Skip to main content

Classic - Montado, Portugal

Vårens första Academy-resa går till Portugal och Montado Hotel & Golf Resort, knappa timmen från Lissabon. Fastställda datum är 13-20 mars och du reser med direktflyg från Arlanda och Köpenhamn. I en vacker natur, på den portugisiska landsbygden, ligger denna trevliga anläggning. Hotellet har fräscha rum med modern inredning. Alla rum har balkong med härlig utsikt över golfbanan och dess natursköna omgivning.

Golfbanan på Montado GC är en mycket trevlig bana som garanterat bjuder på många fina golfupplevelser. På Montado kan man minst sagt säga att golfen står i fokus från start till mål. Du bor på golfbanan, lever och andas golf dagarna i ända. Närheten och tillgängligheten innebär att golfveckan med träning och spel blir väldigt effektiv och produktiv. En perfekt uppladdning inför golfsäsongen 2019 helt enkelt. Instruktörer på plats är de goda vännerna Mark Dewdney och John Grant, båda certiierade PGA Professionals. 

Önskar du koppla bort golfen för en stund finns det givetvis även möjlighet till det. Lissabon, en av Europas charmigaste huvudstäder, ligger inte alltför långt bort. För dig som önskar uppleva ännu mer ligger den charmiga kuststaden Setúbal på behagligt avstånd (10-15 min med taxi). Här hittar du många trevliga caféer och restauranger. Setúbal är dessutom ett mycket välkänt vindistrikt, så något av de lokala vinerna är ett givet val i dryckesglaset.

Se film från Montado Hotel & Golf Resort HÄR >>

Bana

Montado GC
Montado GC
På Montado möts du av en naturskön bana med gamla ekar, unga olivträd, kastanjeträd och pinjeträd som sträcker sig längs hålen. Marken där golfbanan nu breder ut sig bestod tidigare av vinodlingar, me...

Hotell

Montado Golf Hotel
Montado Golf Hotel
Montado Golf Hotel är ett modernt fyrstjärnigt hotell, precis i anslutning till golfen. Här möts du av en gästvänlig personal som kommer göra allt för att du ska få bästa tänkbara semester. På Montado...