Skip to main content

Program - hösten 2019

Bättre golf med ett leende

Förutom intensivutbildning och personlig spelutveckling handlar Easton Golf Academy inte minst om nya upplevelser och glad gemenskap. På clinics med erfarna instruktörer får du träna teknik och spelförståelse utifrån dina förutsättningar. Du får också känna på tävlingsnerverna – i kvällssolen på några vackra greener. Välj mellan boende vid havet, i stadskärna eller på golfresort. Vi vågar lova att du efteråt peggar upp på hemmabanan med ny spelglädje och starkare självförtroende.

För ytterligare inspiration rekommenderas en artikel som nyligen publicerades av Bättre Golf. Läs artikeln HÄR >>

Classic - Spanien (Oliva Nova, Costa Blanca) - 21-28 oktober

Instruktörer på plats är Mark Dewdney och David Green. Avresor från Landvetter, Arlanda och Köpenhamn. Läs mer om resan här >>
 
Träningstips med Mark Dewdney - se video HÄR >>

Instruktörer

Mark Dewdney
PGA Club Professional
Golf för mig: Golf har gett mig passion och ett yrke, mina bästa stunder i livet och mina bästa vänner. Den har också gett mig en plattform att ständigt utveckla.

Tränarfilosofi: Mitt mål är att dela med mig av kunskap, inspiration och glädje samt bidra med verktyg som gör att spelaren/eleven äger sin egen utveckling.

David Green
PGA Club Professional
Golf för mig: Passion för att hjälpa människan förbättra sin golf och få ett roligare spel. Speciellt brinner jag för juniorer, att hjälpa dom utvecklas och se deras glädje.

Tränarfilosofi: Bygga på stabila grundregler samt förståelse för bollbanan och bollträffen.