Skip to main content

2018-07-26: Easton Golf satsar stort på Nordea Masters!

Nordea Masters, som är ett av Sveriges största årligen återkommande idrottsevenemang, spelas i år 16-19 augusti på Hills Golf & Sports Club i Mölndal. Att göteborgarna har längtat efter en golftävling i världsklass råder det ingen tvekan om då publikintresset för tävlingen har varit fantastiskt stort. Förutsättningarna är perfekta för en golf- och sportupplevelse utöver det vanliga. 

NORDEA MASTERS 16-19 AUGUSTI 2018, HILLS GOLF & SPORTS CLUB

Precis som vanligt kommer Easton Golf vara engagerat på plats på Nordea Masters. Utländska experter och ambassadörer från utvalda resmål kommer närvara. Likaså kommer flera av våra populära Eastonvärdar att dyka upp för att dela med sig av tips kring specifika resmål. Under de närmaste veckorna kommer vi att presentera många nyheter, fantastiska erbjudanden, tävlingar och givande partnerskap. 


Under Nordea Masters på Hills Golf & Sports Club hittar du Easton Golf i sponsorbyn "Master Village". Vi hoppas att du kommer och hälsar på. Passa också på att tävla i "Drömslaget" så kan du vinna kompletta golfresor för två personer till varmare breddgrader. 12 finalister gör upp på hål 10 (bilden ovan) direkt efter ledarbollen under söndagen den 19 augusti. Vi tävlar i tre klasser - dam, herr och pojkar/flickor 45+. Kvalificering och anmälan sker hos Easton Golf på Nordea Masters.

Vi längtar redan. Hoppas vi ses i Göteborg!