Skip to main content

Doha

 

Ett av vinterns absolut hetaste resmål är Arabiska halvöns Qatar, inte bara för dess exotiska värme och det stundande fotbolls-VM 2022 utan även för riktigt bra golf. Trots landets ringa storlek, som Skåne, bjuder Qatar på allt man kan önska sig av en högklassig golfresa. Du slipper dessutom jetlag med bara två timmars tidsskillnad mot Sveriges vintertid. Välkommen till emiratet Qatar - en fusion av ökenlandskap och multikulturell storstad!

I Qatars huvudstad Doha möter det traditionellt arabiska både skyskrapor och vita sandstränder. I Doha njuter du av en lyxig golfupplevelse med välrenommerade banor. I vårt golfpaket ingår nämligen inte mindre än två europatourbanor!

Vi flyger direkt till Doha med toppmoderna Qatar Airways som håller en mycket fin service inklusive mat och dryck ombord. Qatar Airways är också det första globala flygbolaget i världen som tilldelats en 5 stjärnig Covid-19 säkerhetsklassificering.

Snabbfakta

5-stjärnigt hotell
Två Europatour-banor
Strandläge
 Storstadspuls runt knuten

Golfbanorna
Vi på Easton Golf är en av de första aktörerna i Norden om att erbjuda golfresor till två europatourbanor i Qatar, Doha Golf Club och Education City Golf Club. Denna resa ger alltså erfarenheten att spela enbart på mästerskapsbanor i världsklass! Även om banorna är utmanade passar de både nybörjare och proffs. Det är ca 20-30 minuters transfer från hotellet till båda dessa eminenta banor.

Hotellet
Femstjärniga Hilton Doha ligger i stadens Diplomatkvarter och härifrån har du inte långt till varken golfbanor, en galleria för shopping, sevärdheter med mera. Vid hotellets privata strand kopplar du av i havsbrisen och känner doften från det kristallklara havet.

Utflykter

Om du vill uppleva Doha-området lite extra så kan du välja mellan inte mindre än tre spännande utflykter att köpa till. Du bokar utflykter samtidigt som du bokar din resa till Doha här på vår hemsida.

Jeeptur i öknen

Upptäck ökenlandskapet med en halvdagstur i jeep/4-hjulsdriven terrängbil. De engelskspråkiga chaufförerna tar dig genom ett läckert ökenlandskap inklusive ett foto stopp tills du når insjön Khor-Al-Adaid via Sheraton Dune.
Härifrån har man en slående utsikt över den persiska viken med Saudi Arabien på andra sidan. Oförglömlig upplevelse för dig som gillar lite fart

Upptäck Doha
Upptäck Doha med en engelskspråkig stadsrundtur. Vi stannar vid den ikoniska byggnaden Museum of Islamic Art och beundrar utsikten. I Katara Cultural Village flanerar vi bland arkitektur och happenings. På den konstgjorda ön The Pearl upplever vi lyxen bland yachter i marinan och chic shopping. Vi besöker även en traditionell Souq (arabisk basar) som är känd för falkar, kryddor, hantverk med mera under tretimmarsutflykten.

Utflykt till the Zekreet Peninsula
Guidad engelskspråkig utflykt till Ras Abrouq Peninsula. Detta landskap består av spännande och ovanliga klippformationer, platåer och kustlinje.

Väder

 

Banor

Doha Golf Club
Doha Golf Club
Doha Golf Club är en av de äldsta golfbanorna i Qatar och designades av Peter Harradine. Golfklubben brukar vara värd för Europatouren, och kommer eventuellt även stå värd för Qatar masters 2022. Det...
Education City Golf Club
Education City Golf Club
Golfutvecklingen i Qatar går snabbt framåt, och till dess hjälp finns Education City Golf Club, vars speciella träningscenter har tillgång till många högteknologiska hjälpmedel. Education City GC var...

Hotell

Hilton Doha
Hilton Doha
På Hilton Doha njuter du av havsutsikten från ditt deluxerums panoramafönster. I bakgrunden syns Dohas skyline. Rummet har sittgrupp, air conditioning, minibar, vattenkokare för te och kaffe med mera...

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellReslängdLediga platserFrån pris
7/1Stockholm - ArlandaHilton Doha1 vecka620 990:-Boka
7/1Köpenhamn - KastrupHilton Doha1 vecka420 990:-Boka
14/1Stockholm - ArlandaHilton Doha1 vecka418 990:-Boka
14/1Köpenhamn - KastrupHilton Doha1 vecka418 590:-Boka
21/1Stockholm - ArlandaHilton Doha1 veckaMer än 818 990:-Boka
21/1Köpenhamn - KastrupHilton Doha1 vecka818 990:-Boka
28/1Stockholm - ArlandaHilton Doha1 veckaMer än 818 990:-Boka
28/1Köpenhamn - KastrupHilton Doha1 veckaMer än 818 990:-Boka
4/2Stockholm - ArlandaHilton Doha1 veckaMer än 819 490:-Boka
4/2Köpenhamn - KastrupHilton Doha1 veckaMer än 819 490:-Boka
11/2Stockholm - ArlandaHilton Doha1 veckaMer än 819 490:-Boka
11/2Köpenhamn - KastrupHilton Doha1 vecka819 990:-Boka
18/2Stockholm - ArlandaHilton Doha1 veckaMer än 818 990:-Boka
18/2Köpenhamn - KastrupHilton Doha1 veckaMer än 818 990:-Boka