Skip to main content

Costa Navarino

Prisbelönad golfresort med guldkant

Costa Navarino i Grekland är en plats som välsignats av de antika gudarna med ett enormt lugn och en enastående skönhet. Det azurblå havet och de bedårande omgivningarna är en lisa för själen. Området tillhörde tidigare de grekiska kungarna varför det lämnats öppet med stora fria ytor. Mannen bakom denna fantastiska golfanläggning är skeppsredaren Vassilis Constantakopoulos. Under 25 år köpte han upp bit för bit av marken i närheten av sin hemby och idag finns här fyra golfbanor av absolut världsklass samt boende av bästa slag.

Utmärkelserna har haglat sedan resorten öppnades för 10 år sedan. Dunes och Bay course figurerar på topplistor i golftidningar som Golf Digest och Golf World. Och när bästa golfresort eller bara bästa hotell ska utses, så har välrenommerade internationella resemagasin som Condé Nast Traveller med Costa Navarino på topplistan. 

Med fem greenfee och högklassiga golfbanor kommer golfresan garanterat bjuda på många härliga golfstunder. På gångavstånd från hotellet hittar du The Dunes Course som öppnade i maj 2010. En kort transfer från hotellet ligger The Bay Course som öppnade 2011 och nyheten Navarino Hills, en anläggning med två 18-håls banor med fantastisk panoramautsikt över Navarino Bay, som öppnade 2022. På alla banor är det obligatoriskt med golfbil vilket ingår i resans pris. Ännu ett plus är att du slipper släpa med dig dina klubbor, ett hyrset från Taylor Made disponeras avgiftsfritt på de fem speldagarna. Extra lyxigt är det att efter varje varv behöver man inte tänka på att ta med sig klubborna utan det sköter Caddie Master. Vilken bana man än spelade på eller spelar på dagen efter står klubborna redo när man kommer. Allt för man ska kunna njuta av denna lyxiga resa extra mycket. Om du önskar att ta med egna golfklubbor tillkommer en kostnad för detta.

Att spela golf i Costa Navarino är dessutom perfekt om man är ett sällskap i olika generationer på grund av sina inomhus- och utomhuspooler, vattenrutschkanor, lekområde, bordtennis, health club, bowlingbana och närhet till stranden. Den närliggande småstaden Pylos är ett givet besök under veckan. Denna charmiga stad med dess vita kalkstenshus och blå fönsterluckor får dig att känna att du kliver rakt in i en scen ur filmen Mamma Mia.

 • Fler bilder
 • Fler bilder
Kundbetyg
: 4 av 5 stjärnor
4,5/5
Höjdpunkter
 • 5 greenfee ingår per vecka
 • 2 golfbanor i världsklass
 • 5-stjärnig lyx i grekisk anda
 • Grekisk historia runt knuten
 • En av de bästa golf resorterna i Europa
Det här ingår i priset
 • Flyg till Grekland t/r inkl skatter
 • Transfer t/r flygplats
 • Hotell med frukostpension samt 5 middagar
 • 5 Greenfee på Bay Course/Dunes Course/The Hills Course/Olympic Academy Golf Course
 • Hyrklubbor från Taylor Made
 • Golfbil
 • 2h fria rangebollar på speldagarna
 • Eastonvärd
 • Lokal turistskatt betalas på plats.

Golfbanor

  Navarino Hills

  • Fler bilder
  • Fler bilder
 • Nybyggda Navarino Hills slår upp dörrarna och bjuder på en golfupplevelse utöver det vanliga. Anläggningen består av två 18-håls banor, designade av tvåfaldiga Masters vinnaren och Ryder Cup-legenden José María Olazábal, med fantastisk panoramautsikt över Navarino Bay. Banorna heter International Olympic Academy Golf Course och The Hills Course, och är båda par 72 och mäter 6466 m respektive 6280 m.

  Antal hål36,, par 72
  Avstånd från boendeca 20 min transfer
  Hcp-kravJa
  Driving rangeJa
  PuttinggreenJa
  ChippinggreenJa
  Pro ShopJa
  Vagn hyraJa
  GolfbilIngår i resan
  Klubbor att hyraIngår i resans pris (gäller speldagarna)
  Soft spikes kravJa
  RestaurangJa
  BarJa
 • The Bay Course

  • Fler bilder
  • Fler bilder
 • The Bay Course som är designad av Robert Trent Jones Jr är något kortare än The Dunes och lägger större vikt vid strategiskt tänkande. Här väntar oförglömlig panoramautsikt över havet och bergen. Hål nr 3 och 4 sticker ut lite extra och bjuder på magisk utsikt över historiska Navarinobukten. På Bay Course är det obligatoriskt med golfbil vilket ingår i priset.

