Boavista Golf

Välkommen till Boavista Golf Course som ligger i norra delen av Lagos i västra Algarve. Den böljande banan har en fantastisk utsikt över Atlanten och det finns gott om enastående par 3-hål som verkligen testar dina golfkunskaper. Boavistas golfbana som byggdes år 2002 är etablerad och populär även med golftäta Algarve mått mätt.

Banan är uppdelad i två vitt skilda sektioner som erbjuder ett intressant utbud av golfhål med olika karaktärsdrag. 
Del 1 - närheten av klubbhuset (hål 1-3 och 13-18) – består av en hel del vackra vattenhål som lockar det lokala djurlivet. 

Del 2 - landskapsdelen (hål 4-12) där hål 6 och hål 7 särskilt sticker ut. Sexan (par 3:a) på grund av utslaget över en djup ravin och sjuan för sina spektakulära vyer över Atlanten och bergskedjan Monchique. 

Boavista Golf Course designades av den brittiske banarkitekten Howard Swan. Han har skapat en trevlig golfbana i naturskön, spektakulär miljö med Atlantens kristallklara vatten i bakgrunden. Den stora soliga terrassen på 19:e hålet bjuder på en vacker utsikt över Lagosbukten. 

Parkbana, 18 hål, par 71, 5221 m (gul tee), 4718 m (röd tee)

Ta gärna en titt på denna videofilm från Boavista Golf & Spa Resort HÄR >>

Banegenskaper

Antal hål 18 hål
Avstånd från boende Ca 1 km
Driving range Ja
Puttinggreen Ja
Chippinggreen Ja
Pro Shop Ja
Vagn hyra Ja
Elvagn Ja
Golfbil Ja
Klubbor att hyra Ja
Soft spikes krav Ja
Restaurang Ja
Bar Ja

Hotell

Destinationshotell

Boavista
****
Bo förstklassigt i utkanten av Lagos på en alldeles förträfflig golfresort! Boavista Golf & Spa Resort är en av Algarves bästa anläggningar med en härlig g...