Easton Golf Academy - Norra Cypern

Följ med Easton Golf Academy till härliga Korineum Golf Resort på Cypern den 28-mars

Är du sugen på att få en kanonstart på ditt golfår 2020? Då ska du passa på att boka in dig på denna härliga resa som blandas upp med golfträning med utbildad PGA pro från Sverige, härlig golf på Korineum Golf Club och självklart mycket trevligt umgänge med andra resenärer i gruppen. 

Nyhet för i år är att Easton Golf Academy samarbetar med Balance Golf.

Balance Golfs filosofi utgår från att en ren bollträff ger dig som golfare mer glädje på banan. För att du ska få en ren bollträff behöver din golfsving ske i central balans. Det får du genom att använda dig av vår rörelsemodell: den gyllene triangeln. Med denna modell blir din golfsving enkel, skonsam och kraftfull samtidigt som du får en ren bollträff - varje gång!

Boka in dig på resan redan idag för att få den bästa starten på golfåret 2020. Endast ett fåtal platser kvar till detta pris.

Läs mer om Balance Golf här.

Förutom ett bra klimat möts du av en härlig golfanläggning, naturskönt belägen med en fantastisk utsikt över land och hav. Cirka 20 minuter från Korineum ligger den idylliska medelhavsstaden Kyrenia. Kyrenia är en lätt plats att fördriva tiden på. Strosa runt i stadens charmiga hamn, av många klassad som Medelhavets vackraste. Utforska affärer, marknader och lokala caféer. Promenera i de stenlagda smala gränderna eller längs strandpromenaden. Till Kyrenia kan du åka med hotellets shuttlebuss som avgår flera gånger om dagen.

Film

Golfskola

Korineum erbjuder väldigt bra träningsmöjligheter. Här finns en bra range med grästee, fina greener man kan putta och chippa på och även en 3-hålsbana som är kanon att vässa närspelet på.
 
Under resan ingår det 5st 2timmar pass tillsammans med tränarna där vi kommer träna på allt inom
golfens utmaningar.
 
Självklart har vi vår populära Easton värd på plats för aktivitet på tiden utanför golfbanan.

Våra instruktörer

Erik Blomqvist är en passionerad och nytänkande Golftränare. Erik har genomgått PGA examen och nyfiket jobbat med kropp, rörelseförmågor och kraftutveckling de senaste 18 åren. Erik driver idag Sveriges största golfutvecklingsföretag, Balance Golf, med de 16 Balance Golf Centers som finns i skrivande stund.

Eriks styrka som pedagog är att möta dig där du är i din golf, med dina kroppsliga förutsättningar och din målsättningar. Erik har fördjupade kunskaper inom kropp och kraftutveckling. Erik föreläser för både tränare och spelare över hela världen.

Med Eriks hjälp får du en enkel, naturlig, skonsam och kraftfull svingrörelse som fungerar på banan.
 

Jocke Ekeroth är nyfiken och engagerad tränare som hör hemma på Åre Gk.
Joakim har genomgått PGA examen och är med i Balance Golf.
 
Jockes styrka som pedagog är att hitta enkelheten i instruktionen. Att se eleven, vara lyhörd och intresserad av att du ska bli en bättre golfspelare efter dina förutsättningar.