Skip to main content

Crowne Plaza Abu Dhabi Yas Island (Hotellklass: 4 stjärnor)

Vårt hotell ligger på Yas Island och fungerar som en egen liten värld i sig. Crowne Plaza är bekvämt, lyxigt och har ett härligt poolområde med utsikt över havet. Hotellet har en privat strand och ett varierat utbud av aktiviteter. 

På hotellet finns det en 25 meters-utomhuspool och en terrass med solstolar. Rummen är rymliga och eleganta med balkong. Wifi är fritt och det finns ett varierat utbud av restauranger och barer. För Easton Golfs gäster ingår frukost och tre middagar. För aktiva gäster finns det även ett tilltaget gym, squashbana och ångbad. På kvällen bjuds det ofta på underhållning på hotellet. Den privata stranden med beach club är kostnadsfri för hotellets gäster. Man tar sig dit med shuttle eller en kort promenad på ca 10 minuter. Här finns solsängar, parasoller och en bar som serverar både mat och dryck.

Bara ett par minuter från hotellet ligger påkostade Ferrari World och Yas Waterworld. Här ligger också Formel1-banan Yas Marina Curcuit. På Yas Island finns också ett stort shoppingcenter som öppnade i 2014 med ca 700 affärer, 77 restauranger och en biograf. För shopping i centrala Abu Dhabi tar du dig enkelt med taxi eller hotellets shuttle på ca 30 minuter.

För kulturintresserade besökare är det ett måste att besöka den ståtliga moskén Sheikh Zayed Grand Mosque, som är den största i Förenade Arabemiraten och den åttonde största i världen. 

Fakta

Transfertid från flygplatsenKnappt 2 timmar (124 km)
Gångavstånd till golfbanaYas Links - kort shuttle på 5 min
Gångavstånd till strandShuttle 5 min eller 10 minuters promenad
Balkong på rummetJa
ElektricitetIngen adapter behövs
HårfönJa
InomhuspoolNej
Utomhuspool25-metersbassäng
MinibarJa
UttagsautomatJa
SafeJa
Satellit-TVJa
WiFi InternetFritt på rummet och i publika områden
GymJa
AffärKöpcenter finns i anslutning till hotellet
Närmaste stadskärnaAbu Dhabi City Center ligger 30 min bort

Karta