Skip to main content

Easton Golf Academy - Valle del Este

Följ med Easton Golf Academy till Valle del Este i Spanien!

Vill du träna, spela och utvecklas utifrån dina förutsättningar? Ta chansen att under en hel vecka få coachning av en av Sveriges starkaste tränare Erik Blomqvist från Balance Golf. Med hans kunskap och erfarenhet ser han garanterat till att du även får ett och annat skratt under veckan. Läs mer om Balance Golf här.  

Förutom det härliga klimatet med i genomsnitt 312 soldagar om året på Costa Calida strax söder om Alicante möts du av en golfanläggning med 18 hål. På anläggningen finns allt inom gångavstånd. Här finns en bra driving range samt även bra möjligheter till träning av putting- och chipping. Allt för att man ska få en kanonvecka. Om man inte vill träna lite extra på sin lediga dag kan man ta sig med en taxi ca 20 minuter till kusten eller besöka de spanska städerna Vera, Garrucha och Mojacar Pueblo.
 
Det 4-stjärniga hotellet Valle del Este ligger mitt på banan. Alla rummen har balkong. Det ingår middag varje kväll som man äter i restaurangen. Här finns spa-anläggning samt gym, bastu, pool och fyra padeltennisbanor. 

Balance Golf är ett träningskoncept som utgår från dig som individ fullt ut. Träningsfilosofin individanpassar golfsvingar efter kroppens skelettstruktur, rörelsemönster och hur du som individ generar kraft. 

Under resan ingår det 5 st 2-timmarspass tillsammans med tränaren där vi kommer träna på allt inom golfens utmaningar. Tränaren finns på plats under hela veckan för att kunna följa en under både spelet och träningen. Fokus ligger väldigt mycket på att anpassa träningen efter individen så träningen ska passa alla från nybörjaren till den mer erfarna.  

Har man frågor om något utanför golfträningen har vi självklart vår populära Eastonvärd på plats för aktivitet utanför golfträningen.  

Film

Bana

Valle del Este Golf Club
Valle del Este Golf Club
På Valle del Este Golf Club kan du njuta av din favoritsport i ett fantastiskt landskap och vackra vyer på en bana i mycket fint skick. Breda fairways, upphöjda tees, greener med ett brett utbud av fl...

Hotell

Hotel Valle del Este
Hotel Valle del Este
Hotel Valle del Este är ett fyrstjärnigt hotell precis vid golfbanan med träningsområdet intill och klubbhuset och pro-shopen integrerade i hotellbyggnaden. Hotellet har stilfulla och välutrustade rum...

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellReslängdLediga platserFrån pris
12/3Stockholm - ArlandaHotel Valle del Este1 veckaMer än 814 990:-Boka
12/3Köpenhamn - KastrupHotel Valle del Este1 veckaMer än 814 990:-Boka
12/3Göteborg - LandvetterHotel Valle del Este1 vecka715 990:-Boka