevis från oss.

Flygbolag och Terminal

Vid bokning av din resa framgår vilket flygbolag som används för din specifika avgång. Denna information finns även med på din flygbiljett. För vidare information om terminal hänvisar vi till respektive flygplats hemsida.

Incheckning

Incheckning öppnar 2 timmar före avgång. Vi rekommenderar att du är på flygplatsen minst 90 minuter före avgång.

Bagage

Norwegian: 20 kg bagage + 10 kg handbagage + golfbag (max 20 kg).

Använd gärna bärbag då bagageutrymmet på planet är begränsat. Tänk på att golfbagsfodralet normalt sätt endast får innehålla en golfbag, ett par skor samt ett 3-pack bollar. Det vill säga att det är endast detta som du har rätt att få ersättning för av försäkringsbolaget vid förlorat/skadat bagage. Hör gärna efter med ditt försäkringsbolag om vad som gäller för just din resa. Innan du lämnar ankomsthallen bör du kontrollera ditt bagage så att allt är oskadat. Vid skada ska detta anmälas direkt, innan ni lämnar ankomsthallen. Observera att det i handbagaget endast får finnas vätskor, krämer, geléer och sprayer i behållare som rymmer max 100 ml (1 dl). Dessa skall placeras i en genomskinlig och återförslutningsbar enlitersplastpåse. En enliterspåse per passagerare.

Mat & dryck på flyget
Norwegian: Mat & dryck ingår ej men kan köpas ombord.

Observera att Easton Golf reserverar sig för bristande måltider/snacks ombord.

Ankomst

Vår Eastonvärd alternativt chaufför tar emot er vid ankomsten med EASTON GOLF-skylt. Transfern från flygplatsen till hotellet tar cirka 1h 20min.

Lokal turistskatt

Vissa resmål har börjat införa lokal turistskatt som varje resenär måste betala direkt till hotellet vid utcheckning. Detta är inga avgifter som Easton Golf kan påverka eller betala i förväg.

Tullbestämmelser

Spanien är medlem i EU och därav är det EUs tullbestämmelser som gäller. Inom EU så gäller följande regler: du måste ha fyllt 20 år, du ska själva transportera (eller bära) alkoholen samt att alkoholen måste vara för ditt eller din familjs privata bruk. Du får ta med dig 10 liter spritdrycker, 90 liter vin, 20 liter starkvin samt 110 liter öl. För vissa läkemedel krävs uppvisande av läkarintyg. Vänligen gå in på www.tullverket.se om ni har fler frågor. Notera att det är den enskilde resenärens eget ansvar att hålla sig à jour gällande tullregler för respektive inreseland.  

Valuta/Betalning/Kreditkort

I Spanien är valutan Euro. Hotellet och golfklubben accepterar kreditkort.

Dricks

Man bör lämna dricks. Ett riktvärde är cirka 10 % till taxichaufför och restaurang och cirka 3-5 Euro till städerska per vecka.

Vatten

Undvik att dricka kranvatten.

Golf

Vi har förbokat starttider som ni får på plats av Eastonvärden. Tävlingar arrangeras och är frivilliga. Startavgiften för tävlingarna ingår inte i resans pris utan betalas på plats, Ta med ditt hcp-bevis då detta kan behöva visas upp innan spel. Nytt hcp-bevis går att skriva ut från www.golf.se

Klädsel

Vårdad klädsel gäller på banan. Piké med krage är ett måste och jeans är förbjudet. Golfskor med softspikes är krav. Spikskor eller liknande får inte användas.

Golffaciliteter

Golfvagn är inkluderat under ordinarie speldagar. Bil kostar ca 23 Euro per runda och ska gärna förbokas innan avresa. Vänligen kontakta kontoret på 040 94 75 00 om ni önskar golfbil. Observera att priserna är cirka priser och att Easton Golf reserverar sig för eventuella ändringar.

SPA

Hotellet har ett spa med varierande behandlingar (mot tillägg). Under semestern har du 1 fritt inträde till SPA-avdelningen. Extra inträde kan köpas på plats mot kostnad.

Upplevelser

För att göra din semester så fantastisk som möjligt och för att du ska kunna ta med dig en massa minnen hem i bagaget så vill vi gärna skriva några rader om just din destination. Vårt hotell Playa Granada Club Resort & Spa ligger i Andalusien. Närmsta stad heter Montril och ligger cirka 10 km bort. I staden finns många trevliga torg, intressanta kyrkor och den är känd för att vara ett utmärkt shoppingstopp för turister i området kring Costa del Sol. Motril erbjuder även ett stort utbud av barer och bra restauranger. 

Vår representant

Våra Eastonvärdar finns på plats hela säsongen. Eastonvärden ordnar tävlingar, utflykter, gemensamma middagar mm (ingår inte i resans pris utan bokas och betalas på plats). Våra Eastonvärdar gör alltid sitt yttersta för att ni ska få en så fantastisk semester som tänkas kan!

Eastonbloggen

Under veckan kommer vår Eastonvärd dokumentera stora och små händelser på vår populära Eastonblogg. Om du inte önskar bli omnämnd på bloggen ber vi dig vänligen att meddela Eastonvärden detta. 

All Inclusive

Nyhet! Du kan nu köpa till All Inclusive på Playa Granada. I detta paket ingår följande:

  • Fri dryck vid poolbaren från kl 10 till 24
  • Frukost, lunch och middag i huvudrestaurangen med fri dryck
  • Snack service från kl 11.30 till 18.30
  • Fri dryck på nattklubben till kl 24

Priset för All Inclusive-paketet är 1 100:- per person och vecka och du väljer detta i "Pension"-menyn när du bokar din resa.

Karta

Avgångar & priser

Sida 1 av 4

AvresaAvreseortHotellReslängdLediga platserFrån pris
4/3Stockholm - ArlandaPlaya Granada Club Resort & Spa1 vecka412 390:-Boka
4/3Stockholm - ArlandaPlaya Granada Club Resort & Spa2 veckor416 990:-Boka
4/3Köpenhamn - KastrupPlaya Granada Club Resort & Spa1 vecka210 790:-Boka
4/3Köpenhamn - KastrupPlaya Granada Club Resort & Spa2 veckor417 590:-Boka
4/3Göteborg - LandvetterPlaya Granada Club Resort & Spa1 vecka212 490:-Boka
4/3Göteborg - LandvetterPlaya Granada Club Resort & Spa2 veckor418 290:-Boka
AvresaAvreseortHotellReslängdLediga platserFrån pris
11/3Stockholm - ArlandaPlaya Granada Club Resort & Spa1 vecka612 290:-Boka
11/3Stockholm - ArlandaPlaya Granada Club Resort & Spa2 veckor417 890:-Boka
11/3Köpenhamn - KastrupPlaya Granada Club Resort & Spa1 vecka611 490:-Boka
11/3Köpenhamn - KastrupPlaya Granada Club Resort & Spa2 veckor617 290:-Boka
11/3Göteborg - LandvetterPlaya Granada Club Resort & Spa1 veckaPå förfrågan11 490:-På förfrågan
11/3Göteborg - LandvetterPlaya Granada Club Resort & Spa2 veckor418 590:-Boka
AvresaAvreseortHotellReslängdLediga platserFrån pris
18/3Stockholm - ArlandaPlaya Granada Club Resort & Spa1 vecka412 290:-Boka
18/3Stockholm - ArlandaPlaya Granada Club Resort & Spa2 veckorPå förfrågan18 990:-På förfrågan
18/3Köpenhamn - KastrupPlaya Granada Club Resort & Spa1 vecka411 990:-Boka