Skip to main content

Classic - Oliva Nova, Spanien

Easton Golf Academy reser till nyrenoverade favoriten Oliva Nova mellan Alicante och Valencia. Detta är ett perfekt resmål för dig som vill bo nära golfen i ett härligt solsäkert klimat. 

Oliva Nova har ett underbart läge precis vid havet och den fina sandstranden. Det finns ett bra utbud av restauranger inom gångavstånd, dels på hotellet, klubbhuset och även i Centro Commercial. Under veckan kan du utforska de närliggande och charmiga småstäderna Oliva och Denia. Vill du få ut ännu mer av semestern och golfresan rekommenderar vi en utflykt till Valencia på en av de golffria dagarna.

Banan på Oliva Nova är ritad av Severiano Ballesteros och passar alla typer av golfare. Den är mycket trevlig att spela, är lätt att gå och bjuder på en härlig mix av breda fairways och roliga greenområden. Dessutom har anläggningen fantastiska träningsmöjligheter där du har chansen att slipa på golfformen. För att krydda resan lite extra ingår det dessutom en utflyktsrunda på La Sella en av speldagarna. 

Våra mycket uppskattade instruktörer Mark Dewdney och David Green kommer att hålla i golfskolan och ta hand om Er på bästa sätt. Under veckan kommer alla delar av spelet gås igenom.

Bana

Oliva Nova
Oliva Nova
Oliva Novas fina 18-hålsbana är en teknisk golfbana, som är relativt platt och därmed lätt att gå. Vatten finns i spel på många av hålen och vindarna kan ibland sätta dig på prov. Banan är designad av...

Hotell

Oliva Nova Beach & Golf Resort
Oliva Nova Beach & Golf Resort
På nyrenoverade Oliva Nova möts du av ett trevligt, fyrstjärnigt hotell med 205 rum. Oliva Nova har ett perfekt läge precis vid havet och den underbara stranden. Här bor du i trevliga rum, fullt utrus...