  Antal hål18
  Hcp-krav36
  Driving rangeJa
  PuttinggreenJa
  ChippinggreenJa
  Pro ShopJa
  Vagn hyraJa
  GolfbilObligatoriskt på Bay Course. Ingår i resan.
  Klubbor att hyraIngår i resans pris (gäller speldagarna)
  Soft spikes kravJa
  RestaurangJa
  BarJa
 • The Dunes Course

  • Fler bilder
  • Fler bilder
 • The Dunes är designad av den förre Ryder Cup-kaptenen och US Masters- vinnaren Bernhard Langer tillsammans med European Golf Design. Banans närhet till havet ger en härlig känsla samtidigt som vissa av hålen slingrar sig i ett typiskt grekiskt landskap med oliv- och citrusodlingar. The Dunes präglas av stora böljande greener, breda fairways och stora bunkrar.

  Antal hål18
  Hcp-krav36
  Driving rangeJa
  PuttinggreenJa
  ChippinggreenJa
  Pro ShopJa
  Vagn hyraJa
  GolfbilJa
  Klubbor att hyraIngår i resans pris (gäller speldagarna)
  Soft spikes kravJa
  RestaurangJa
  BarJa

Hotell

  Westin Hotel (Hotellklass: 5 stjärnor)

  • Fler bilder
  • Fler bilder
 • På femstjärniga Westin Hotel på Costa Navarino i Grekland bor du i vackert inredda deluxerum, med vyer över golfbanorna, havet och poolerna. Alla rum har rymlig terrass eller balkong. Hela resorten är mycket vacker och välskött och den vackra växtligheten bjuder inte bara på en sprakande färgfest utan sprider även underbar blomdoft. Den närliggande stranden är fantastisk och oändlig. Föredrar du en pool så finns såväl utomhus- som inomhuspooler.

  En vistelse på Westin Hotel innebär även kulinariska upplevelser utöver det vanliga. Hotellet har flera olika restauranger som serverar grekiska, internationella och lokala rätter. Dessutom finns det vid säsong en grillbar vid poolen och en amerikansk restaurang som erbjuder ett brett och varierat utbud. Önskar du aktivera dig ytterligare utöver golfen erbjuds såväl tennis som squash och bowling. Dessutom har du möjlighet att hyra cyklar – en cykeltur är ett perfekt sätt att utforska den natursköna omgivningen!

  Gångavstånd till golfbana5 min till Dunes Course, shuttle buss till Bay Course
  Gångavstånd till strandJa
  Havsutsiktmot tillägg
  HårfönJa
  InomhuspoolJa, samt Spa
  UtomhuspoolJa
  MinibarJa
  SafeJa
  Satellit-TVJa
  Publik datorNej
  WiFi InternetFritt på hela hotellet
  Transfertid från flygplatsen45 minuter

Väder

jan feb mar apr maj jun
Dag141517212530
Natt8911141722
Soltimmar7810111213
jul aug sep okt nov dec
Dag333329252116
Natt24252218139
Soltimmar131211987

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellReslängdPlatserPris
1/10StockholmWestin Hotel1 veckaFå platser21 190:-BokaMer information
8/10StockholmWestin Hotel1 veckaFå platser23 790:-BokaMer information
8/10KöpenhamnWestin Hotel1 veckaFullt21 190:-FörfråganMer information
15/10StockholmWestin Hotel1 veckaFå platser21 790:-BokaMer information
15/10KöpenhamnWestin Hotel1 veckaFå platser21 790:-BokaMer information
22/10StockholmWestin Hotel1 veckaLediga platser21 790:-BokaMer information
22/10KöpenhamnWestin Hotel1 veckaFå platser21 790:-BokaMer information
29/10StockholmWestin Hotel1 veckaFå platser21 790:-BokaMer information
29/10KöpenhamnWestin Hotel1 veckaFå platser21 790:-BokaMer information
5/11StockholmWestin Hotel1 veckaLediga platser20 190:-BokaMer information
5/11KöpenhamnWestin Hotel1 veckaFå platser20 190:-BokaMer information
12/11StockholmWestin Hotel1 veckaLediga platser20 190:-BokaMer information
12/11KöpenhamnWestin Hotel1 veckaFå platser20 190:-BokaMer information

Bra att veta

Nedan hittar du våra vanligaste frågor och svar. Om du inte kan hitta svaret på din fråga, tveka inte att kontakta oss genom att maila till info@eastongolf.se eller ringa till 040 - 94 75 00.

Inreseregler - Covid-19

 • Inreseregler Grekland

  Från och med 1 maj 2022 har kravet på vaccinationsbevis, tillfrisknandebevis eller bevis på negativt covid-test vid inresa lyfts för resenärer till Grekland.

  Grekiska myndigheter kan tillämpa slumpmässigt antigen- eller PCR-test vid inresa. Resenärer som vägrar provtagning vid inresa riskerar att inte bli insläppta i landet. Vid positivt testresultat gäller karantän under minst fem dagar på den adress som uppges vid ankomst till landet eller annat boende anvisat av grekiska myndigheter.

  Mer information hittar du på Sweden Abroad.