Skip to main content

Easton Golf Academy - Morgado

Följ med Easton Golf Academy till Europatourbanan Morgado Golf på Algarve!

Är du sugen på att följa upp succé golfåret 2020 med en kanonstart på 2021? Då ska du passa på att boka in dig på denna härliga golfresa. Du får golfträning med utbildad PGA pro från Sverige, fantastisk golf på en 36-hålsanläggning av toppklass och självklart mycket trevligt umgänge med andra resenärer i gruppen.  

Förutom det härliga klimatet på Algarve möts du av en golfanläggning med 36 hål varav 18 hål stått värd för flera Europa- och Challangetourtävlingar. På anläggningen finns allt inom gångavstånd. Här finns en stor driving range med utslag från två håll och tre stycken putting- och chippinggreener. Allt för att man ska få en kanonvecka. Om man inte vill träna lite extra på sin lediga dag kan man ta sig till den härliga hamnstaden Portimão och njuta av Atlanten och strandpromenaden.  

Det 4-stjärniga hotellet ligger mitt på banan. Hotellet hör till kedjan NAU och rummen är stora och håller hög standard. Det ingår middag varje kväll som man äter i restaurangens huvudbyggnad eller sitter på den stora altanen och tittar ut över banan. I klubbhuset finns även en restaurang som många sitter och njuter på efter träningen och spelet. 
 

Film

Banor

Alamos
Alamos
Den böljande golfbanan Alamos anlades 2006 och är en av de nyare i Algarve-området. Golfbanan ligger intill systerbanan Morgado och karaktäriseras av vackra och stora greener som ligger på en något hö...
Morgado
Morgado
Golfbanan Morgado är belägen vid sidan om systerbanan Álamos. Huvuddragen på golfbanan karaktäriseras av stora greener, spännande bunkrar och ett vackert böljande landskap. Morgado är en mäster...

Hotell

Morgado Golf & Country Club
Morgado Golf & Country Club
Fyrstjärniga Morgado Golf & Country Club hittar du mellan semesterorten Portimaõ och Monchiquebergen. Landskapet bjuder på enastående vyer och närheten till golfbanorna för din golfresa bekväm...

Golfskola

Morgado erbjuder väldigt bra träningsmöjligheter. Här finns en stor och bra range med grästee och utslag från båda hållen, stora putting greener och även på andra sidan rangen finns en stor green som man kan träna sitt närspel på. Här finns verkligen möjligheten till komma igång med säsongen 2021 på bästa sätt.  

Under resan ingår det 5 st 2-timmarspass tillsammans med tränarna där vi kommer träna på allt inom golfens utmaningar. Tränarna finns på plats under hela veckan för att kunna följa en under både spelet och träningen. Fokus ligger väldigt mycket på att anpassa träningen efter individen så träningen ska passa alla från nybörjaren till den mer erfarna.  

Har man frågor om något utanför golfträningen har vi självklart vår populära Eastonvärd på plats för aktivitet utanför golfträningen.  

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellReslängdLediga platserFrån pris
20/3Stockholm - ArlandaMorgado Golf & Country Club1 veckaMer än 814 990:-Boka
20/3Köpenhamn - KastrupMorgado Golf & Country Club1 vecka215 390:-Boka
20/3Göteborg - LandvetterMorgado Golf & Country Club1 veckaMer än 814 990:-Boka