Skip to main content

Costa Navarino, Grekland

Nu snackar vi golf! I vår åker vi till enastående Costa Navarino i Grekland. Den här golfanläggningen är komplett och håller absolut högsta klass. Den passar precis alla; låg- eller höghandikappare, kulturintresserade, livsnjutare eller den som är nöjd med naturens skönhet. Med fem 27-hålsgreenfee och högklassiga golfbanor kommer golfresan garanterat bjuda på många härliga golfstunder.

Som Eastongäst bor du på populära och femstjärniga Westin Hotel. Detta trevliga hotell är beläget i en grönskande sluttning och har stilfullt inredda deluxe-rum med vacker utsikt. Alla rum har rymlig terrass eller balkong. Givetvis finns här såväl utomhus- som inomhuspooler och önskar du skämma bort dig själv lite extra efter en dag full av golf, så är ett besök i hotellets högklassiga spa ett givet val.

På gångavstånd från hotellet hittar du The Dunes Course som öppnade i maj 2010 och The Bay Course som öppnade 2011. The Dunes är en fantastiskt vacker golfbana som slingrar sig i ett typiskt grekiskt landskap med oliv- och citrusodlingar. The Bay Course är något kortare och lägger stor vikt vid strategiskt tänkande.

Frukostpension, 5 middagar och 5x27-hålsgreenfee per vecka ingår i priset!

Läs mer här