Skip to main content

Easton Golf Academy - Norra Cypern

Följ med Easton Golf Academy till härliga Korineum Golf Resort på Cypern den 28-mars

Är du sugen på att få en kanonstart på ditt golfår 2020? Då ska du passa på att boka in dig på denna härliga resa som blandas upp med golfträning med utbildad PGA pro från Sverige, härlig golf på Korineum Golf Club och självklart mycket trevligt umgänge med andra resenärer i gruppen. 

Förutom ett bra klimat möts du av en härlig golfanläggning, naturskönt belägen med en fantastisk utsikt över land och hav. Cirka 20 minuter från Korineum ligger den idylliska medelhavsstaden Kyrenia. Kyrenia är en lätt plats att fördriva tiden på. Strosa runt i stadens charmiga hamn, av många klassad som Medelhavets vackraste. Utforska affärer, marknader och lokala caféer. Promenera i de stenlagda smala gränderna eller längs strandpromenaden. Till Kyrenia kan du åka med hotellets shuttlebuss som avgår flera gånger om dagen.

Film

Golfskola

Korineum erbjuder väldigt bra träningsmöjligheter. Här finns en bra range med grästee, fina greener man kan putta och chippa på och även en 3-hålsbana som är kanon att vässa närspelet på.
 
Under resan ingår det 5st 2timmar pass tillsammans med tränaren där vi kommer träna på allt inom
golfens utmaningar.
 
Självklart har vi vår populära Easton värd på plats för aktivitet på tiden utanför golfbanan.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellReslängdLediga platserFrån pris
28/3Stockholm - ArlandaKorineum Golf Hotel1 vecka614 990:-Boka
28/3Köpenhamn - KastrupKorineum Golf Hotel1 veckaMer än 814 990:-Boka
28/3Göteborg - LandvetterKorineum Golf Hotel1 veckaMer än 814 990:-Boka